Смешки от форума - 7

• 68 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Намирам си ги.  Flutter

Цитат
Да, със здравословно хранене съм се чувствала добре и здрава. Със сегашната диета се чувствам еуфорично, енергично като расов върколак по пълнолуние, а и съм с почти толкова мускули. За щастие без окосмяването...
Надявам се, да не изглежда така след време. afwitch или така  Animal Pig Nerd, а може би така  bishop

Не, но има опасност при секс да пада блока. Така че внимавайте с диетите. И с пълнолунието.

Не знам как няма цитат за синята луна, Перник и земетресението...

# 226
hahaha Любопитка.

Цитат
А мъж,който въобще не кръшка,може би просто е смотан.
Кръшкайте, мъже! Иначе сте смотани.

Младост, младост и влюбеност.  Mr. Green

Ееех, 'га бяхме на нейната възраст...

Мамасита, не сме го засекли, пусни.

# 227
  • Там, където ме обичат
Здравейте
никога не съм била с нормални килограми незнам какво е чуството да си слаб...срам ме е , че до сега не съм направила нищо за да отслабна..много по бързо се уморявам от останалите на моята възтаст..общо взето може да се каже че съм пристрастена към сладкото ..няма ден в който да не съм яла сладко(и не само да ям, а да прекалявам) ходила съм на диетолог общо взето същата работа момичесъм на 16 тежа 101кг. Cry Sad и съм висока 155 ..правила съм упражнения но при тегло 101кг. няма какво толкова да направя......имам нужда от съветт Cry
Чудех се дали е за тази тема или за Правописната, но така или иначе, аз съм силно впечатлена.  Mr. Green

# 228
Ами къде- диетичният през 2-3 дни се изявява с нов мерак да се ядат нискомаслени и здравословни храни, та се чудя вече как да обясня на тийнейджърките, че така няма да имат оптимално отношение към живота.

Та как да му кажеш на такъв човек каква е разликата между ядене на пълнозърнесто Корни и свинска вратна пържола?

Следващия път ще ползвам метафората за True Blood и вампирите- вегетарианци.

# 229
П.П. Може да му се сложе отгоре разбита сметана, но аз го обичам гол

Joy Joy Joy
За ябълков сладкиш става дума де,не за каквото си помислихте Joy

# 230
  • Австрия
Здравейте
никога не съм била с нормални килограми незнам какво е чуството да си слаб...срам ме е , че до сега не съм направила нищо за да отслабна..много по бързо се уморявам от останалите на моята възтаст..общо взето може да се каже че съм пристрастена към сладкото ..няма ден в който да не съм яла сладко(и не само да ям, а да прекалявам) ходила съм на диетолог общо взето същата работа момичесъм на 16 тежа 101кг. Cry Sad и съм висока 155 ..правила съм упражнения но при тегло 101кг. няма какво толкова да направя......имам нужда от съветт Cry
Чудех се дали е за тази тема или за Правописната, но така или иначе, аз съм силно впечатлена.  Mr. Green

За девойка на 16 правописът е много добър даже  Rolling Eyes А за другото - кое по-точно е смешното?  newsm78

# 231

Та как да му кажеш на такъв човек каква е разликата между ядене на пълнозърнесто Корни и свинска вратна пържола?

ааа и аз не признавам пълнозърнестото Корни, ама виж вратната пържолка е друга работа Crazy

# 232
Ауу, пепел ти на езика, Корнито е невероятно.  Heart Eyes Heart Eyes newsm22

# 233
да, ама преди пържоланата. Mr. Green
за нещо като лека следообедна закусчица Crossing Arms

# 234
 cheers разбрахме се

# 235
Стига за манджа, ей!  Mr. Green

Цитат
На мен сега ще ми е второ -т.е уважила съм и свекъра. И тъй като аз съм майката, аз го нося, аз ще го раждам и гледа, считам че имам правото да го кръстя както аз искам.
Аз се казвам Мила и много ми се иска да го кръстя - Милен или поне Майкъл.

Rolling Eyes

# 236
  • Mars Hotel
Миленчо, Майкълчо - все тая.

Имахме в нашата градинка преди време двама близнаци - Майкъл и Кристофър. Бабата по цял ден крещеше по тях: "Майкълеее, ръчичките ш'ти счупя, остави тоз камък!" или "Кристофърееее, ше си счупиш главата, беее!" Та така - друго си е децата ти да носят модерни имена.

# 237
Стига за манджа, ей!  Mr. Green

Цитат
На мен сега ще ми е второ -т.е уважила съм и свекъра. И тъй като аз съм майката, аз го нося, аз ще го раждам и гледа, считам че имам правото да го кръстя както аз искам.
Аз се казвам Мила и много ми се иска да го кръстя - Милен или поне Майкъл.

Rolling Eyes
За фамилия предлагам поне Джексън.  Laughing

# 238
 Joy

Све, горката баба.  Confused

# 239
  • София
Аз пък много се смях преди години на плажа. Майката казва : "Райън, Райъъън ела тука!" , а бабата след нея подвиква; "Райчооо ела бе!"
Вчера пък чух да викат Марчелко.

Общи условия

Активация на акаунт