Къде в София (Лозенец) има магазини с евтини имитации на "известни" играчки?

• 2 824
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте.
Обещала съм на малкия бейблейд, но не ми се дават 26-7 лв. От колежка, която живее в Люлин знам, че е купувала някакви по-евтини по 3-4 лв. За съжаление не се сещам къде в/ около Лозенец мога да намеря такова магазинче с по-евтини имитации на бакугани, бейблейдове и от сорта играчки.
Сещате ли се за такова магазинче из квартала или в някой съседен квартал  newsm78?
Благодаря предварително   bouquet

# 1
# 2
  • София
менте бакуган съм взимала от подлеза на НДК  един  детски магазин към изхода на канала... но не знам това което търсиш дали ще го има и дали ще е евтино...даже нямам идея какво е... Wink

# 3
  • София
Това за ибей е добра идея, аз съм разучила вече покрай други пазарувания, просто не се усетих там да търся. Благодаря  Hug.
Подлеза на НДК също ми е на път покрай дежурната градина на малкия и ще хвърля едно око. Щом има бакугани, ще има и от това най-вероятно   bouquet Изненадвам се, че знаеш какво е бакуган, а това не, особено като гледам снимката на твоето детенце. На сходна взраст е и сигурно скоро ще го посветят, ако ходи на градина в "страхотните" бейблейдове  Wink Да си призная и аз от скоро я чух тази дума и даже мислех, че е блей блей, защото Оги така им вика  Joy.

# 4
  • София
той може и да знае какво е, но аз не знам, т.е. той никога не се е палил особенно по  бакугани, трансформери, гормити... ако станат прекалено  модерни иска едно-две, колкото там да има нещо, да каже, че и той има, по-често и толкова не иска...но това не го е споменавамл, тази година бяха  се запалили в групата по лего нинджаго и хиро фактори + всякакви др лега на килограм...явно покрай това сме изпуснали другите новости Simple Smile  дано намериш каквото  искаш...

Иначе ибей е добро решение Wink

# 5
# 6
  • София
Такива евтини бейблейдове, бакугани и подобни има по всички магазинчета за 1 лев, само че са ужасно некачествени и се чупят лесно, а изстрелвачките се развалят бързо. Ако смяташ, че ще е докато му мине бързо мерака, 2-3-4 лв си заслужава.

# 7
  • София
Ами около нас има два такива магазина за левче и там няма за съжаление, но пък се оказа, че на доста други места има. Включително една майка от квартала ме открехна, че имало и в Марсел тойс за моя изненада по 4-5 лв. Аз вече купих един светещ за 5,70 лв. от извън София от едно магазинче, като отивахме за риба. Той спря да свети на втория ден, но пък Оги си му се кефи, върти си се и така. Само дето сега му се подиграват децата, че му бил "слаб", нищо, че и техните са от по 4 лв., но явно има различни серии - някои са с метални чясти. Та сега трябва да навлизам в дебрите на бейблейдовете  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт