Смешки от форума - 7

• 68 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Ей не се сдържа, а обещахме да слушкаме Wink. Поне съм спокойна, че детето ми ще проведе добре своя личен процес на инкарниране на Аза и изживяване на живота.

# 376
  • София
Аз съм в потрес  ooooh! Какво да правя  newsm78 Изпуснала съм всички влакове.  Cry
Моето дете е вече на 23. какво ще стане с неговото инкарниране на Аза  Tired

А бе, хора, какво ще стане след още 10 години? Какво още ще се появи  Joy

# 377
Abet, изпята е неговата, примири се.

Това за левичарството съвсем истински ме изуми. И млечните размисли са ценни, но това е убийствено.

# 378
  • София
Abet, изпята е неговата, примири се.

Това за левичарството съвсем истински ме изуми. И млечните размисли са ценни, но това е убийствено.
На последната страница в темата има линк към списък с 200 и повече подобни безумни правила и обяснения. Които, както ме убеждават работещите във Валдорфски градини, не са нито религиозни, нито сектантски, нито свързани с някакъв култ...

# 379
  • София
Аз още се мъча да осмисля това с 23-те топли компреса на корема, ако детето не проявява интерес към изкуствата  smile3537 newsm19 smile3544

# 380
Докато сме още на тема какво се случва в 21 век:
Цитат
Доколкото знам, душата слиза в материята около 2 седмици след оплождането, т. е. към 4-5 г.с. Т. че оплодените 5-дневни яйцеклетки са само няколко клетки, няма душа в тях. И явления като "кухо яйце" и "химическа бременност", които обикновено се обясняват с хромозомни аномалии се дължат точно на това, че на физическо ниво всичко е готово - има оплождане и инплантация, но бременността не се развива, защото няма душа.
Не знаех, че християнството има обяснение и на това.  Confused
Еее.. ама душата не се ли вселяваше/отделяше от тялото с първата/последната глътка въздух? Я да помоля аз за линк, щото ми стана интересно чии са тези мъдри мисли  Crazy Laughing

Нищо не знаете вие, душата се вкарва в тялото с първия успешно преминал Желязната завеса ***.
Справка - темата в Татковци.

# 381
  • София
Аз още се мъча да осмисля това с 23-те топли компреса на корема, ако детето не проявява интерес към изкуствата  smile3537 newsm19 smile3544

Аааааааааааа не  Joy Joy Joy

# 382
П.П. Имаме нужда от антология на култовите форумни открития. Цели философски течения могат да се създадат така. Ето, примерно, за душата вече са цитирани 3 независими източника.

# 383
  • на кого му пука
Нещо не ми стига търпението да чета такива философски теми.Сигурно затова си останах тъпа и непросветена, и децата ми нямат афинитет към изкуствата ,а предпочитат анимационни филми.

# 384
  • София
23 седмично, нека да сме точни.  Laughing
 Joy hahaha Joy

# 385
  • София
Ох, да, невярно съм интерпретирала казуса  Laughing
 hahaha

# 386
Сега разбрах откъде идват слабостите ми, левичарка съм Simple Smile

# 387
  • София
http://zdravjivot.org/4098/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF% … 0%B8%D1%82%D0%B5/
Ето тук има още за откриване, по всички въпроси почти се е изказал Рудолф Щайнер, почти съм на ръба да си закупя някоя по- сериозна антропософска творба, така, за разтуха.

# 388
Последните две страници с цитати са толкова по тънкото острие между смешното и абсурдното... Понякога чета и си мисля, че всъщност не, хората не вярват в тези неща, просто имат страхотно чувство за хумор и се веселят, веселят... Или поне МНОГО ми се иска да е така. Ама много  Tired

# 389
  • Австрия
http://zdravjivot.org/4098/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF% … 0%B8%D1%82%D0%B5/
Ето тук има още за откриване, по всички въпроси почти се е изказал Рудолф Щайнер, почти съм на ръба да си закупя някоя по- сериозна антропософска творба, така, за разтуха.

Хъх  Shocked

Joy

Редактирам:

пп. Не знам.. малко по малко, започва да ми става страшно, а не смешно. Това не може да е истина! Този Рудолф ще го потърся в оригинал с вярата, че някой просто се е гъбаркал в  превода и/или е ползвал името за задоволяване на хумористичните си търсения..

ппп. Истина е: 1861-1925-та година. Проявявам разбиране към човека. Но не и към съвременните му последователи.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 19:17 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт