С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 197
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Незнам Теди,то децата на 2години и половина,вече сами се хранят,по-скоро на нашите малки буболечки са го казали.Иначе на нас ни взеха 20 лв за вода за 1 година,ще купуват лигавници за еднократна употреба(нищо че първия ден ме накараха да купя 10 бр лигавници от плат) и некви подложки за хранене,само за играчки няма да ни рекетират:)

# 391
.... за играчки няма да ни рекетиратSimple Smile

Аз рекет му казвам на това тук- такса за ДГпод 1000$ на месец НЯМА! Особено за толкова малки деца като нашите са между 1200-1500$ на месец.....................Без думи! Отгоре на всичко ако не искаш да го хранят с хотдог, трябва да си носиш храна отделно. И няма отделно спално помещение, ами спят по земята...
Заканила съм се да направя една хубава ДГ тук (в Америка,де, не точно във Вирджиния) аз..Да видят какво е помещение,храна..всичко!

Даная, направо ми заседна буца като прочетох как на Мариелка са и засъхвали сълзичкитена очичките..Направо ми се скъса сърцето!!!! *бах му майката...БЕЗ извинение Confused
Ако видя такова нещо- или ще последва разговор с висшестоящ, или най-вероятно бих си махнала детето. Дане отварям дума за хапещото...хм.."дете"  Stop

Когато Габ беше в ДГ и ние събирахме пари. Но си е мъка да събереш от всички,щото някои се скатаваха Stop Ние по спомен събирахме по 25 лева, което включваше и подаръци за госпожите по празници, които те все се дърпаха и не искаха. Отделно за разни нужни консумативи и други неща. Но се води всичко на отчет, бяха истински кошмар тия пари Stop

За плюенето на храна- и Ралф го прави по същите причини като тези,кмоито прочетох по-горе  Hug

П.С. Нанди, първо само на гости, бе. Местенето е сложно, знаеш. Но и на мен ми се идва, знаеш Wink И на-вероятно ще стане по-натам Heart Eyes

# 392
добър вечер Майчета Simple Smile
Desi_shisha тази вечер ок.8ч Хепи на червения?!? случайно да видя познати физиономии?ей тази Варна много малка Simple Smile

# 393

Даная, направо ми заседна буца като прочетох как на Мариелка са и засъхвали сълзичкитена очичките..Направо ми се скъса сърцето!!!! *бах му майката...БЕЗ извинение Confused
Ако видя такова нещо- или ще последва разговор с висшестоящ, или най-вероятно бих си махнала детето. Дане отварям дума за хапещото...хм.."дете"  Stop

Просто леличките знаят,че нямаме друг избор,а и Мариела всяка сутрин плаче като я оставя ММ,отделно сигурно и през деня се дърпат за някоя друга играчка,ама поне да ги забърсват тия деца,да ги мият...едно време нас под строй ни водеха да си мием ръцете преди хранене...сега дали изобщо ги мият незнам. Но иначе сме пред епидемия от Хепатит А в БГ сега.
Иначе събирането на пари винаги е било трудно за каквото и да е било,те затова искат да си носим сами консумативи и да "даряваме" играчки.

Иначе това ,което Буба казва за градините в Америка си е скъпичко,а и да спят децата на земята....  #Crazy ама все пак то и в БГ частните заведения са доста скъпи,но поне са прилични,поне тези,които аз посетих.

# 394
Привет,  Hug

Снощи си направихме страхотна вечер с майчетата  Mr. Green Много ни липсвахте, ДесиМонка и Буба! Hug

Нандиии, в превод ника означава "Добрата богиня"... хареса ми и реших, че е време за малко промяна  Mr. Green

Малиии, Бубе, кви са тия цени в АмерикаТа, поне виж дават ти идея за бизнесче лекинко.... стига финанси да имаш да го направиш  Simple Smile

За яслите - чувала съм и чувам и хубави и лоши работи... кво да ви кажа има доволни родители, има и недоволни... Явно си зависи от преподавателките в тези учреждения... Peace
И за Варненските ясли и градини чувам различни мнения .... има такива с добра репутация, други пък точно обратното... Tired

Даная, ама то това с "вампирчето" много лошо бе... как така ще си трае тази майка... то пък представям си и нейното положение, да се мъчи да го отказва от тази дяволия и то да си знае неговото, ама трябва да се направи нещо по въпроса, то така не може да продължава това дете, да хапе безразборно  ooooh!

# 395
Ох все забравям да Ви разкажа колко НЕжелана играчка се оказа пеещият и светещ морски кон на ФП.С такова желание го купих тогава ,а сега Мариела го изравя от купа с играчки и го изхвърля извън креватчето,не му позволява да "стои" и на спалнята.Един ден ММ ми разправя как машинално събирайки плюшките,метнал и морското конче вътре в креватчето и Мариела веднагически пожелала да я сложи в креватчето и го изхвърлила "зад борда"

Гери
завид завид за срещичката,чакам снимки за да продължа да завиждам.

Иначе за хапещото дете в яслата ,то го прави "от любов" така е казала майката Sad

# 396
Да знаете, че ви чета задълбочено и не съм изчезнала!  Crazy
Една веселка статийка ( аз съм хибрит между кльощавата с токчетата , само че дебела и онази, избягалата от офиса, само дето имам младеж-манекен)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5363

# 397
Ооооо,това много ми хареса,само дето аз не мога да взема решение от кой тип майка съм,можеби  смесица....
Мухахах,забелязвате ли колко дълго спи детето ми:) Това ми е третия пост в последния един час:)

П.П.Ако някое мамче се интересува,но е пропуснало,от утре 15.10.2012 започва нов прием на документи по програмата "Аз мога"

# 398
  • Варна
Добър вечер!

Зазка, радвам се за добрите новини! Дано повече не ви се налагат срещи с лекари освен за консултациите!

За яслите не мога да взема отношение, в нашия квартал май са по-скоро недоволни майките. Но като се приберем във Варна ще ги пообиколя и ще разпитам и може да подам документи евентуално за догодина да започнем newsm78.

От тази статия съм точно тип "небрежната майка", направо все едно по мен са писали описанието Laughing.

# 399
  • Стара Загора
Аз пък се открих в комбинация от няколко майки - фотографката /най-вече/, небрежната и лек привкус на идеалната майка Mr. Green
Ха добър вече и от мен bowuu
Една седмица бях "селска" и сега се върнах на нивата оново bowuu

# 400
Да знаете, че ви чета задълбочено и не съм изчезнала!  Crazy

особено мен,нали
Mr. Green

Една веселка статийка ( аз съм хибрит между кльощавата с токчетата , само че дебела и онази, избягалата от офиса, само дето имам младеж-манекен)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5363

излишно е да казвам душката от кой тип майки е  Joy Joy Joy
а за двете общо - твърдо в "отчетните",в тва число и Мариетката hahaha
от другите не моА си избера никоя Crossing Arms

п.п.Зази,много,много се радвам за добрите новини Hug
п.п.п.четЪ ви къде през телефона,къде през лаптопа,но с писането е зор Mr. Green ония ден бЕх подпалила по едната тема да изкажа компетентно мнение,но реших поне за тва да спестя някоя и друга нервичка Naughty
п.п.п.п.от 3-4 дни съм  Mr. Green Twisted Evil #Cussing out smile3516 smile3515 smile3511 newsm61 smile3514

ииииииииии видЕла си ме,че съм тук и ме изпревари!!!точно те класифицирах Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 401
Аз пък съм между "отчетните" майки,небрежните и малка част от идеалните  Laughing

# 402
Аз пък не се открих в никаква категория...щот съм уникумна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 403
  • Стара Загора
Иии душееее този път съм първа Mr. Green
Цитат
Те са запознати с най-малките подробности от живота си. Ако някоя от тях забременее отново, силно се разстройва, защото графикът ù престава да съвпада с този на останалите. Те, от своя страна, са способни също да забременеят, просто от солидарност.
това за "отчетните майки" ме притеснява при теб Mr. Green
Преди бих казала, че съм И от тях...но сега просто почти не излизам с някой по разходки. Дбена като куче кокала душката да си дойде...с една друга дружка с близначки поизлиах от време на време /ама тя пусна близнетата на ясла и съвсем виснах аз Twisted Evil/

# 404
добър вечер Майчета Simple Smile
Desi_shisha тази вечер ок.8ч Хепи на червения?!? случайно да видя познати физиономии?ей тази Варна много малка Simple Smile

Нищо не съм видяла.Да не би да бяхте на Хепи?
Прибирахме се по това време с ММ.
А вие видяхте ли Ина как надигаще кутийка от Каменица?
Е,ама в тайна ги държите тез'срещи.Никога не съм присъствала...

Общи условия

Активация на акаунт