Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 440
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Sasityy newsm51 newsm51 newsm51
Много са вкусни Hug

# 226
Майката на Емир се е излекувала, нали?
Да Peace

# 227
  • в подножието на планината

Едно от разкошните клипчета на Сисито! Heart Eyes

# 228
Hug Hug Hug

Покрай тия сериали почнах само турско да слушам и чат пат диско #Crazy Party
Мен даже ме пращат вече в Турция да живея Grinning Joy

Ох дай да ходим заедно и мен ме пращат там Simple Smile  Joy

Де тоя късмет... Grinning
Ами да стягаме куфарите и да заминаваме  Laughing Hug

и мене ме праятат там сас еднопосоюен билет

# 229

Клоди, Hugднес липсваш... Heart Eyes

Хайде на Стамбула ...вижте кой ви чака  Joy

# 230
СПРЕТЕ ПОСТОЯННО ДА МРЪНКАТЕ ЗА ЕПИЗОДИ!!!!ТАЗИ ТЕМА Е ДА ОБСЪЖДАТЕ ЕПИЗОДИТЕ , А НЕ ДА ОБРАЗУВАТЕ АНТИ АГИТКИ С/У БТВ. ПЛАТЕТЕ СИ И ГЛЕДАЙТЕ!!!АКО ПЪК ИСКАТЕ НА АВАНТА ЧАКАЙТЕ МЪЛЧАЛИВО.ТЕМАТА НЕ СЕ КАЗВА -''ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ- ПИРАТСКИ ВЕРСИИ'' , А СЕ КАЗВА Огледален свят по VOYO.ТОВА Е ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И СЛЕДВАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ МОДЕРАТОРА.

не успорвам думите ти до някаде си права но момичетата как да обсъждат епизодите след като не са го гледали като тебе,мене и други момичета от другата тема.Аз сам го гледала заедно сас вас и мога да почакам месец.два ами новодошлите момичета които незнаят езика и нямат излишни финанси да плащат на VOYO.

# 231

Клоди, Hugднес липсваш... Heart Eyes

Хайде на Стамбула ...вижте кой ви чака  Joy

мхм , ама няма да пием само кафе Winkмисля и да се възползвам от Емирчо Joy 1dating luvbed Joy

# 232

мхм , ама няма да пием само кафе Winkмисля и да се възползвам от Емирчо Joy 1dating luvbed Joy

Малко трудничко, трябва да се наредиш на опашката... а пък и онази с котешките очи/ майката на Халил се изрази така за Фериха в днешния епизод/ е малко бесничка... Joy Joy Joy

# 233

Малко трудничко, трябва да се наредиш на опашката... а пък и онази с котешките очи/ майката на Халил се изрази така за Фериха в днешния епизод/ е малко бесничка... Joy Joy Joy
Joy Joyмисля,че докато ме види и ще загуби ума и дума и другите ще ситръгнат  Heart Eyesще бъде любов от пръв поглед txtloves txtloves(да си дигна малко самочувствието) Joy Joy

# 234

Едно от разкошните клипчета на Сисито! Heart Eyes

Невероятно както винаги Party  bouquet  bouquet  bouquet

Илда HugДнес много задачи ooooh!прибирам се излизам и пак на ново #Crazy

# 235
# 236
# 237
  • варна
И аз се отказах от турските епизоди ,заболя ме глава докато намеря преводите на 14 еп,компа ми стана по бавен и от костенурка  ooooh!
Питам последно и после ще чакам преразказите на момичетата-Какво казва Зехра на Фериха , когато разбра  че тя се представя за богата(долу в градинката на пейката)
И разговора им вечерта в стаята на Фериха.
Ако някой благосклонен ми каже ще съм много благодарна.
Ако е вярно че през септември ще започне филма по бтв още по добре  Wink

# 238
Sasityy,благодаря за палачинките!  bouquet

Целия 25 епизод, малко трудничко, но...

Скрит текст:
Халил стреля по Зехра, Фериха мисли,че Емир чете писмото и ,в което тя признава за лъжите си, а той чете писмото на майка му и разбира, че е болна от рак на гърдата и може да умре.Фемир отиват в болницата и там звънят на Фериха, за да и кажат, че майка и е застреляна.Фериха отива вкъщи и вижда полицаите как извеждат Халил и майка си, която лежи на пода в портиерския дом.След това след три месеца Фериха посреща Емир на летището ,той се връща от Америка, където е бил с майка си ,която се е лекувала там.Дошли са лелята и братовчедката на Фериха - Гюлсум, за да помагат на семейството.Сехер изнудва Мехмед , за да я представи на семейството му. Ръза много съжалява за годежа и за това, което се е случило на жена му.Гюлсум помага на Фериха, като излиза да хвърли боклука, когато Емир я сваля от колата, за да не я видят техните.Фериха се мъчи да намери писмото, което е пратила на Емир ,но не успява.Джансу е приета в унито на Фериха.Айсун намира писмото на Фериха и научава за лъжите и.Санем се среща пак с Левент.Корай и Ханде са заедно, но крият за връзката си от всички.Цялата компания отиват да наемат яхта и виждат яхтата на Левент и всички мислят, че яхтата е на бащата на Фериха , а Левент работи за него.Емир си забравя ключовете на яхтата и се връща да ги вземе там вижда Санем и Левент и понеже мисли, че тя е майка на Фериха мисли, че тя изневерява на баща и  и е много разстроен, споделя с Корай, но и Ханде чува.Халдун и Юнал започват заедно бизнес.И накрая майката на Емир отива в дома на Фериха, за да разбере всичко за лъжите и./Надявам се да разбереш нещо./
много ти благодаря  Hug  Hug  Hug

# 239

Леле колко сме тихи днес
newsm09

Общи условия

Активация на акаунт