Отдавна не съм писала,но чета всичко.По-активна съм във Фейса май,но и там влизам рядко.
Искам да споделя за някои неща,които и мен ме притесняват:
1.Ходим на пръсти( все още) и за разлика от Луси,когато ние отидохме на ортопед той каза,че няма нищо обезпокоително и не ми е споменавал,че може да се стигне до операция
.Каза да купувам ортопедични обувки и,че проблем има ако продължи да върви така след 2 годинки.2.Всичко не добре сварено,ципесто,по- голяма хапка,месо(което е по- трудно за дъвчене) се изплюва.Някой има ли такъв проблем

Не съм забелвала,не съм пробвала изобщо,но сега като ви чета май ще е добре да започна...
За помощта от ММ-какво да ви кажа.Освен да го облече и съблече понякога и да си играят май друго няма.Памперси не смена.Къпем го двамата заедно.Но ния живеем с майка ми,която е пенсионер и не работи.Вкъщи готви тя или мъжът ми(доста рядко)
.
. Аз тук успях да отида на козметик, на фризьор, само дето най-прехвалената фризьорка в града и доста по-скъпа от фризьорката ми във Варна ме офъка ужасно и хич не се харесвам, ама коса, ще порасне. Но определено веждите вече задължително ще си ги правя в Разград, толкова съвършени никой не ми ги е правил, с конец ми ги скуба козметичката, много странно ми се видя, но резултатът е УАУ
.

Искрено се надявам скоро да планираме ново идване до Флорида и да пием по едн, семейно, надявам се няма да отмениш поканата 

Понякога и аз имам чувството, че няма да ги дочакам тез зъби - към момента 6 + 1 пробил

, но това не я спира от опитите 
. По другият въпрос с плюенето на храна, ами не плюе, то тез кг трудно ще ги поддържаме такива, ако разхищаваме храната