Смешки от форума - 7

• 68 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Егати, не е честно, още първата мъдрост от сайта ме хвърли в бездната на отчаянието:

Цитат
Когато младите родители са консумирали много картофи, вместо зърнени продукти преди зачеването на детето си, неговата духовно-душевна същност не може изцяло да проникне и се съедини с тялото му.

Горкото ми детенце.  Rolling Eyes

# 391
68. За да има здрави и хубави зъби, добре е на детето ежедневно да се дава да дъвче къс стар пълнозърнест хляб.

122. Ако детето се научи да плете, това ще помогне за доброто образуване на новите зъби.

Joy Joy

# 392
  • София

122. Ако детето се научи да плете, това ще помогне за доброто образуване на новите зъби.

Joy Joy
Това е велико!
 Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 393
Въпросът, който следва е:

как точно да науча бебе на 4 месеца да плете?

# 394
  • Mars Hotel
С дясната ръка, естествено.

# 395
  • sofia
Якооо!  hahaha
Аз пък съм пропуснала този велик ум! Като прочетох отгоре-отгоре умотворенията му, ги намирам за безумни! Но, както забелязвам по света е пълно с религиозни мистици и подобни откачалки, така че, вероятно за някаква група от хора, тези глупости звучат правдоподобно.
По същият начин ме е втрещявал Дънов, когато съм го прелиствала...

# 396
  • София
Якооо!  hahaha
Аз пък съм пропуснала този велик ум! Като прочетох отгоре-отгоре умотворенията му, ги намирам за безумни! Но, както забелязвам по света е пълно с религиозни мистици и подобни откачалки, така че, вероятно за някаква група от хора, тези глупости звучат правдоподобно.

Не трябва да се пропуска, в момента Валдорфските детски градини набират скорост, конкурират се с Монтесори градините и дори май са взели лиценз за училище.

# 397
  • Gone with the wind
10. Една от причините за хидроцефалията при новородените е, че майката често е оставяна сама през първите седмици на бременността, нямала е занимания и е скучаела.
При твърде малките главички ситуацията е била точно обратната. Майката е прекалила със забавленията през първите седмици и месеци на бременността.

ха сега, да се забавляваме, или да не се забавляваме  newsm78

# 398
  • Луната ни пази
Цитат
Не само по време на бременността, но и преди това бъдещата майка, а също и бащата би трябвало ежедневно да приемат по малко мед (не манов мед) (една кафена лъжичка е достатъчно). Това много стимулира здравословното развитие на детето в по-късна възраст и особено изграждането на костната система.

За майката разбирам, но таткото защо???
Велика философия, ей!

# 399
  • Пловдив

ппп. Истина е: 1861-1925-та година. Проявявам разбиране към човека. Но не и към съвременните му последователи.

За мен това е достатъчно.

# 400
Цитат
Аз съм в ранна бременност с трето бебе 6 г.с. и 6 дни.Правим секс от както съм бременна и не ми пречи.Но и имам въпрос.Мъжа ми иска да правим много секс всяка вечер и всеки път като правим е анален и не ме оставя цяла нощ.Вашите мъже искат ли ви толкова?Той така се изрази "Искам те всяка вечер в леглото с разтворени крака и силен оргазъм!"  Embarassed Blush Wink
Хем анален, хем оргазъм ...  Rolling Eyes

# 401
Отделно от 2 дена ме боли под гърдата в ляво, все едно някой ме е нокаутирал 

Откога болка под гърдата се сравнява с нокаут Thinking

# 402
Цитат
А днес и се карах защото аз спах до 11 тя станала рано събудила и сестра си и и дала цял шоколад да изяде.Ужас на нея и растат още зъбките и не трябва да яде много сладко а после я оставила да рисува с флумастри и докато играела на компютъра двегодишната ми дъщеря рисувала по паркета.Като видях откачих.Наказах Вивиян за 2 седмици без компютър и телевизия а през останалото време най много половин час пред компютъра и телевизора на ден.Строга съм ама като не слуша! 

# 403
Цитат
А днес и се карах защото аз спах до 11 тя станала рано събудила и сестра си и и дала цял шоколад да изяде.Ужас на нея и растат още зъбките и не трябва да яде много сладко а после я оставила да рисува с флумастри и докато играела на компютъра двегодишната ми дъщеря рисувала по паркета.Като видях откачих.Наказах Вивиян за 2 седмици без компютър и телевизия а през останалото време най много половин час пред компютъра и телевизора на ден.Строга съм ама като не слуша!

hahaha hahaha hahaha
И за правописната тема става  Laughing

# 404
  • София
Като видя името Вивиян, в добавка с безумния
правопис, вече няма нужда да питам коя е потребителката.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт