Смешки от форума - 7

• 68 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Насред хаоса
Здравейте мамита Simple Smile)
Можете ли да ми кажете как стоят нещата с музика в колата ( с  бас dazzler1 )  ??

сега на 6-7 октомври съм 22 г.с.

newsm78
Най-много детето да се роди, танцувайки, като дойде време, живот и здраве.

# 436
  • Австрия
Цитат
Oх..  Laughing познавам тук близо живее един словак Марек се казва и той.Не пие вода.Нали се сещате.Словаците в 99% са така.Този е симпатичен, дано не е така и той..  Laughing Ако го облекат в костюм за списание ще има същия ефект като моделите, бас държа, обаче.
Все пак, аз по назад казах за пристрастието ми към добре облечени мъже, че е по-силно.Към ежедневното облекло, нямам против.Никак.Работни мръсни дрехи и гащеризони не ми въздействат.Е, ако мъжа е готин и секси той всякак си е така..Но пак го предпочитам издокаран  Heart Eyes

Бла-бла..бла  Crazy Joy

# 437
Нещо прясно, прясно.

Сори,но не в тази тема те "здъвкаха и изплюха",а онея дет се мислят за много съвършенни и остраумни-хич не им се връзвай.
Ше прощаваш,ама я до 8клас съм учила.. Crazy
После туй де,праописа, ич не ми е требал..
Да ви питам ,язе на колко грешки имам право,щото да не ме изключите от седенката? Joy

# 438
  • София
Явно и до 8 клас не си.

# 439
Явно и до 8 клас не си.
Ше прощаваш може да съм забравила.Верно то не до 8 клас беше,а май до трети се учеше.
Не знам у твоето више може да сте учили повече за туй праописа,у моето такава наука немаше..

# 440
Rumi345, грешките в постинга ти са очевидни, но според мен цитатът е по-скоро за правописната тема, където никове не се цитират ( вероятно точно, за да се избегнат реакции като твоята).

# 441
Атти най-вероятно има висше образование, а ти май говориш за вишу. Whistling

# 442
Този форум уврежда. И на двете места прочетох кАрмата като кармА и изръмжах колко са неграмотни хората.  hahaha

Аз съм много разочарована, като видя например думата "интерпретации" изписана правилно.
Все се оглеждам, да не изскочи от някъде някое "йййййй" накрая  Laughing

В тази връзка, наскоро се хванах как пиша "бУтуши". Много добре ми звучеше. Mr. Green Само да поясня, че в норвежкия "О"се чете като У, та от там идва "объркването" ми. Засрамвам се. Embarassed

# 443
  • Там, където ме обичат
Rumi345, грешките в постинга ти са очевидни, но според мен цитатът е по-скоро за правописната тема, където никове не се цитират ( вероятно точно, за да се избегнат реакции като твоята).
Дори не съм видяла автора, защото не върху него съм поставила ударението , а на сътвореното от него. Изтрих името от първия постинг, но грешките оставих.  Wink

# 444
Атти най-вероятно има висше образование, а ти май говориш за вишу. Whistling
Aаааа,ето къде била разликата.. newsm78
Верно бе ,аз туй, за дет съм учела праописа ич не ми треба.Да ви ожали човек ,ако на вас ви требе Ние тука у нашия офис само на швабски пишеме....  

# 445
  • Там, където ме обичат
Този форум уврежда. И на двете места прочетох кАрмата като кармА и изръмжах колко са неграмотни хората.  hahaha
В тази връзка, наскоро се хванах как пиша "бУтуши". Много добре ми звучеше. Mr. Green Само да поясня, че в норвежкия "О"се чете като У, та от там идва "объркването" ми. Засрамвам се. Embarassed

О, сканинавските езици са ми едни от любимите, понеже А се чете Е, е се чете И, О се чете У... пълен кеф. Mr. Green
Франсетата могат само да завиждат.

# 446
 понеже А се чете Е, е се чете И, О се чете У... пълен кеф. Mr. Green

Ее, тук може да поспорим Wink

# 447
Дори не съм видяла автора, защото не върху него съм поставила ударението , а на сътвореното от него. Изтрих името от първия постинг, но грешките оставих.  Wink
Оти се косиш?Върни името ми.Требе да съм много умна ,за да ме цитират Joy

# 448
  • София
Ами не си.
Нарочно използваните грешки не успяват да прикрият неволните такива Simple Smile

# 449
Ами не си.
Нарочно използваните грешки не успяват да прикрият неволните такива Simple Smile
Ааааа,аз не знаех ,че ако пишеш верно си много умен newsm78
Казваш не съм много умна ,ама знам:Ако некой нема кво да каже, коментира другите какво казали...

Общи условия

Активация на акаунт