Намаления 2012

• 109 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
В H&M има ли, на какво и откога Rolling Eyes

# 391
  • София
А тези, Кенвело, тази година няма ли да пускат 200 за 100? Че ми се смаза старата грейка, да забърша някоя новичка Simple Smile
Нали обикновено октомври им бяха намаленията? Или съм го изпуснала?

# 392
В момента има намаления на зимни якета в Кенвело - по 60 и по 80 лева. Обаче най - хубавите са по 130-140 лева. Нямат в момента 200 за 100 лева.

# 393
  • Пловдив
Ще чакам някои да каже кога ще има 25 % намаления в Хиполенд - мин. година доста неща взех Simple Smile

# 394
  • София
Ще чакам някои да каже кога ще има 25 % намаления в Хиполенд - мин. година доста неща взех Simple Smile
Ще чакаме 26 ноември - тогава е рожденият ден на Хиполенд.  Peace

# 395
  • в града на вечния купон
от началото на миналата седмица има намаление,но хубавите неща се обраха

# 396
от началото на миналата седмица има намаление,но хубавите неща се обраха

Преди няколко дни като ходих на детските неща имаше 2бр за 15 лв. Изборът беше между блузки, бодита, клинове/долнище анцуг.

# 397
  • София
А тези, Кенвело, тази година няма ли да пускат 200 за 100? Че ми се смаза старата грейка, да забърша някоя новичка Simple Smile
Нали обикновено октомври им бяха намаленията? Или съм го изпуснала?
в момента има някакво 50% намаление...но дали беше на всичко от есенната или от есенно-зимната колекция ще те излъжа.

# 398
  • У дома !
В Кенвело новата колекция е с 50% намаление. В H&M но в Мол Сердика имаше ризки с къс ръкав за момченца по 5 лв.В Тенденц нова колекция с до –30 %,а в Тhe Mall магазин овиесе има маси със стока на които пише "специални цени" ....от там взех страхотни ватирани анцузи за малкия.....има и за момиченца  Peace....цена 19.90лв

# 399
В ГАП - 30%, то за там и 50 е малко де, ама информация да дам  Wink

# 400
В Кенвело новата колекция е с 50% намаление. В H&M но в Мол Сердика имаше ризки с къс ръкав за момченца по 5 лв.В Тенденц нова колекция с до –30 %,а в Тhe Mall магазин овиесе има маси със стока на които пише "специални цени" ....от там взех страхотни ватирани анцузи за малкия.....има и за момиченца  Peace....цена 19.90лв

И аз взех анцуг комплект за 19,90 за момиче, но нещо ни е много широк ластика на долнището...направили са ги големи Sad

# 401
Момичета, едни малко страничен въпрос, но вие обикаляте магазините и може да знаете  Wink

Магазин PIMKIE в Дъ Мол да не би да са го закрили, онзи ден го търсих и не го намерих?  newsm78
Преместен е на горния етаж Simple Smile

Pink Woman е преместен на гормия етаж! Pimkie e затворен и на негово място има Sportina...

# 402
Във fox baby има намаление. тениски по 5.99, ватирани блузки по 9.99, суитчъри и якета по 20 - 30 лв. По-голям избор има за по-малките, до 2 г. възраст.

И да питам, някъде има ли намаление на зимни якета? Търся дебело зимно момчешко яке, за 8 годишен младеж.

# 403
  • София
Swissies имат някаква разпродажба или ликвидация, не са останали много неща, но детските са по 50-60 лв обувки за есента....

bejbi - и в детският фокс има намаление, но не загледах какво точно, т.е. мернах някакви по-бебешки якета по 29 и детските по 39 лв май бяха, но дали есен или зима не влязох подробно да разгледам...

# 404
Във Фокса якетата са по 39.99 лв, но аз гледах момичешките. Доста дебели са, с полар отвътре. Не купих, защото са само с копчета, нямат цип, а моята се оказа, че не може да ги закопчае.

Общи условия

Активация на акаунт