Смешки от форума - 7

• 68 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Mars Hotel
От втория цитат да разбирам ли, че ползват презервативите по няколко пъти? Crazy

# 151
# 152
Тва с отровата на мама кърти  Joy и другите също, но това ме разби.

# 153
Въй. Аз се впечатлих най-вече от
Цитат

Ние с мъжа ми доста често...правим секс и използваме презерватив чакам трето.

Звучи страховито направо, сякаш презервативите подпомагат оплождането.

# 154

Звучи страховито направо, сякаш презервативите подпомагат оплождането.

Ако не ги сменяш - да.  Laughing

# 155
Права си.  hahaha

# 156
Имам си нова любов.  Flutter

Цитат
Искам и аз малко да "укротя" моя че много му се прави през 1-2 вечери сигурно правим секс е не че не ми харесва ама  Laughing Искам не искам като ме хване и секс до сутринта Grinning

На мен това ми е любимото - на моя много му се прави секс, 3-4 пъти всяка седмица.  Laughing

# 157
Моля, оправи си цитата. Това не го твърдя аз!  Naughty

# 158
СБСМ, що излезе така! Знам, че не си ти.
Оправих го. Sorry.

# 159

Аз я залюбих още като си пусна първата тема, но мислех че като повечето новорегистрирани просто й се ще да я забележат.
Ще следя с интерес цялостното й творчество.  Mr. Green

# 160
Имам си нова любов.  Flutter

Цитат
Искам и аз малко да "укротя" моя че много му се прави през 1-2 вечери сигурно правим секс е не че не ми харесва ама  Laughing Искам не искам като ме хване и секс до сутринта Grinning

На мен това ми е любимото - на моя много му се прави секс, 3-4 пъти всяка седмица.  Laughing
Ей, хейтърки сте! Хванахте се за това през 1-2 вечери, а удобно пропускате "До сутринта"! До сутринта, мацки, до сутринта! Машала!  Peace

# 161

Аз я залюбих още като си пусна първата тема, но мислех че като повечето новорегистрирани просто й се ще да я забележат.
Ще следя с интерес цялостното й творчество.  Mr. Green

дайте линкче, дее...  Laughing да следим и ний  Laughing

# 162
дайте линкче, дее...  Laughing да следим и ний  Laughing
Дадох на ЛС.  Grinning

# 163
Ей, хейтърки сте! Хванахте се за това през 1-2 вечери, а удобно пропускате "До сутринта"! До сутринта, мацки, до сутринта! Машала!  Peace

Ми к'во да се впечатлим, като правим секс всяка вечер, сутрин, следобед, веднага след работа и в обедната почивка. Ако остане време, и по друго време.
Ето и сега докато пиша...
Извинете ме за разкрррвввеения поччрррррррркккккккк.

Mr. Green

# 164
На мен тази авторка ми е крайно нереална. Толкова много лигавене, че чак стои преднамерено... Прочетох всичките мнения от както се е регистрирала... Захаросано, та нагарча. Подозирам яко влизане в образ. Пък и стила звучи лееееекинко познато  Twisted Evil
Ще следя да видим докъде ще стигне.

Общи условия

Активация на акаунт