Сънувате ли починали ваши близки? - 3

• 206 388
  • 964
  •   1
Отговори
# 165
Naj-posle ja sanuvah majka,bese predi da napravim 40dni,bese v goljama kasta,kato bolnisa no ne to4no,po skoro hotel,i imase mnogo hora,iskahme da otidem njakade i az se 4udeh kakv prevoz da namerja ,4e kak ste varvis -nali si bolna,a tja mi vika -ne vizdas li 4e sam dobre-i naistina bese za4ervila buzkite i vesela takava,i ne samo mi vika -da mi nameris i rabota pri teb-az godini rabotja v garsija.tova bese ,ne znam i az kak da go talkuvam.ne moga da priema oste misalta ,4e ja njama,edna 4ast ot razuma mi iska da e njakade otisla na gosti i da se varne,i naj-interesnoto-kato raz4istvah otgore -otgore apartamenta,kadeto ziveese,pribrah i botusite,i izkarah sandalite za ljatoto,ziveja v edin nerealen kosmar napravo,ne sam slab harakter,no ....sam sakrusena napravo-tova e to4nata duma za usestaneto v men,ma4a se da se ubedja ,4e 4rez men i tja zivee,takav e zivota,da gledam filosofski na nestata,no ne stava,kak ste se nau4a da ziveja s lipsata na majka i s tazi bolka ne znam.

# 166
Здравейте!
Наскоро дядо ми почина и ден след погребението му вуйчо ми го е сънувал.
Думите които е казал са: -Хайде, аз тръгвам вече!... Усмихнат и спокоен.
Как да го тълкувам този сън!? 
Много ми е тежко. Надявам се да е на по-добро място, защото той го заслужава!

# 167
Здравейте!
Наскоро дядо ми почина и ден след погребението му вуйчо ми го е сънувал.
Думите които е казал са: -Хайде, аз тръгвам вече!... Усмихнат и спокоен.
Как да го тълкувам този сън!? 
Много ми е тежко. Надявам се да е на по-добро място, защото той го заслужава!

Според мен тълкуването е такова,каквото е казал,че е спокоен и е добре.И аз сънувах моят дядо,когато почина,че е добре и вярвам в това.

# 168
Разказите Ви ми дават надежда...Баща ми почина преди близо два месеца и аз още не съм на себе си, а моето страдание се отразява и на най-близките ми...Опитвам да се съвзема всячески, най-вече заради тях, но ми е нужна вяра.Вярата, че има друг свят и ние не умираме със смъртта на тялото.Не съм сънувал татко или поне не си спомням, но имаше знаци, за които се надявам да не са внушения и които ми дават основание да се опитвам да вярвам.

# 169
Тежко е когато загубиш близък човек...  Дори и да не усещаме присъствието им те са до нас! Важно е да ги запазим в сърцата си и да ги обичаме толкова силно както и преди.

# 170
  • Варна
i_n_p
Споделяй болката си, не се стеснявай и крий тъгата си, боли много да, но си го изживей сега, тъгувай, плачи, така е по-добре. Всички други се надявам, че ще разбират какво се случва с теб.

# 171
Малко късно се включвам, но тази тема много ме докосна, изчетох всички истории до една, и реших и аз да споделя моят сън. Преди около 3 години почина баща ми, често го сънувам, и то много ясно и си спомням всичко много много ясно, но последният ми сън просто ме стъписа: Сънувам, че вървя по центъра на града и изведнъж го виждам сред тълпата от хора, но първоначално го подминавам без да искам, но после се връщам, той ми се усмихна а аз толкова силно го прегърнах, че имах чувството че ще го задуша, стисках го силно и не ми се искаше да го пускам, след това той ме хвана под ръка (винаги като се разхождахме и така правеше), и ме попита как е мъжът ми (той много го уважаваше) и аз му казах че е добре работи си всичко е ок, разпитваше ме и други неща, но тях не си ги спомням ясно, изведнъж спряхме пред музея на града и той ме попита: А как е майка ти? Добре ли е? И аз се обръщам към една пейка и майка ми е там седнала, и аз му казвам: Ами да виж я питай я лично, а той ми каза, че не може, защото тя не го чува. И това беше събудих се и започнах да плача  Cry
Извинявам се за дългият пост, но се развълнувах доста след като прочетох всичко.

# 172
Здравейте, преди няколко дни почина наш близък. Той почина сутринта, а същата нощ аз го сънувах. Опитваше се да каже нещо, но аз не можах да чуя какво казва. Помня, че беше усмихнат и облечен с лятна риза на цветя. Той и приживе беше такъв един ведър, позитивен човек.

Какво означава, че съм го сънувала в деня на смъртта му?

# 173
Здравейте, преди няколко години почина майка ми, сънувала съм я много пъти, но последния ми сън беше много странен и страшен за мен, ако може някой да се включи с разтълкуването му....

Сънувам, че дядо ми и баба ми са починали, след това умира и баща ми, а след това майка ми, която всъщност е починала вече и то баща ми умира от инсулт /от това почина майка/, а тя умира от друго... Стана много объркано, но като се събудих ми беше ужасно подтиснато, какво ли значи този сън  newsm78

# 174
Здравейте, преди няколко дни почина наш близък. Той почина сутринта, а същата нощ аз го сънувах. Опитваше се да каже нещо, но аз не можах да чуя какво казва. Помня, че беше усмихнат и облечен с лятна риза на цветя. Той и приживе беше такъв един ведър, позитивен човек.

Какво означава, че съм го сънувала в деня на смъртта му?

Често пъти Висшият Аз на човека може да предупредупреждава някой роднина или друг близък за смъртта си дори седмици или месец преди това и често пъти посланията са много ясни,взависимост от характера и навиците на човека.Случи се така с мои близки-внук сънува баба  си с ясно послание,че не й трябват вече любимите й вещи,защото там,където отива не са й нужни такива неща(материалното).Това 3 седмици преди реалната смърт.Внука се обажда след съня и даже е говорил с баба си,която му казва,че е добре и няма никакви проблеми.Жената наистина беше видимо здрава,но внезапно й откриха рак в напреднал стадий,а не е имала симтоми.Мъчи се само една седмица преди смъртта.Но това не е нещо паранормално,а част от реалността,за която ще научим след физическата смърт,поне аз вярвам в това.

# 175
sian4e и аз мисля така, не знам как, но наистина се случват подобни "предупреждения",  аз също понякога сънувам доста фрапиращи неща, направо ме е страх да заспя, но явно подсъзнанието ми е доста по-напреднало, знам ли и аз  newsm78

# 176
Здравейте, да се включа и аз с един сън. Общо взето до сега съм имала все пророчески сънища, дядо ми почина началото на 2014 година в голямата зима... малко преди това да се случи Леля ми (дъщеря му) е сънувала че нейната починала леля и казва, че майка и (майката на моята леля) ще почине на 69 години в събота. Потресена от това леля ми сподели с баща ми и преброихме колко години остават до тогава(оставаше 1). След няколко седмици намерихме дядо ми мъртъв в големия студ в двора, намерихме го понеделник, но той не си вдигаше телефона още от събота, но от големия сняг нямаше как да се стигне до там по-рано. И така аз скоро сънувах че телефона ми звъни и аз виждам че е той и вдигам, тогава го попитах как е ,и той каза че е добре и ще дойде до Русе да си вземе малко дрехи и пак ще тръгва. На другия ден казах на леля ми и тя каза че трябва да раздадем дрехи, според вас само това ли значи, защото по-рано имах и друг сън в който сънувах че го стрелят и беше ужасно.... сега като се сетя и настръхвам

# 177
Здравейте, сънувах моят дядо. Той почина преди почти година ( на 25 август ще стане година) и от тогава го сънувам често. Първият път като го сънувах беше точно в деня на смъртта му ( почина сутринта а аз го сънувах вечерта). Лежеше на кревата където почина вкъщи и беше целия в кръв, а аз му попивах кръвта и му дава шоколад защото искаше. След 2 дни на погребението купих шоколад и почерпих хората. След това съм го сънувала още няколко пъти. Единият път бяхме някъде в гората и влязохме в една пещера за да търсим  Богатство. Говорехме си и тогава ми каза и че ме обича. Последно го сънувах вчера, той беше в болница ( а преди да почине 1 година все беше по болници) лежеше на едно легло и беше съвсем като здрав,  аз бях в съседната стая настанена. Започнахме да си говорим аз му разказах че тази година завърших с 5,85 в училище и че догодина ще кандидатствам медицина и че вече започнах да уча, той се зарадва и ме прегърна. След това ме помоли да му помогна да го обърна на другата страна с главата надолу, повдигнах го защото не можеше да ходи. Малко след това той забрави коя съм. Попитаме коя съм аз и аз излязох от стаята. Отидох при баба ми тя беше в Отсрещната стая и и казах че съм го видяла а и в съня си аз и баба знаехме че той е починал и тя не попита защо не съм я викнала да го види (а тя много скърби). След това се събудих и бях много ужасена и изплшена. Беше ме страх.

Моля ви помогнете ми да разбера какво означават тези сънища, ще съм ви много благодарна. Аз много го обичах и ми е много тежко че вече го няма. Sad

# 178
Здравейте, снощи сънувах ужасен сън, по-скоро объркан и от сутринта чета в несвяс но не намирам отговора....
Баща ми почина преди пет години . До преди половин година ходих много редовно на гробища, но скоро не бях....имах едни други неща и....все не намирах време. В събота отидох и беше тревясало...почистиха всичко, поседях и тръгнах...
Снощи го сънувах...здрав ! Беше едър и румен човек. До сега винаги го сънувах слаб и болен. Снощи беше здрав! Но ! Ми се караше! С ръце на кръста, крещеше че не издържа повече, че не може повече така и че всичко се е струпало на него! И показа баба ми - тъща му, която е жива но в съня ми беше болна и на легло и той се грижеше за нея. Казах му че ще му помагам, разплаках се и го прегърнах силно. Той също се разплака, но нищо не ми отговори и не ме и прегърна. Простоы седеше. Баба ми е възрастна. Не сме в особено добри отношения....тя ми каза че миналата седмица също го е сънувала. Вчера пък с моя близка си говорехме, че ако нещо се случи с нея на първо време грижата ще поема аз...отделно имам познахае, чийто баща е в момента на легло и аз вчера мислейки за нея си припомних всичко което преживяхме.....Не знам съня ми плод на емоциите ли беше или вещае нещо.....
След това сънувах моя личен лекар също умрял...и той от болестта на този мой познат....
Чувствам се...странннои и много моля някой да ми помогне в разгадаването ...

# 179
Според мен, баща ти се чувства добре и е доволен, че си отишла да го видиш на гробищата. Добре е, че си го сънувала здрав. А това, което е казал за баба ти, според мен означава, че бабата има нужда да и се обърне внимание. Да не би да е болна в момента?

Общи условия

Активация на акаунт