Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 381
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • в подножието на планината

Момичета за Левент/Баръш да се поправя, някъде пише, че е роден на 22 юни, така че и аз не съм сигурна коя е точната дата, но годината е същата . Peace

# 601
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

А ангелчето много малък Simple Smile не го очаквах   Rolling Eyes

# 602

Силве, spoko ще се оправи! Hug

# 603
Момичета, аз ето с този се завивам всяка вечер и знаете ли колко ми е добре  Heart Eyes

Може ли някоя от вас да ми каже какво стана в 13 оригинален епизод с въпросния диск? Тъкмо Корай прости на Ханде и хоп разбра нещо за диска и пак я разкара... newsm78

# 604

Може ли някоя от вас да ми каже какво стана в 13 оригинален епизод с въпросния диск? Тъкмо Корай прости на Ханде и хоп разбра нещо за диска и пак я разкара... newsm78

Корай даде диска на Гюндже, каза да го гледа и да се разправя с Ханде, той не иска да се меси вече  Peace

# 605
[quoтte author=silviq_89 link=topic=673236.msg22716734#msg22716734 date=1344773582]
Компа се прецака  smile3511  comp03

Силве, spoko ще се оправи! Hug
[/quote]
Моя почна да го преинсталира ама да видим,добре че имам резервен вариянт телефона Joyмалко е кофти,но нямам друг избор Thinking #Cussing out

# 606

До колкото си спомням от превода Гюндже му каза да прекрати с Ханде във връзка с диска беше  май за да му го даде като го изгледа и после корай казана Ханде че няма повече Корай+Ханде

# 607
Момичета, аз ето с този се завивам всяка вечер и знаете ли колко ми е добре  Heart Eyes

А,мила не си присвоявай моя Мъж! NaughtyАз първа си го заплюх Crossing Arms Joy Wink

# 608
Ох бразилците как мачкат братушките smile3508ако им е като ни бият smile3534на финала повече боли smile3521

# 609
е същата серия Джансу се побърка съвсем като свали масата наистина я обявих за тотално откачила! Това момиче хич не е добре с главата! Тази серия съжелих Санем ужасно много....Shocked

# 610
е същата серия Джансу се побърка съвсем като свали масата наистина я обявих за тотално откачила! Това момиче хич не е добре с главата! Тази серия съжелих Санем ужасно много....Shocked
Тука сестра и казва че я видяла да оставя списанието нарочно пред вратата за да го види Чепика,а Пигито  и вика че лъже и се почнаха.

# 611
Тука сестра и казва че я видяла да оставя списанието нарочно пред вратата за да го види Чепика,а Пигито  и вика че лъже и се почнаха.

да аз разбрах! Ама онова си е лудо наистина е за психиатър
Shocked

# 612
Клоди, това ми трябваше да разбера, защото Гюндже нещо казваше на Корай, а преди това се беше приготвила да каже на Фери, но Корай я спря и се появи Ханде, тогава Корай се дръпна от нея и нещо й изстреля, та чак мен ме заболя.
А за масата - на мен хем ми стана мъчно за Санем, хем за Джансу. Представете си все пак Джансу е без майка, баща й изобщо не е до нея, винаги е зает с работата си, дори след като Джансу свали покривката от масата и изпотроши чашите, той пак тръгна след Санем... жестоко е, тъжно, жалко...

За Киво - то е ясно, че е общ, ама аз си затварям очите, за да не ми е гадно  Whistling

# 613

Къде е народа? wavey

Да ви събудя с една истинска ФЕмирска целувка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 614

Къде е народа? wavey

Да ви събудя с една истинска ФЕмирска целувка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тук е  wavey  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт