Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 452
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
от каде разбрахте че ще го дават от 13:30,според мене Огледален свят е много гледан филми и по вероятно да го дават от 20:00 часа когато наи се гледа,но не се знае на мене и вав двата случая ми е удобно

# 93
от каде разбрахте че ще го дават от 13:30,според мене Огледален свят е много гледан филми и по вероятно да го дават от 20:00 часа когато наи се гледа,но не се знае на мене и вав двата случая ми е удобно

И аз това се питам. Thinking  Откъде знаете, че ще започне на 4 септември, а и часа знаете?  newsm78

# 94
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Ами хайде дано да е в най-гледаното време в 20:00 няма да е лошо Simple Smile

# 95
Здравейте Simple Smile
Вили,маминко Heart Eyesблагодаря за красивата тема.  bouquet
Благодаря момичета за всички прекрасни фемирски и др клипчета,акто и за кафето  на Босфора  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Искам да гледам 29 епизод   newsm45 smile3511 smile3514

# 97

И аз искам ама явно няма да стане тези тъпаци спечелиха в крайна сметка  #2gunfire

# 98
Здравейте Simple Smile
Вили,маминко Heart Eyesблагодаря за красивата тема.  bouquet
Благодаря момичета за всички прекрасни фемирски и др клипчета,акто и за кафето  на Босфора  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Меги Hug Hug Hug

# 99
ДА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ЗА СТАНКА ЗЛАТЕВА НА ФИНАЛА ПО БОРБА Praynig Praynig Hug Hug

# 100
# 101

И аз искам ама явно няма да стане тези тъпаци спечелиха в крайна сметка  #2gunfire

И аз искам  newsm45  smile3512

# 102
Трудните моменти, които преживява Фериха заради срещата на Емир и Халил, както и борейки се да стои далеч от Емир, той (Емир) не се отказва от нея.
Бързането на Зехра да попречи на годежа, за да отиде при Шерифе я връща обратно. Заради драматизирането на Шерифе, породени от от казаното от Зехра, напрежението на отношенията между Ръза и Зехра се 'нажежават' още повече.
Докато творческите приятелства на Корай и Джансу напредват. Докато отношенията на Ханде с Емир се влошават, тя търси утеха при Корай.
Преживяващият неспокойни дни, Ръза се развеселява на добрата новина пристигнала от банката. Ръса и Вейсел правят първата крачка към започване на фирмата си.
От друга страна Джансу изпитва противоречиви чувства заради стореното на Фериха.
Зехра, докато се опитва с всички сила да откаже Ръза, изненадата към майка и дъщеря, преобръща всичко.

Това е малко резюме за следващите епизоди, които сигорно няма да гледаме  Cry ( но надеждата умира последна)
Rolling Eyes

# 103
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз не можах да разбера това малко зло Джансу, как нямаше съвест да я спре! Да не прави тая глупост.Чак не повярвах когато се притесни и чак спря да се движи като разбра,че Ръза е ударил Фериха  Rolling Eyes Много ме дрази тази Джансу наистина. Иначе добре са подбрали акртисата точно малко разглезено момиче!   Peace

# 104
  • София
Благодаря за новата тема.
Истанбул е много красив град. През май бяхме там с дъщерята.
Кралицата, благодаря за преводите.

Общи условия

Активация на акаунт