Смешки от форума - 7

• 67 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
Аз знам, че трябва задължително да сложиш някои ваксини- може ли изобщо да не сложиш нито 1?   newsm78 На мен ми е жал да ги дупчат още толкова мънички:( Например, ако някоя мама не желае да сложи нито една ваксина на детето си как ще я накарат да го направи? В смисъл толкова ли са задължителни, че да те глобят или нещо друго , ако не ги сложиш? 

Пускам го не за друго, а заради търсените нюанси в думата "задължителни".  Laughing

# 616
  • out of space
Цитат
Аз знам, че трябва задължително да сложиш някои ваксини- може ли изобщо да не сложиш нито 1?   newsm78 На мен ми е жал да ги дупчат още толкова мънички:( Например, ако някоя мама не желае да сложи нито една ваксина на детето си как ще я накарат да го направи? В смисъл толкова ли са задължителни, че да те глобят или нещо друго , ако не ги сложиш? 

Пускам го не за друго, а заради търсените нюанси в думата "задължителни".  Laughing

Аууу коя е тази тема?  Shocked

# 617
Цитат
Много съм уплашена и притеснена,попринцип имам гъсти коса и мигли,но напоследък костаа ми започна да пада повече,отколкото е нормално и миглите също като ги пипна ме болят и махна ли си пръста падат по 2. На какво може да се дължи и с какво да спра този кошмар?
Как болят мигли? Rolling Eyes

# 618
Естел, не се смей! Жената преживява кошмар. Naughty Joy Joy

# 619
Веднъж и аз отидох на лекар, защото ме боляха миглите. Crazy
Оказа се възпаление, изписаха ми капки, забраниха ми ТВ и PC за няколко дни и се оправих.

# 620
Естел, видя ли, може. Laughing

# 621
Как така болят миглите? Те нали са косми?
Да боли клепача, разбирам, но миглите?  Rolling Eyes
Сериозно питам.

# 622
Космите също могат да болят. При коламаска например.  Mr. Green

# 623
Спомням си, че ме болеше, само като си докосна миглите. Като пипам клепача не боли, но като пипам миглите боли. Както, като си била цял ден с вързана на стегната опашка коса и после, като я пуснеш, как боли в корените. Нещо такова. Да те болят миглите в корените. Ама обясних...  Crazy
Ама, като отидох на лекар си спестих "болят ме корените на миглите, така както ме боли косата, когато е била вързана цял ден" и казах само "болят ме миглите". Човека се усмихна, прегледа ме и написа рецептата! Simple Smile

# 624
Много добро резюме на СО:

Тук съм забелязала нещо-понеже много чета, а избягвам да пиша-каквато и тема да се пусне, след пета страница примерно, едни и същи жени, с едни и същи мнения за всичко(и компетентни по всички въпроси), обръщат разговора в посока: мъжът ти е сърдит/изневерява ти/бие те/пие  Arrow сготви му и всички проблеми изчезват  Arrow все още не става?!  Arrow направи си кола маска/маникюр/педикюр/обръсни си мустаците/  Arrow и  това не помага?!  Arrow направи му с*ирка и после следвай горепосочените правила, то тогава чудото ще се случи.И се започват едни речи как те нищо не пипвали, щото милУтУ се грижи за всичко(вкл. кърменето на детето) и как ако не върши всичко това те и за секунда няма да го търпят и ще се разведат, а пък не дай Боже въпросният да се прибере вечер без прясно набрани маргаритки...

# 625
  • София
Хаха, страхотно!
Особено ми хареса как милото се грижи и за кърменето!  Joy

# 626
Болят каналчетата в края на клепача, които се и възпаляват. Точно като корените на косата е.  Grinning

Ери, в "Бебета" е темата, казва се "Ваксинирате ли?". (Мързи ме да ходя за линк, пък и не е нещо особено самата тема) Simple Smile

# 627
  • София
Много добро резюме на СО:

Тук съм забелязала нещо-понеже много чета, а избягвам да пиша-каквато и тема да се пусне, след пета страница примерно, едни и същи жени, с едни и същи мнения за всичко(и компетентни по всички въпроси), обръщат разговора в посока: мъжът ти е сърдит/изневерява ти/бие те/пие  Arrow сготви му и всички проблеми изчезват  Arrow все още не става?!  Arrow направи си кола маска/маникюр/педикюр/обръсни си мустаците/  Arrow и  това не помага?!  Arrow направи му с*ирка и после следвай горепосочените правила, то тогава чудото ще се случи.И се започват едни речи как те нищо не пипвали, щото милУтУ се грижи за всичко(вкл. кърменето на детето) и как ако не върши всичко това те и за секунда няма да го търпят и ще се разведат, а пък не дай Боже въпросният да се прибере вечер без прясно набрани маргаритки...

Това е страхотно.  Joy Евала на мацката  Peace

# 628
Цитат
Добър актьор е, талант, но да беше и малко по-човечен. Не е несъвместимо. Вижте Татяна Дончева, Калоянчев и др.

Целият свят е сцена  Joy

# 629
  • София
Цитат
Добър актьор е, талант, но да беше и малко по-човечен. Не е несъвместимо. Вижте Татяна Дончева, Калоянчев и др.

Целият свят е сцена  Joy

Ми права е, то по- големи актьори от политиците има ли  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт