В 11 ги водих да ги преслушат, че се бях ошашкала - единия със сополи и кашлица, другия кашля...аз още не знам на кой свят съм и само мъж ми се държи щот е на АБ заради абсцеса. Та, доки ги прегледа и двамата и каза, че и двамата са добре, а Рая може да ходи на детска - не е заразна и тя е супер доволна.
Искаше да отива още тази вечер, нищо че градината не работи. Добрата новина е, че и на двамата гърдите са им чисти, възпалението не е в ушите, нито имат зачервени гърла, а явно при Нико е леко възпаление в синусите, а при Рая кашлицата е от простуда. Изписа им сиропчето, което им давам за кашлицата и промивки с физиологичен разтвор за Нико по-често, за да се изчистват секретите и да не слиза възпалението надолу към гърдите. Та дано те да са по-добре утре.
Аз уж кашлям мокро и къртещо...т.е уж и аз вървя на оправяне - ама да видим.
Нанди,
/ от къде аджеба е това възпаление
Та се наложи да му кюртират венеца - последно там се беше преместил отока и сега заздравява раната и той пие поредния АБ, за да овладее положението и да се види зъб ли е причината, или нещо друго - не ми е ясно точно какво. 
jenajena, голямо гуш за теб. Дано имаш сили да се успокоиш и да намериш хармония за себе си и околните.

Нанди, твоята Соник е сладур голям.

Норе, ти вместо да го поощряваш Фифо, че така завъртяно го е измислил, ти му се сърдиш на детето. Той развива мозъчни връзки, завалията.
Ох, на мен ми е смешно, ама и моя калпазанчо ги върши такива - способен е да си отнесе стола навсякъде където има врата и въпреки, че се отварят навън, т.е. към него, им е намерил цаката да ги отваря и нищо скрито-покрито не остава за него.
Поставя стола на малко разстояние от вратата, качва се, отваря я, слиза от стола, избутва го и си отваря широко вратата.
И най-лошото е, че доста бързо се светна на този трик....трябваше му седмица да крещи по вратите с прилепен стол до тях.

. Много се радвам за Рая, вече е голямо момиченце
!
. Соня обеща да помага и в приготвянето, не само в яденето, та скоро ще има снимков матрЯл. 

да направя, като отдолу ще тестото от сладък салам и ще ги покрия с фондан.

Нандииии 

, обаче имаме паяжини, призрак и един скелет на вратата