С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 209
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • при палмите и алигаторите,FL
Тук съм, със спяща красавица в ръцете Sunglasses

Аз пък за разлика от желаещите трето, за сега съм си Оки-доки с две девойки, като си помосля че си мечтаех за близнаци и лекинко ме втриса #Crazy, ако пък някога се решим на трето/не че има такава вероятност/ и Съдбата ми изиграе шегичка с близнаци, ще бъде оле ле #Crazy #Crazy.

Джуфче, хареса ми исторята на медицината, исторята на кърменето, пелените, слинговете, захранването със сигурност е нещо подобно Peace

Имуностимулатори не съм давала, нямам мнение по въпроса.

# 361
  • До морето :)
Всички болни деца бързо да оздравяват. Ама и то едно време смотано, ту топло, ту студено. Ама Елена 1 седмица ми ходи сополива. Моите сополи текнаха и на другия ден нищо ми нямаше. Пффффф За имуностимуланти давам Имунокинд
Това е от нас. Ние посрещнахме двете баби, но още не съм видяла така мечтаната нощ... И едва ли ще я видя скоро  Rolling Eyes
Иначе доближихме спалнята до кошарата, махнахме решетката и тази вечер ще видим как ще е...
Ели е луда по Бамби. И понеже гледа втората част - като ѝ го пусна и започва с "Мамооооо, мамооооо" Научила го е. Иначе го гледа и се спуква от смях самичка  Joy

# 362
Включвам се малко нездекватно,че ми беше счупен компютъра и не съм много в час.
Бързо да се оправят мъниците!Със сигурност и нас това ни чака.
Марти ходи два дни на ясла,за сега положението е на кантар.Първия ден се разплака като го взеха,но до вратата се беше успокоил.После е играл,ял е,но на моменти е плакал.На обяд като отидох вътре беше тихо.Казаха,че ще му сменят памперса и ми го дават.И като се чу един рев!!!Скъса ми се сърцето.Като ни виде веднага се успокои и взе да дава целувки на лелята от зор да си ходи по-бързо.
Днес рева повече сутринта.Не можах да си тръгна,докато не чуя,че вътре е тихо-няколко минути.На обяд се повтори същото-тишина и при смяната на памперса-рев.Сега реве и аз като му сменям памперса.На моменти пак е плакал,думите й бяха "ако ви кажа,че не е ревал,ще ви излъжа",което не знам как точно да тълкувам.Но е ял горе-долу,рисували са,пускали са им музика.Казаха,че е много музикален,танцувал е.
Утре очаквам да е още по-лошо като го заведа Sad Дано да свиква бързо,че ми е много мъчно така.
Иначе персонала ми прави добро впечатление,много са внимателни,не съм чувала викове отвътре.Утре съм на родителска среща

За имунитета давам коластра,от месец горе-долу.Дали ще има ефект е друг въпрос
За болните навън - нашата компания рядко се делим,дори когато има болни(не говоря за сериозни боледувания).Те така или иначе винаги са заедно,докато се усетиш,че е болно и то вече може да е заразило друго.Един път Марти беше с някой от многото вируси,излизах отделно.След това друго дете се присъедини към нас и така,докато остана само едно здраво дете.Та,от тогава не си отделяме децата.

За помощта от таткото- не мога да се оплача,когато има време обаче.От 4-5 месеца работи на смени от 4 следобед до 4 сутрин.Понякога по-рано или по-късно,ама все е през нощта,после докато се наспи и то става време пак да излиза.Иначе когато е вкъщи той го къпе и облича,извежда го,готви докато го храня и приспивам и така...не се оплаквам

# 363
А, добър вечер! Пиша го от снощи този пост, та ще ме извините Имам да чета поне 2 страници и ще пиша дълго и наително, та който иска може и да не ме чете...няма да се разсърдя. Mr. Green

Първо да ви  Hug всички, които ни мислите. Знам, че това помага да се стабилизират нещата бързо и в добра посока. Позитивните мисли са велико нещо - убедила съм се и искрено ви благодаря и ви отвръщам със същото. Hug

Най-напред ще ви кажа как са нещата при нас - Нико изкара някакъв вирус за 2 дни с няква мижава температура и повръщане първия ден, ама благодарение на сукането нон-стоп го изкара на крак и не разбра какво точно се случва, че даже и мина само с едно даване на Нурофен, че беше вдигнал над 39,5 С. През това време баща му охка и пъшка и аз естествено ги обгрижвах. Добрата новина е, че Рая се държи в здравословно отношение, въпреки че ходи на училище и там явно си се въдят вирусчетата. Ама то ние после ги караме вкъщи. Mr. Green Последните 2 дни аз съм с болки в гърлото и запушен нос, ама с малко Фервекс гледам да се вкарам в релси. Само дето ме боли и глава, та това ме трепе повече. Нашия тати и тази седмица си е вкъщи, а от понеделник ще трябва да ходи на работа. Лошото е, че трудно изкарва повече от 2-3 часа на крак. После ръката му започва да тупти и се налива с кръв и трябва да я вдига. За сега се справя, но от другата седмица не знам как ще се случват нещата. От 3 дни съм нон-стоп на колелото и ако не друго поне повече калории да изгоря, че освен себе си и покупките почти винаги мъкна едно от децата с мен, а в някои случаи и двамата...та си дърпам поне едно 30 кг отгоре. Mr. Green

Вчера учителката на Рая много ни зарадва като я похвали, че е много добричка и се справя повече от прекрасно в клас - дори вече учила фламандски думички и пеела част от песничките с другите деца. Толкова хубаво ни стана с мъж ми, че щях да се разплача от радост и гордост. Дано все така да е и да ѝ е лесно с научаването на езика. Praynig Има си вече и пирятелчета и тази сутрин не затича към учителката си, а към тях и потичаха заедно преди да влязат в клас. Има надежда за нея и нас. Praynig

Lussy, ти май беше питала как е пострадал мъж ми - ми ще ти кажа...нали знаеш, че когато не влагаш мисъл в това дето го вършиш и докторската дисертация не върши работа. Понеже е много умен решил да оправя парапета на терасата сам и не само това, ами и решил, че може да го вдигне само с една ръка. ooooh! Е, вдигна го, ама скъса цалото си сухожилие, а не само отделни влакна...мускулът му се вдигна нагоре, защото няма какво да го държи и се наложи бърза операция. Сега докторите дават надежди да се възстанови на 100 % и аз вярвам, че това ще се случи... Praynig

Е, стига толкоз за нас...да карам и аз поред. Grinning

За помощта на любимия - много помага, с изключение на последните 2 седмици откакто се контузи така зловещо. Признавам си, че ми липсва тази помощ...абе явно деца се гледат от 2-ма души чудесно. Peace Сама ми е трудно на моменти... А, да и моят любим не готви, но това не ми пречи - кухнята си е само моя...е, и на Рая Simple Smile
Да те успокоя, че Нико сам си идва от спалнята в хола без да мрънка и плаче...сам си отива там като му се спи като ме води за ръка, за да му дам да суче и е отнесъл за секунди - детенце за пример си имам, ако не беше и толкоз палав щеше да е перфектен. Mr. Green
Чета ти приоритетите и се чудя защо ТРЯБВА да правиш нещо с пишката на мистър В.? Аз нищо не правя на Нико с този атрибут - има време да се отвори сама. А той от месец насам сигурно при смяна на всеки памперс си я пипа, дърпа и се хили. Та се надявам сам да свърши тази работа.

Jira, голямо  Hug за теб - дано имате късмет при повторно преброяване на гласовете. За твоята работа - сигурна съм, че те очаква нещо по-добро и вълнуващо скоро. Hug Дай си мъничко почивка и действай пак. Hug
За предпочитанията в облеклото - Рая беше на възрастта на Сиянка когато започна да избира дрехите, които купуваме за нея и които облича сутрин... та май това значи, че се освестват вече малките човечета. Simple Smile

Шени, стискам палци бързо да се свършва и вашата одисея с жилището. Hug

zazka, честит празник на патеричка! Жива и здрава, пък другото би се наредило все с хубавото!

Марте, уби ме твоят мъж с родителската среща - той като моя Simple Smile И моя така разбира само каквото му отърва. Радвам се, че при вас нещата се нареждат добре. Дано да е все така.

Коледно и на мен още не ми е, ама Рая си е избрала подаръците, та ще пишем писмо до добрия старец скоро. Mr. Green Иначе от Комисията всяка година им организират тържество и им дават подаръци и тази година им избрахме тематични подаръци за двамата - дано им харесат.

За болните деца и площадките съм на мнението на Шени - едно към едно. Peace

mushence, покрай твоето суши, снощи ходихме и ние в новия ресторант тук и си хапнахме и ние. Нико хареса 2-3 хапки, а Рая хич - яде само торта... Crossing Arms

Мариетка, четох за вашите перитепии и във фейса. Дано скоро се оправи малката кукличка. Изпращам ви много положителна енергия и мисли за скорошно оздравяване. Hug

Desi_shisha, на кви 100 години си ти, кви 5 лева - гледай ме мен и действай...Simple Smile Снощи Рая ми вика - Мами, гони Рая. Е, гоня я аз..ама след 20-тото обикаляне на големия коридор и търчане с викове и крясъци на 2 пищящи деца се изморих.... та си нямах работа да ѝ кажа, че мама вече е стара и не може да тича толкоз много, а тя като ревна... ooooh! Мама не била стара, била добра и ТРЯБВАШЕ да я гоня още сумати време, за да го докажа, че иначе рев...та така...действай, че после става по-трудно да се гледат малки деца Simple Smile

Джуф, да се оправя Дани скоро и пак да е добре за яслата.

Джуфче, хареса ми исторята на медицината, исторята на кърменето, пелените, слинговете, захранването със сигурност е нещо подобно Peace
bowuu

Не можах да подобря рекорда на Луси - добре съм значи. Simple Smile Sunglasses

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 11:09 от Tony_st

# 364
Не можах да подобря рекорда на Луси - добре съм значи. Simple Smile Sunglasses

Sunglasses ааа,не си давам първото мЕсто без бой  Mr. Green

как сте банда Sunglasses

бтв,нета ми е супер неангажиращ и нЕмам нерви да пиша и да се занимавам с него,но пък едно "хай" от мен ви стига...засега Mr. Green

мернах за болни деца - бързо да оздравяват Hug

за съжаление(предимно мое Mr. Green) другите неща ще ги коментирам на патерици,щото и аз имам мнение по въпросите Naughty(както винаги Mr. Green)

при нас е весело,само дето мен ме избива на рев понякога Joy но въпреки всичко е по-добре от преди като е сменял обстановката Whistling излизам,пия,пуша....кво друго му трЕбЕ на човек Sunglasses
но въпреки всичко по цял ден аз съм на пънгала Mr. Green

п.п.да не казвам голЕма дума,ама май ми липсвате Mr. Green
п.п.държЪ да кажа на Муши,че аз пА мразя суши hahaha (името е вметнато заради римата,щото по принцип тва исках да го съобщя на всеослушание Mr. Green)

# 365
Еееееееее, туй Муши и суши.... разбърка темата Simple Smile))

Сядам да пиша от няколко вечери, ама не идва ред де....

По повод за сушито- в събота пак женска вечер, ама с майските майчета smile3534....пак на суши и клюкинки, яко а?!?!?  lalalala И Бубе, не се пие ракия бре, на бЕло винце я караме.... За ракията- нЕкое джоланче или шашличе....... Знаем си му реда.

Пуу, само за храна говоря пък аз.

Ще започна с всички сополиви и заболели дечица- голямо гуши  Hug И да оздравявате!

Стиснати палчета за JIRA( да ги приематв  яслата); за Дани на Джуфчето (да оздравява героя); на Марти- да приема по-добре атмосферата в яслата; Мариската на Мариетка- да не се усложнява и да оздравява; за Мариела на danaq-LV- да оздравяват и да се връщат на яслата;
Аз все пак си мисля, че децата са различни и с различен имунитет, просто на някои спада бързо и лесно се разболяват, а други не чак толкова.
Да чукна на глава, но до сега Максито е боледувал 3-4 пъти, 2 от които сериозно, другото - хрема със сополки. Давам разни нещица за подсилване, но не знам дали е от тях, или просто е по-устойчив. Като отиде някой ден в "дет.заведение" - ясла (ако ни огрее) или пък градина- ще стане ясно дали само така си мисля, или си е така.

за пишките
- ми аз чистя и придърпвам старателно и работата е готова на повече от половината. Не смятам, че това може да стане от само себе си или от детето (бая трябва да си я дърпа...) А имам мнооого познати, които така "оставили от самосебе си" после на големи деца им ги "оправят" и имат и проблеми и физически и психологически..... Забелязвам, че колкото повече пораства, по-малко ми дава да пипам, та не ми остава много време да свърша това.

за помощта от татито- не е кой знае колко. Вечер или ще се върне късно, или ще тренира..... Абе, не разчитам аз чак толкова. Не го приемам за голяма тежест все още гледането на детето. Ако съм уморена ли пък имам да свърша нещо го пласирам веднага на него. Иначе си излизаме двамата с Максито по разходки и площадки. И не е да кажеш, да ми го гледа някой друг.......

за болните по площадките- Не съм фанатик(може би, защото не е боледувал много). До сега не съм засичала така много сополиво и болно дете където сме ходили. Ние принципно не излизаме така на едно и също място (да кажем в квартала) а се мотаем навсякъде. Нямам този проблем (като мистър В.) да го нападат от любов деца Simple Smile Затуй и не го мисля това.

# 366

Здравейте момичета  Hug

Не ми се пише тезни дни, адски ми е тъпо, смотано и каквото още се сетите... За съжаление имам причина  Sad , но за още по-голямо няма как да споделя...Само ще кажа, че не е нищо семейно, да не се притеснявате  Hug

Бързо адаптиране към яслата пожелавам на всички деца. Ходенето в детско заведение не е само минуси, има и много плюсове, най-вече за децата, така че пожелавам на всички, които са си дали децата в ясла, да имат повече плюсове от това и по-малко минуси.

За площадките и болните деца пак държа да пиша- много преекспонирате въпроса, да не говорим, че има неща, които според мен не отчитате като факт. Никога няма как да знаеш кое дете е болно (дори да изглежда здраво, то може да е заразоносител!). Да не говорим, че не всеки сопол е равен на заразна болест! Заразни са инфекциите и вирусите. Обикновените настинки не са.
Отделно факта, че някое дете има абокат (моите често се разхождат с такива) също не означава, че детето е заразно! Антибиотичното лечение по принцип прекратява веднага причинителя, но за да не се повтори и за да не станат резистентни причинителите е нужно лечението да продължи понякога 10 и повече дни. Гарантирам ви, че дете с абокат по това време не е заразно.
Слава Богу, че никога не са ме гледали по площадките като извънземно защото детето ми има абокат. Случвало се е да питат какво е, аз казвам, но никога не са бягали от нас като от прокажени  Stop
Има и заболявания, като бъбречни инфекции, например, които също изискват венозни антибиотици, но съвсем не се отнасят към заразните болести..  Peace

То е ясно, че няма да си изведа детето много болно или силно заразно..Обратното би навредило най-вече на моето дете, това го казвам в случай, че някой ме контрира, че може да има и такива майки, които ги извеждат много болни и все още заразни, защото не им пука за останалите..Дори да е така, то би трябвало да им пука за тяхното собствено дете и в такъв случай никой нормален не би го водил на игри и забавления, а детето да не е добре.. Занете как изглеждат и се учвстват болните деца.

И нещо друго да ви спомена по темата- в Стара Загора дойдохме с болен Рафаел. Нали помните?
Аз предупредих, че детето ни е болно и сме дошли само заради вас, да не пропуснем срещата, защото на друга може и да не отидем и казах, че не е желателно той да има близък контакт с другите бебета.
Е, не знам да сме заразили някого..Отделно бяхме на открито, което още повече намалява вероятността да се зарази някой.
Концентрацията на вируси (ако е вирус) на открито и на закрито е много различна  Wink
А ако се беше случило да хукне да прегръща и целува някого, щях определено да го спра.
Мисля, че майките все пак имат някаква съвсет, макар отстрани не винаги да се вижда това.
И за мен в описаната ситуация с пълна сила може да се каже  "Тая пък си завела болното дете, да зарази другите.." и така нататък  Wink

Не знам дали успях ясно и просто да го обясня. При всички случаи- поне опитах Rolling Eyes

Ами така..по други теми- друг път, като съм повече на кеф. Дано скоро дойде този момент, само.......................

# 367
Бубе, всеки си разсъждава различно. Прави си, че няма как да знам кое дете е болно и кое здраво, но при условие, че знам за болно дете, аз съм длъжна да си защитя моето.  Peace Защото може да е различна консистенцията на вируса вътре и вън, ама като се вре в лицето на дъщеря ми, правя забележка. Най- са ми интересни - болни са децата, за да ходят на детска градина, но за детските площадка не са болни.  ooooh! Ясно е, че не можем да ги предпазим от всичко, да ги гледаме във свръх стерилна среда, но до колкото е възможно, ще пазя.
Аз също съм излизала с болна Елена, но е седяла само в количката. Когато иска да слиза - тръгваме. И предупреждавам, че е болна.

# 368
Бубе, желая ти бързо да се справиш с проблема.
В Стара Загора аз не видях Рафаел да има близък контакт с други деца. Тук определено се обсъждаха заразните деца - които са вирусоносители. И става въпрос за близък контакт със здрави деца. Може и от твоя гледна точка да преекспонирам, но от моя - детето ми влачи хрема минимум по седмица, всеки ден се налага да капя лекарства, да промивам с физ. разтвор - знаеш как е. А тя не си стои да ме почака да си свърша работата, гърчи се, съпротивлява се, дере се...И ако мога да избегна всичко това спирайки контакта със заразни деца го правя. Пак казвам, в нашия квартал не страдаме от липса на площадки - има на всеки 3 блока, има паркове наблизо - детето може пак да играе и да тича на воля. За абокати не знам, не ми се е случвало, най-вероятно ще попитам майката и ако не е заразно нямам нищо против да си играят с малката. Не понасям обаче който и да е да ми целува детето  Naughty
Мариети, много  Hug Hug Hug, пиши какво се случва с вас, мисля ви доста Hug
Лусиcheers
Тони - кураж и на теб за трите бебета, браво за напредъка на Рая!
Ние - днес малката стана в 5!!! сутринта, до 6 я задържах в леглото обаче после се наложи ММ да стане с нея...После спа веднъж полоин час и веднъж доооста по дълго, та д а видим довечера как ще е...Никак не ми се нрави това ранно ставане Crossing Arms Жилището още го купуваме #Crazy и ще ма доста да се влачим, поне още 10 дни до изповядване на сделката. Confused Междувременно аз съм така  #Crazy, че всички комуникират с мен - банка, брокер, продавачи и ММ - и вече честно да ви кажа съм на път да си сложа шапката на тоягата и да запаля за извънградско. Сестра ми е с термин 24,10, мислех да отида като се роди бебето, но при положение, че така се бавим с покупката и с евентуалния последващ ремонт не знам дали ще успея да пътувам навреме...И много ме е яд, че ще се наложи да правим ремонти в студа и едва ли ще успеем да се нанесем тази година Confused Хайде няма да ви занимавам с нашите перипетии....
Усмината и оздравителна вечер на всички!

# 369
По темата-няколко пъти вдигах скандали в детската градина на Ева,защото допускаха видимо болни деца.Последния път така люто се заканих,че половин час след избухването ми бащата на едно от децата дошъл и си го прибрал.

Случвало ми се е да си оставя болното дете на бавачка,защото е имало моменти,в които е било абсолютно невъзможно да отсъствам от работа.Само аз си знам ,как съм дочаквала края на работния ден.А някои безцеремонно си водят болните деца в градината и очаквата да съм толерантна-хич не са познали #Cussing out
Деси ти как даваш клеевата тинктура -по една или две капки на година живот?
По капка на година живот.Снощи видях в Lilly дрогерията клеева тинктура без алкохол и смятам да купя и да пробвам и от нея.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 22:36 от Desi_shisha

# 370

Карате ме пак да пиша, очевидно не е станало съвсем ясно какво имам предвид..  Tired

Да, болно дете в ДГ е абсурднои равнозначно на плъзнала инафекция/вирус сред всички. И аз съм вдигала гири като видя болно дете. Но и моето е ходело кашлящо след прекратено лечение с АБ в достатъчен курс, като кашлицата е била остатъчна. Е, сигурно за другите и аз съм изглеждала все едно водя болно дете  Crazy
Аз болно дете като имам- си го гледам в къщи и на двора, но и на площадката ходя, само в количка да го държа..може..ако беше ангелче и ореолчето му кръжеше над главата. Пак казвам- до сега НИКОГА, НИКОГО не съм заразила! Значи въпросът не опира до това дали детето е болно, а дали е заразно! Опира до това да прецениш ситуацията!
И отново- не всички боелсти са заразни..

Болно дете като видя и аз си дърпам моето. Така е- няма как да се знае като е болно дали е заразно. Пък и не мога да разчитам на чужда съвсет. Аз си познавам само собствената си и отговарям САМО за нея!

В Бг както знаете сме в къща- дели ни една ниска оградка от комшиите. Те имат дете с една година по-голямо от моето, което ХОДИ НА ЯСЛА  Stop Е, няма да ви казвам, че всяка болест, която то донесеше, се лепваше и на моето дете/деца!!! Отделно- очакваше се АЗ да си пазя моето дете, а те си оставяха тяхното да тича на воля из двора. Ами извинете, но това вече е престъпление за мен!!! И нахалство. Повече- наглост е!!!
И така...
отново не знам дали стана съвсем ясно, ама здраве да е

# 371
  • при палмите и алигаторите,FL

отново не знам дали стана съвсем ясно, ама здраве да е

Всичко е ясно, да влезе убития Mr. Green Hug Hug

Аз съм с главобол от два дни, Мончо е с температура от снощи. Tired

Изчетох ви по диагонал, обаче няма да коментирам, щот главицата много ме боли.

Само да си кажа че днес официално се отказахме от ваксините за Моник. Дадоха ни бележка с която могат да я приемат във всички учебни заведения, вкл. детски градини, без да изискват сложени ваксини.

Сестрички

# 372
Бубе, голямо гуш Hug бързо да се реши проблема, който те кара да се чувстваш тъпо. По темата за болните деца и площадките не се включвам, понеже няма да мога да обясня какво точно мисля и ще остана не съвсем разбрана. Но като чета всичките ти обяснения, мисля че мнението ми напълно се припокрива с твоето.

Нанди, много целувки   love001 за сладките сестрички! Гушки за малката  Hug и дано вече е спаднала температурата, а на теб да ти е минал главобола Praynig

Гушки и за всички останали болни дечица Hug!

Шени, много стиснати палчета за сестра ти Praynig! И ние чакаме трепетно да се появят на бял свят две малки приятелки в края на този и началото на другия месец Heart Eyes

За нас - ежедневието ни е адски забавно. От както почнах да се наспивам вечер, успявам да се мобилизирам много бързо да си свърша къщната работа и да се наслаждавам пълноценно на бурното развитие на малкото човече. Ей на тази сутрин се кукнах наспана в 6, свърших каквото имаша за вършене и си пия спокойно кафенцето тук. Всеки изминат ден ме забавлява и учудва все повече Heart Eyes. Толкова много нови за него неща прави, че чак се притесних да не порасне прекалено бързо.

Сега отивам да приготвям закуската, че звяра се събужда сутрин мнооого гладен eat

# 373
Бубе, разбирам те напълно, но не всички майки са толкова съвестни. Аз съм 90% сигурна от кое дете Ели се зарази с вирусната пневмония. Детето беше болно, но го водиха при децата и има ужасния навик да се навира в лицата на бебетата. Ама направо им се залепя в носовете. Е, резултата е налице - 5 дни в болницата в пневмония. Същата майка мъкнеше навсякъде същото дете с разтройство и повръщане. Еми, хванах си детето и си го прибрах в двора.  Peace
Аз също знам Ели кога е на оздравяване и според мен вече не е заразна, но пак не я водя на площадката, за да не бягат от нея като дявол от тамян. Просто си спестявам за мен ситуацията.  Crazy
ПП: Сега се сещам Ели като беше получила реакция от АБ и цялата беше в пъпки. Беше ми излязло пришка на устата да повтарям, че не е шарка, а алергия. И все пак страняха от нас, за всеки случай. Чак аз започнах да се чудя дали не е шарка наистина.  hahaha
ПП2: Джиджонка, как успяваш да се наспиш в 6ч?  Crossing Arms Аз днес имах работа и уж станах по-рано от детето. Едвам се надигнах в 8:05.  ooooh!

# 374
ПП2: Джиджонка, как успяваш да се наспиш в 6ч?  Crossing Arms Аз днес имах работа и уж станах по-рано от детето. Едвам се надигнах в 8:05.  ooooh!
А де! И аз туй много се чудя  newsm78
За болните деца -явно всички сте (сме)  на едно мнение, така че няма какво да се обяснявате  Wink Едно е ясно от цялата работа -има разни патици, дето не им пука и си врат заразните деца и по площадки и по градини. Знам че някои го правят, защото нямат друг избор, но за мен е най -важно моето дете и в никакъв случай не искам да търпи последствията от чуждите неволи  PeaceФакт е например, че когато минах през яслата да им кажа, че Тияна е болна, видях няколко обилно сополиви деца -не знам дали са все още заразни -кой може да ми го гарантира?! Онзи ден я водих на контролен преглед и казаха, че вече е ок, но ъй като още покашля и се сополиви леко си я оставих вкъщи до края на седмицата Peace
Та така -вече сме по -добре (въпреки че Мушето от толкоз суши ни е пропуснала в стискането на палци  Naughty) Малката е добре, аз само се влача още с ужасни кашлици и хреми и  Sick , а бе да не ви разправям....
Шени, сестра ти не живееше и тя в Сф? Или в Русе ще ражда? Стискам палци  Praynig За ремонта сме на същия хал (само дето сме го почнали де, лека полека)
Нанди, тез сестрички като две капки вода бе! Много са сладки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт