С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 187
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви, момичета за пожеланията, ама днес оставих Рая вкъщи, че сутринта кашляше гърлено. Sad В 11 ги водих да ги преслушат, че се бях ошашкала - единия със сополи и кашлица, другия кашля...аз още не знам на кой свят съм и само мъж ми се държи щот е на АБ заради абсцеса. Та, доки ги прегледа и двамата и каза, че и двамата са добре, а Рая може да ходи на детска - не е заразна и тя е супер доволна. Grinning Искаше да отива още тази вечер, нищо че градината не работи. Mr. Green Едва я убедих да преспи. Laughing
Добрата новина е, че и на двамата гърдите са им чисти, възпалението не е в ушите, нито имат зачервени гърла, а явно при Нико е леко възпаление в синусите, а при Рая кашлицата е от простуда. Изписа им сиропчето, което им давам за кашлицата и промивки с физиологичен разтвор за Нико по-често, за да се изчистват секретите и да не слиза възпалението надолу към гърдите. Та дано те да са по-добре утре.

Аз уж кашлям мокро и къртещо...т.е уж и аз вървя на оправяне - ама да видим. Rolling Eyes

Нанди,
Скрит текст:
мъж ми беше с надута буза още преди да си скъса сухожилието на ръката. Отначало го лекуваха с парацетамол, като не се повлия пи 2 антибиотика и уж бяхме овладели ситуацията, когато седмица след операцията се наду жестоко отново. Ходи по зъболекари, лицево-челюсни хирурзи и ендодонти и никой не може да каже след 30 ренгенови снимки /той за целия си професионален живот като ядрен физик няма толкова дози набрани колкото през този месец ooooh!/ от къде аджеба е това възпаление ooooh! Та се наложи да му кюртират венеца - последно там се беше преместил отока и сега заздравява раната и той пие поредния АБ, за да овладее положението и да се види зъб ли е причината, или нещо друго - не ми е ясно точно какво.  Rolling Eyes Днес ходи пак на преглед и са му казали, че вероятността да излекуват уж този зъб е малка, защото вероятно бактерията е във венеца между 2та му зъба и по-голям шанс има ако извадят последния зъб и така прекратят развитието ѝ като се наруши благоприятната среда. Сега обмисляме какво да правим - дали да го лекуваме с мижав положителен резултат, или да го вади... не му се дава зъба, въпреки, че е мъртъв, ама да видим. Thinking

jenajena, голямо гуш за теб. Дано имаш сили да се успокоиш и да намериш хармония за себе си и околните. Hug

Нанди, твоята Соник е сладур голям. Laughing Рая като я гледам каква е прибрана и как си търси играчките и никога не ги забравя и си мисля, че може и да е така като порасне, ама кой знае. За сметка на нея Нико е на обратната страна и ще губи и за двамата... ooooh!

Норе, ти вместо да го поощряваш Фифо, че така завъртяно го е измислил, ти му се сърдиш на детето. Той развива мозъчни връзки, завалията. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох, на мен ми е смешно, ама и моя калпазанчо ги върши такива - способен е да си отнесе стола навсякъде където има врата и въпреки, че се отварят навън, т.е. към него, им е намерил цаката да ги отваря и нищо скрито-покрито не остава за него. ooooh! Поставя стола на малко разстояние от вратата, качва се, отваря я, слиза от стола, избутва го и си отваря широко вратата. ooooh! И най-лошото е, че доста бързо се светна на този трик....трябваше му седмица да крещи по вратите с прилепен стол до тях. Mr. Green Големи за изобретатели, особено що се касае за бели. ooooh!

# 421
  • при палмите и алигаторите,FL
Нандии, не искам да те плаша, но аз до ден днешен съм като Соник разсеяна и отвеяна  Crazy

, не ме плашиш, напротив, има надежда значи  Wink Hug . По другия въпрос, знам че имаше нещо с прехвърляне на майчинството, но май бабите трябва да са на трудов договор някъде

Тони, това със зъбът ме разби направо, толкова големи проблеми, три антибиотика и в крайна сметка проблемът все още не разрешен #Crazy. Много се радвам за Рая, вече е голямо момиченце Heart Eyes Hug.
При нас като оставяме Соник в училище, Мончо всяка сутрин плаче и тя да остава, едва успявам да я залъжа че няма раница и затова не може да остане с дечицата.Мъжо ме навива да я пускаме н аградина, обаче аз се дърпам, мило ми е да си я гушкам, догодина като стане на 2 ще я дам.

Марте, радвам се че мина на отчет Hug . Ще се справиш, сигурна съм в теб  Hug

ПП Къде е класната? Mr. Green

# 422
Добро утро, момичета! Днес пак съм от ранобудните, но този път не е да съм се наспала #Crazy. Дани кашляше зверски цяла нощ, по-скоро давеше се. Подозирам, че му текат сополи навътре и от това се дави. Цяла нощ се опитвах да му слагам главичката нависоко, че да диша по-добре, но той ужасно се въртеше. Така и не се опитах да чистя сополи, но сополарника го чака като се събуди. Сърце не ми даде да го разбуждам и стресирам през нощтта, защото си заспиваше веднага. Ще видим днес как ще е положението, но ще звъня на доки за съвет, а може да се наложи и да го прегледа. Освен това се събудих и схваната, дето съм лежала цяла нощ на едната страна.

А за наспиването ми в 6 часа и аз не знам как стана. Просто откакто махнахме биберона, Дани започна да спи по цяла нощ. Аз си лягам до 30 минути след него и почти не се будя до 8 сутринта. Явно ми се беше събрал доста сън, то отдавна не бях виждала толкова Wink

Желая хубав ден на всички Hug! Дано и при нас нещата са ок Praynig!

# 423
Дани кашляше зверски цяла нощ, по-скоро давеше се. Подозирам, че му текат сополи навътре и от това се дави. Цяла нощ се опитвах да му слагам главичката нависоко, че да диша по-добре, но той ужасно се въртеше. Така и не се опитах да чистя сополи, но сополарника го чака като се събуди. Сърце не ми даде да го разбуждам и стресирам през нощтта, защото си заспиваше веднага. Ще видим днес как ще е положението, но ще звъня на доки за съвет, а може да се наложи и да го прегледа. Освен това се събудих и схваната, дето съм лежала цяла нощ на едната страна.

И Нико беше така 2 нощи - при него помогна да го слагам освен на моята възглавница и да спи настрани, или пък по коремче - така сополките не го давеха. На него му изписаха хомеопатичен сироп за кашлицата и често промиване на нослето със физ. разтвор, за да вади сополките. Ама и той като кихне и те си излизат...почти до устата му. ooooh! Та го дебнех със салфетка докато кихне. Mr. Green

nandi, то и ние сме в шах, защото първо му даваха часове за преглед с месец напред, после се чудят и маят от къде е това възпаление и още куп щуротии...та да видим сега как ще решим този проблем. Thinking

При нас като оставяме Соник в училище, Мончо всяка сутрин плаче и тя да остава, едва успявам да я залъжа че няма раница и затова не може да остане с дечицата.Мъжо ме навива да я пускаме н аградина, обаче аз се дърпам, мило ми е да си я гушкам, догодина като стане на 2 ще я дам.

И Нико страда за сестра си сутрин и като стане време да я взимаме и кажа: айде да отидем да си приберем кака и той тича до вратата, взима си маратонките и ги носи да го обувам - пръв е там. Mr. Green Иначе и на мен ми се струват мънички....но щом Моник има желание пък мисля си, че не пречи да пробваш да я оставиш ден-два...пък ако не потръгне ще си я оставиш вкъщи...

Ставам, че терминаторът се забавлява като обръща къщата им насред хола и ще се пребие. ooooh!

# 424

следи ви изкъсо Mr. Green

п.п.ще отговарям на въпроси и ще вземам становище по темите след има-няма 3-4 дни,преди тва имам да избутам още 2-3 купонЯ,тЪй си я мислите виЙ тая работа Naughty Mr. Green

# 425
,   и си води бележки Wink

При нас нищо ново и интересно, отглеждаме се Heart Eyes . Мончолини се разприказва на *ски, та се разбираме някак си. Не се отделя от мен , а ако се отдели се чува: мамУ, маамУУ, мАААмУУУ , много е смешна, ама на мен не винаги ми е до смях. Последно готвих и тя седи до мен на плота, седеше си кротко детето и си пресипваше семки с една лъжичка от купичка в чашка Mr. Green, не ще да си играе, трябва за мен да е залепена. Всъшност единственото място на което се заиграва сама е пързалката, катери се и се пързаля, пуска топките по нея, и бебтата също, нооооооо трябва да седя на дивана до нея и да я гледам как се заблява #Crazy.
Нали ви казах че съм се заровила в готварския, та имам идея за Хелуинското меню: торта с червей. пръстите на вещицата, мъфини паяци и призраци, отелно ще приготоВлЩвам тематични пци  chef. Соня обеща да помага и в приготвянето, не само в яденето, та скоро ще има снимков матрЯл.

# 426
Нанди, утепА ме с тази торта с червей. С един ли ще е или с много червеи? че така написано не се разбира много много, или поне аз не разбрах. (имам предвид един червей; много червеи..)
Сашко има скоро РД, та ще се радвам на снимки, току виж смени концепцията, че много се впечатлява от подобни гнусотии Simple Smile

Отделно - аз се загубих от полезрението ви, но бях на болна вълна. Три седмици изкарах някакви чудни болести - вирусен конюнктивит, който ме удари в синузита. Почти седмица с болки в синусите.. и после отит, ама нещо жестото. С едното ухо изобщо не чувах, едва вчера започна леееко да се чува нещо и с това ухо, ама не ми се припомня просто.
Иначе - децата са ОК, мъжът също Simple Smile
Мариетка, не съм си правила още такова изследване, но ще направя. Кракът ми се възстанови почти напълно, свивам го мнооого по-добре, отколкото когато бях с железата.

По въпросите за децата и игрите - аз нещо не мога да играя много с тях. За тази работа е татко им, който сяда на земята при тях и това им е достатъчно - да ги гледа само примерно. Аз обаче така да кукувам първо не мога. Пък и види ли ме седнала, Митко веднага ме налазва.. което не ме кефи нон стоп цоц.. Пък и борене, скачане по главите, коремите, крака/колене.. не ме кефи и това. През деня пишем домашно преди да излезем следобед с баткото, докато Митко руши и разхвърля.. после малко навън и така. Зима иде, аз ще откачааааа.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 09:32 от jenny_b

# 427
Нанди, утепА ме с тази торта с червей. С един ли ще е или с много червеи? че така написано не се разбира много много, или поне аз не разбрах. (имам предвид един червей; много червеи..)

, кат съм неграмотница тъй се получава Embarassed Embarassed

Самоцитирам се
И аз тук.
Ще правя такава торта

Пръстите

мъфини паяци 
Смятам и призраци   да направя, като отдолу ще тестото от сладък салам и ще ги покрия с фондан.

Това са идейките, ще видим какво ще се получи накрая  chef
  , да се допълня "земята" на червивата торта се получава чудесно от натрошени Орео  chef

Пробвах да го наврЪ тоз чаршаФ в скрит текст, обаче се оказах още по неграмотна, отколкото си мислех, и не ми се получи Rolling Eyes

# 428
  • До морето :)
Нанди, страхотно си го замислила. Леееекинко завиждам за празника.  Embarassed

Тони, как сте вкъщи? Оздравявате ли?

Жени, аз пък нямам търпение да завали сняг и Ели да си играе с него. По БейбиТВ само ми показва снежните човеци, а аз как, аджеба, да обясня какво е това.

За нас - Ели е доста по-добре. Вчера минахме и през докторката. Тази жена само ми изписва нови лекарства и аз едвам смогвам да им запомня имената. Ама е факт, че от вчера до днес резултата е на лице от лечението. Изписа ни и имуностимуланти по мое желание. 3 (три) месеца трябва да ги пием, ама много хора са доволни конкретно от тези. Като цяло много я обичам тази жена. ПУ-пу, да не я урочасам.  Laughing

# 429

И ние вече сме на Хелоуин вълна. Вчера си украсихме тиквите (рисунки+ карвинг). Снимка ще пусна като ги качим на компютъра  Sunglasses
Всяка година се каня да правя и аз разни сладки неща като Нанди, но така и не ми остава време  Rolling Eyes

Болните- алооу, елате насам, че да се позакрепите...ама после като се приберете в Бг пак ще се натръшкате, да знаете  Rolling Eyes

Тони, много неприятни неща разказваш. Това със зъбите и венците е голям проблем, защото има опасност от бактериемия, то и затова са антибиотиците, за да се превентира такова състояние. Дано се отървете от това нещо, защото макар на пръв поглед да не звучи страшно, действително е сериозно..  Praynig
Ако мен ме "гепи" такова нещо, не дай Боже, ще  бъде много голям проблем, защото имам проблем с едната клапа на сърцето и това направо би ме довършило  Confused

Много се хилих и аз на тази торта с червеЙ  Joy Нандииии  Joy

Дай рецептата за пръстите, ако имам време да я спретна  bowuu

Друго не се сещам  Embarassed

# 430
Смейте се вие на чужд червей, не ви е срам значи Crossing Arms Crossing Arms

Добре че ръсна некоя глупост, та да се веснете и у Форума, все във Фейса си висите, аз тука на монолог ще го обърна Tired

Бубе, ние тикви не редим из двора, щото е още доста топло и подозирам че ще се размиришат Sick, обаче имаме паяжини, призрак и един скелет на вратата Mr. Green. Рецепта за пръсти нямам, можеш да ги направиш и с бутер тесто, може да са солени, или сладки. Хващаш любимата рецепта и действаш, важното е да сложиш бадемите преди печенето и да оформиш пръсти, другото е импровизация Peace

Лече, направете си празник и вие, малко бонбони, две, три дечица, маски и костюми и готово=радост за децата Wink

# 431
Леле, Нанди, страхотни идеи...ама моите са още дребни, а и Рая каквато е бъзлива... ooooh! Май ще се разминем само със вещерски шапки и бонбони. Mr. Green Тя само като видя снимките и вика: Много са гадни. Mr. Green Ама виж по този повод ще им спретна един тиквеник и да ядат донасита. Sunglasses Wink

Нелка, благодаря, че питаш. Hug Уж сме по-добре. Не смея да кажа нищо... Утре ще свалят гипса на мъж ми, а в сряда сме на тържество на Рая от училище и после ще ходи на преглед при лицево-челюстния хирург пак да видим какво ще го мислят. ooooh! Та ще е наситен ден от към емоции. Тепърва ще ходи на рехабилитации и раздвижване на ръката и сега ще е още по-зле...че ще може да я движи, а няма да е добре...и ще трябва да се ограничава сам...абе... ooooh! ooooh! ooooh!

Жени, и при теб нещата не изглежда да са били розови. Дано се оправяш вече и ти. Praynig

Буба, да, проблем е и то сериозен - спор няма. Ще се постараем да го решим по най-добрия начин - ще видим кой ще предложи най-добрия вариант и ще действаме. Дано имаме късмет и с това. Praynig

# 432
Добро утро!
Напоследък се включвам май само когато стана сутрин рано. Днес така ми се спешееее, но се надигнах да направя баница. Така хубаво си хапва моето детенце напоследък, пу-пу, че как да не стане човек рано като знае с каква усмивка ще е възнаграден. От както спинка хубаво нощем, та и ние с него, ставаме в 8 и няма никакво време за приготвяне на закуски, та я кара основно на супички, приготвени от предния ден Simple Smile. Ама много гладен се събужда малкия звяр Laughing. От спалнята тича директно в кухнята, оглежда се за купичка или лигавник, ако успее да ги докопа почва да ги размахва в ръце (ако не докопа маха само с ръцете) и крещи ями-ями. Ако не успеем да реагираме бързо и в следващите 2 минути до устата му не е достигнала някаква храна, недоволството прераства в силни викове.

Не помня дали ви казах, кашлицата при Дани се оказа, че е от неблагоприятния влажен климат, който имаме във Варна. За голямо мое съжаление явно и на него няма да му се разминат алергии, които и мен самата, както и повечето хора в нашия район тормозят. Важното е, че овладяхме всичко много бързо и вече е добре.
В този ред на мисли имам един въпрос: Какво е мнението ви за антиалергичните сиропи? Една приятелка беше категорична, че не дава на децата си, които също се тормозят от сополи и кашлица пролет и есен. Каза че не вижда смисъл само да ги трови с химия от която няма ефект. От друга страна по себе си съдя, че когато положението стане по-сериозно, аз лично не мога да се оправя без лекарства. Та съм в голяма чуденка как да действам с малчо newsm78

Нанди, направо ме надъха хелоуински (не знам как да я напиша тази дума). Нямам никакво отношение към този празник, но когато малчо порасне, ако има интерес сголямо удоволствие ще му приготвям от твоите идеи.

Тони, дано всичко приключи по най-добрия начин Hug

Аз съм до тук, че мъжете почнаха да се разбуждат. Хубав ден на всички!

# 433
Нандии, тия пръсти са жестоки! Искам после да покажеш как са ти се получили. Хелоуин е наистина много приятен в Щатите - навсякъде мирише на канела и тиква   Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes Иначе на мен самите костюми за възрастни ми идват малко в повече, но украсите на къщите , манджите и другите екстри са супер.  Simple Smile

Тони, стискам палци да ви оставят всички неприятности вече!  Hug

За нас- тоя път няма да се оплаквам от Фифо, а от ММ  Twisted Evil Значи, много ме дразни!  Mr. Green  Филип тази нощ не спа добре, мрънка, дрънка и тоя мъж като почна :" Сега какво му е на това дете, защо не спи, през десет минути се буди, да не е болен, да не му е топло, може и студено да му е, какво ще го правим, кога ще спре да плаче...." Еееее, не спря да дудне и все едно обвинява детето  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Мнооого ме дразни! Дори не знам как точно да го опиша с думи, ама все едно му се дразни на детето. Иначе знам, че умира за него, грижи се много и т.н. , ама на моменти ...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Еми, ето, оплаках се. Отивам да кОпам сега.
Прегръщам ви и до скоро!  Hug

# 434

За нас- тоя път няма да се оплаквам от Фифо, а от ММ  Twisted Evil Значи, много ме дразни!  Mr. Green  Филип тази нощ не спа добре, мрънка, дрънка и тоя мъж като почна :" Сега какво му е на това дете, защо не спи, през десет минути се буди, да не е болен, да не му е топло, може и студено да му е, какво ще го правим, кога ще спре да плаче...." Еееее, не спря да дудне и все едно обвинява детето  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Мнооого ме дразни! Дори не знам как точно да го опиша с думи, ама все едно му се дразни на детето. Иначе знам, че умира за него, грижи се много и т.н. , ама на моменти ...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ква зодия беше ТМ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт