Мериха ни и теглиха с дрехи и обувки, та резултата е 10.400кг и 80см

Сложиха и ваксина и сега ще я следя дали няма да ми вдигне Т...
Луси аз горещо препоръчва Коризалията... Но се надявам сладуркото вече да е добре и да не ти се налага да я пробваш

Сега ще си правя щолена по моята си рецепта от преди 3-4 години... 

Приоритите са важно нещо, според мен и точно в подобно ситуация вършат идеална работа. 
Дано болестите да стоят далече от вас
Относно работат - аз работя от вкъщи и ....ми е много трудно. Положителната страна е, че съм с децата и се грижа за Ния, когато се налага викам за помощ и някоя от бабите. Но все ми се струва, че не успявам да се справя с нещата както ми се иска и времето не ми стига почти за нищо.

това,което си го описала като недостиг на време и възможности важи и за мен,нищо че съм с 1 брой
),или просто сме по-мързеливи 

жива и здрава да ти е
(абе и година и половина ли се празнува
)мисля да те наема за плетене на пуловери на В.,защото не мога да харесам нищо по магазините
бтв,само аз ли не намирам пуловери по-евтини от 30 лева
)

дайте нЕкоя снимка,че да ми потекат лигите поне,пА току-виж съм принудила нЕкой да ми го извърти
)
(то аз май имам най-голяма заслуга за това 
ви каза ще правим с нея Щолен, аз утре ще го подхвана,може и довечера ще видим. Лусиндо,щоленът е сладка калорийна бомба,продават се и готови,но друго си е брашно да хвърчи из кухнята 

, а тортата е мням-мням,много вкуснаизглежда, сподели моля рецепта, тея бишкоти ги обожавам 

дайте нЕкоя снимка,че да ми потекат лигите поне,пА току-виж съм принудила нЕкой да ми го извърти
)
А, тя и Нанди писала тъкмо.
Снимка по-горе. 
То се и очаква, де..като се знам какъв съм карък, ама пък мъж ми яде всичко сладко, та колкото и да е зле...все ще го изяде

), то ще трябва да изпратя мъжкото тяло да проучва и да идваме вече...чувствам, че ще ми хареса

То се и очаква, де..като се знам какъв съм карък, ама пък мъж ми яде всичко сладко, та колкото и да е зле...все ще го изяде 
(иии,нЕма ли такъв емотикон,който се облизва доволно
) явно си взела насериозно думите ми и се постара доволно да ми потекат лигите