Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 290
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
bezymnalydost, да, и двете са с рак на гърдата. Доколкото знам обаче при Вахиде (Зехра) не се е налагало премахване, докато на Дениз (Санем) са й направили операция на дясната гърда и са премахнали лявата. След това са сложили силикон.
Браво и на двете, че победиха тази коварна болест. По време на лечението си и двете бяха много силни. Дениз дори продължи да се снима.
Лека нощ на лягащите. Hug

# 511
bezymnalydost, да, и двете са с рак на гърдата. Доколкото знам обаче при Вахиде (Зехра) не се е налагало премахване, докато на Дениз (Санем) са й направили операция на дясната гърда и са премахнали лявата. След това са сложили силикон.
Браво и на двете, че победиха тази коварна болест. По време на лечението си и двете бяха много силни. Дениз дори продължи да се снима.
И аз благодаря за тази информация Hug

# 512
Лека и спокойна на всички Фемирки и Левенки Laughing smile3524

Клоди ти пък на къде ? Grinning Не ми казвай само, че ще си лягаш, защото сигорно след час пак ще си тук   smile3534 smile3521

# 513
Лека и спокойна на всички Фемирки и Левенки Laughing smile3524

Клоди ти пък на къде ? Grinning Не ми казвай само, че ще си лягаш, защото сигорно след час пак ще си тук   smile3534 smile3521
Joy JoyГледам олимпиадата Hug

# 514
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Много благодаря за отговора ... ужасна болест е това както казах и преди да пази господ! Евалата на всички жени които се борят с тази болест.!!Изпитвам страхотен респект към такива жени!
  Rolling Eyes

# 515
живота е кратък за да се лъжем заимно. Просто не мога да разбера Ферия защо не му каза когато бяха в парка щеше да е по лесно

# 516
  • в подножието на планината
живота е кратък за да се лъжем заимно. Просто не мога да разбера Ферия защо не му каза когато бяха в парка щеше да е по лесно

Тя ще пропусне много възможности да му каже истината, но така са решили сценаристките, за да гледаме повече серии... ooooh!

Лека нощ, момичета! Hug

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 00:37 от ild7210

# 517
и компания даже няма кой да ми прави  Sad освен те тримката Grinning  Joy
Фери прави баничка за утре сутринта  да ви почерпи Grinning

# 518
май тая вечер пак ви изпуснах изполягахте  в леглата само да не санувате Халилчо  Joy

# 519
Днес /тоест вчера/ sisikech ми прати линк за 30 еп Hugне знам на кой го е пращала,но е изтрит вече.Просто внимавайте на кого пращате Peace Преди време на едно место имаше няколко епизода не го дадох защото се даваха други места.Запазиха се 4 дни.Някой го пусна в темата и хоп след 2 часа бяха изтрити #2gunfire

# 520
Днес /тоест вчера/ sisikech ми прати линк за 30 еп Hugне знам на кой го е пращала,но е изтрит вече.Просто внимавайте на кого пращате Peace Преди време на едно место имаше няколко епизода не го дадох защото се даваха други места.Запазиха се 4 дни.Някой го пусна в темата и хоп след 2 часа бяха изтрити #2gunfire

Съгласна съм  Peace

# 521
  • варна
Добро утро ,май всички спят още Hug
Незнам кой е сънувал Халилчо ,но аз сънувах Емир  Embarassed чак ме е срам ,беше доста реално....
Не е добре работата ,щом започнах да сънувам чужди и най вече нереални мъже Joy #Crazy

# 522

Hug smile3546

http://vbox7.com/play:07e9f516

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 09:19 от silviq_89

# 523
Незнам кой е сънувал Халилчо ,но аз сънувах Емир  Embarassed чак ме е срам ,беше доста реално....
Не е добре работата ,щом започнах да сънувам чужди и най вече нереални мъже Joy #Crazy

Добро Утро   bouquet  Hug

Как беше Емирчо  hahaha hahaha hahaha

# 524

Добро Утро   bouquet  Hug

Как беше Емирчо  hahaha hahaha hahaha

Добро утро!  Laughing Абе напълно реален си е, ама все пак...

Общи условия

Активация на акаунт