Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 408
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Въйй тоз Халил много е противен  #2gunfire Даноо Зехра намери някакво решение преди да се сгодят, защото иначе не ми се мисли  ooooh! Направо ми става жал за Емирчо Weary, толкова страда, а как иска всичко да си дойде на мястото, чак и други жени вече не може да погледне ама то как да погледне след като сърцето му принадлежи на Фери Heart

Хайде събудете се малкоо  smile3513

# 361
# 362
# 363
Въйй тоз Халил много е противен  #2gunfire Даноо Зехра намери някакво решение преди да се сгодят, защото иначе не ми се мисли  ooooh! Направо ми става жал за Емирчо Weary, толкова страда, а как иска всичко да си дойде на мястото, чак и други жени вече не може да погледне ама то как да погледне след като сърцето му принадлежи на Фери Heart

Хайде събудете се малкоо  smile3513

Много страда милия, но после като разбере за лъжите на Фериха тя ще страда също достатъчно  Cry

# 364
Тц аз правих кекс цял следобед и за това Joy
Ето вземете си от"моя" кекс Joy

# 365
  • варна
Клоди -"твоя " кекс  изглежда ...ммм smile3521

Незнам обаче тая Фериха много му се звери на Емирчото ми  Heart Eyes той като човек и говори колко я обича и тн тя му крещи насреща като Twisted Evil

# 366
# 367
Тц аз правих кекс цял следобед и за това Joy
Ето вземете си от"моя" кекс Joy

feeding много е вкусен  Hug Grinning

# 368
  • Пловдив
СПРЕТЕ ПОСТОЯННО ДА МРЪНКАТЕ ЗА ЕПИЗОДИ!!!!ТАЗИ ТЕМА Е ДА ОБСЪЖДАТЕ ЕПИЗОДИТЕ , А НЕ ДА ОБРАЗУВАТЕ АНТИ АГИТКИ С/У БТВ. ПЛАТЕТЕ СИ И ГЛЕДАЙТЕ!!!АКО ПЪК ИСКАТЕ НА АВАНТА ЧАКАЙТЕ МЪЛЧАЛИВО.ТЕМАТА НЕ СЕ КАЗВА -''ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ- ПИРАТСКИ ВЕРСИИ'' , А СЕ КАЗВА Огледален свят по VOYO.ТОВА Е ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И СЛЕДВАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ МОДЕРАТОРА.

не успорвам думите ти до някаде си права но момичетата как да обсъждат епизодите след като не са го гледали като тебе,мене и други момичета от другата тема.Аз сам го гледала заедно сас вас и мога да почакам месец.два ами новодошлите момичета които незнаят езика и нямат излишни финанси да плащат на VOYO.
+1  Simple Smile То аз вече не знам и какво да коментирам...  Grinning  Наистина е неприятно всеки само да моли за някой си епизод, но то като не сме гледали всичко какво да кажем  newsm78 ето защо аз мисля да направя пауза и да си го чакам по тв, за жалост не разбирам туски... а и не ми се рови из темите като луда само заради "6 реда" от даден епизод  Simple Smile струва ми се безсмислено, много жалко, че бяха изтрити епизодите с превод от БТВ... Sad Ами това е момичета, ако от някъде успея да гледам някой друг преведен епизод отново ще се включа в темата  yes  bouquet

Аз се чуда момичетата не пазят ли епизодите с превод ? Някой знае ли ? Simple Smile  newsm78
Това може би е единственият ни вариант,но въпроса е къде ще намерим момичетата newsm78 Thinkingи дали ще искат да ни помогнат Thinking

Отговора е мн прост! Който иска да гледа да си плати , а който не му се плаща да чака мълчаливо. Пак казвам , че тази тема не се казва "Огледален свят -как да гледам без да си платя! "или "Огледален свят - някой да има епизоди с  дублаж?".
      Четейки част от коментарите и "изкрещяните" заповедни форми от сорта на "спрете...", "платете..." и т.н. и то с шрифт, който меко казано "боде" очите, не можах да се стърпя и ще припомя на хората позволяващи си да държат такъв тон, част от "Конституция на Република България" - чл. 39, ал. 1 от Глава втора, Основни права и задълженния на гражданите, гласи следното: "Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." Дами и господа, вярвам, че повечето от Вас знаят какво е Конституция на една държава, и какво значи основни права на гражданите й. Преди да вземе решение за инвестиция на територията на РБългария, цитираната по-горе медия би трябвало добре да е проучила пазара и да е на ясно, че финансовите възможности, както и манталитета на българина далеч не е близък до тези/този, с който вероятно са свикнали да се сбъскват, което автоматично означава, че рисковете са си за нейна сметка (на медията) и не е необходимо ние да я "мислим"! Пък ако не го е направила, винаги може да преориентира инвестициите си към пазари, които ще я удовлетворяват и няма да накърнявата правата й. Така също искам да кажа, че медията трябва да е достатъчно удовлетворена от безплатната реклама, която получава в подобни страници/форуми, с крещящо заглавие на темата "...по VOYO". Също така, когато препоръчвате да се коментира нещо, до което явно повечето от четящите нямат свободен достъп, не се сърдете, че няма кой да Ви чуе. Ако искате да общувате със зрители, които със сигурност са си платили, за да гледат сериала - просто отидете във форума на медията, за да си спестите раздразнението. Предварително се извинявам, ако от описаното някой се почувствал лично засегнат - целта на коментара ми не е тази.  Peace

# 369
Въйй тоз Халил много е противен  #2gunfire Даноо Зехра намери някакво решение преди да се сгодят, защото иначе не ми се мисли  ooooh! Направо ми става жал за Емирчо Weary, толкова страда, а как иска всичко да си дойде на мястото, чак и други жени вече не може да погледне ама то как да погледне след като сърцето му принадлежи на Фери Heart

Хайде събудете се малкоо  smile3513

иначе ще последва това

Joy Joy

# 370
sladurka3333 Няколко пъти се каза на момичетата да не пълнят страниците с въпроси от сорта кога ще излезе серията и писане по адрес на БТВ.Върни се назад да видиш колко е неприятно само това да виждаш ,без коментари по филма или питане за самия филм.Старите момичета помагат като има въпроси към филма ,превеждат ,почна се и преразказване,снимки ,клипове и настроението в темата е вече друго PeaceНа момичето му писна и накрая го написа по–хубаво за да се вижда добре от всички Peace

# 371
Въйй тоз Халил много е противен  #2gunfire Даноо Зехра намери някакво решение преди да се сгодят, защото иначе не ми се мисли  ooooh! Направо ми става жал за Емирчо Weary, толкова страда, а как иска всичко да си дойде на мястото, чак и други жени вече не може да погледне ама то как да погледне след като сърцето му принадлежи на Фери Heart

иначе ще последва това

Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 372

иначе ще последва това

Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532
хаха на Фери много и отива пушката  Joy Joy

# 373

иначе ще последва това

Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532
хаха на Фери много и отива пушката  Joy Joy
smile3508 само това ще е решението на проблема newsm48

# 374

Общи условия

Активация на акаунт