Сънувате ли починали ваши близки? - 3

• 199 173
  • 960
  •   1
Отговори
# 780
И аз сънувам починалия ми дядо, когото обожавах, много често. Знам, че е добре, където е. Появявал се е и в кризисни моменти, за да ми даде кураж. И да, наистина и тук, и горе, навсякъде учим, навсякъде се развиваме. Покой и почивка няма никъде, всичко е един непрестанен динамичен процес. Но важното е, че един ден ще се съберем пак с обичните си.
Преди бях задала един въпрос, но не получих отговор. Някой дали е попадал на информация в литературата колко време на Земята са 10 години в отвъдното? Знам, че времето там тече много по-бързо, отколкото тук. Чела съм, че човешкият живот тук е като миг горе, т.е. дори не се налага близките, които сме загубили, да ни чакат особено дълго там. Simple Smile

# 781
Аз съм чела, че понятието време го има само тук, на земята. Горе, си е просто безкрайност и там не измерват по този начин.
Другото, което съм чела, е, че когато душата слезе на земята, не е цялата. Тоест не е  💯 процента. Една част остава горе и близките ни души могат да имат контакт с нея. Тялото на човека и мозъка не биха издържали въплъщение на целия обем душа. Колкото по-малко душа слиза, толкова по-еволюира човека. Така съм запомнила.

# 782
И аз съм чела абсолютно същото за процентите душа.

# 783
  • Където е сърцето
Загубих най-любимия ми човек.Ей така за седмица и си отиде,а трябваше да ни се случат толкова много хубави неща за който мечтаехме,дом,семейство ,деца.Толкова е трудно а сега останах сам сама.В началото не го сънувах,а толкова исках.Първият сън с него ме целуваше непрестанно,това правеше докато беше жив.Сега го сънувам почти всяка вечер ,не го виждам но знам,че е той и все така живеем в съня ми,но знам вътрешно че е починал или скоро ще почине това е все усещането ми в сънищата.След седмица ще станат 40 дни.От както се случи това с него все търся да прочета нещо за душата,да намеря отговор,че някога ще сме пак заедно и ще продължи това,което не се случи в този живот.

# 784
  • Mediterraneo
Ох, много тъжно, моите съболезнования! Кураж, момиче!

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 20:42 от Тарталета

# 785
Загубих най-любимия ми човек.Ей така за седмица и си отиде,а трябваше да ни се случат толкова много хубави неща за който мечтаехме,дом,семейство ,деца.Толкова е трудно а сега останах сам сама.В началото не го сънувах,а толкова исках.Първият сън с него ме целуваше непрестанно,това правеше докато беше жив.Сега го сънувам почти всяка вечер ,не го виждам но знам,че е той и все така живеем в съня ми,но знам вътрешно че е починал или скоро ще почине това е все усещането ми в сънищата.След седмица ще станат 40 дни.От както се случи това с него все търся да прочета нещо за душата,да намеря отговор,че някога ще сме пак заедно и ще продължи това,което не се случи в този живот.
Съболезнования! Може да прочетете книгите на Майкъл Нютън: Пътят на душите, Следите на душите, Спомени от отвъдното. Дават утеха, че пак ще се съберем с близките ни хора и нищо не приключва тук и сега, просто временно се разделяме за кратко и то не съвсем, защото близките ни винаги са около нас, любовта им е около нас.
Когато любимият ми дядо почина, постоянно го сънувах, сега по-рядко, но винаги в моменти на трудности и кръстопът е с мен и ми дава кураж. Той лично ми каза в един от сънищата ми, може би година-две след смъртта си, че в следващия живот ще ми е баща. Може и Вашият любим да Ви успокои, когато има информация и може да Ви я сподели. Когато скърбиш, е трудно да осъзнаеш смисъла, но всичко е урок, изпитание с цел духовно израстване и усъвършенстване.
Желая Ви сила и много смелост!

# 786
Всеки ден... Нямам търпение да заспя, да да се срещна с хората, които обичам и са починали. Поне за малко да ги усетя, все е нещо.
Алиса, може наистина в друг живот да ви е родител, но дотогава има още време...
Сега сме тук и имаме да учим.

# 787
  • Където е сърцето
Благодаря ви мили дами.На мен ми е много,ама много болезнено.Всеки ден от както се случи това с него си задавам един единствен въпрос,каква е тази моя карма.Аз съм на 46 г.Ожених се на 19 г с първия ми съпруг нещата уж вървяха,след 3 аборта и загуба на плода не успях да забременея,последваха 4 опита ин витро,хиляди лекари и изследвания,манупиулации без край и не разбиране на първия ми съпруг.За него всичко беше без значение и даване на пари само за пълнене на джобовете на лекарите,не даваше и дума да се издума за осиновяване.Ревове и хиляди безсънни нощи с върпоси,защо на мен.Преди 3 години точно преди Коледа дойде моята надежда,моето чудо и човека с Ч ,който направи да се чувствам жива да започна отново да мечтая.Болезнен развод и хиляди препядствия и точно с моята голяма любов вече чакахме така желаното дете ,макар и да е осиновено,щяхме в новата 2022 да сключим брак и той си отиде.С него си отиде и живота ми,и пак си задавам въпроса защо на мен защо ми отне най-прекрасния човек? Много боли,много искам да получа отговор на този въпрос.

# 788
Пърпъл, мога да препоръчам още една книга - Духовните закони. На мен ми беше много полезна, дава страшно много отговори, брилянтно е написана и е обяснено всичко.
Мъката е голяма, раната е много прясна, всичко е ужасно, но детето ще Ви даде сила и утеха да вървите напред... Вашият случай ми напомни и за Чочо Попйорданов, който почина малко преди със съпругата си да осиновят детенце... Този живот явно Ви е тежък, но някога ще намерите смисъла и сила да продължите. Yellow Heart

Ани, да, да се надяваме, че има много време. В един от другите сънища той ми каза, че ще имам дълъг и щастлив живот. Попитах го колко дълъг - отговори ми - "поне десетилетие". Казах учудено - "как така десетилетие, това ли е дългият живот, та аз съм на 30?" и той се засмя и каза, че се шегува, животът щял да бъде наистина дълъг. Та затова попитах дали няма предвид 10 години според отмерването на времето в отвъдното, защото съм чела, че там времето тече по-бързо и един цял човешки живот минава за много по-кратко там.

# 789
  • Където е сърцето
на кой автор е тази книга Духовни закони?

# 790
на кой автор е тази книга Духовни закони?
На испанския автор Висент Гилем. Има я безплатно онлайн. Това е една от най-хубавите книги, които съм чела по темата, заедно с тези на Нютън, а може би даже ми е най-любимата. Heart

# 791
  • София
Брат ми почина тази година. Наскоро разбрах, че съм бременна, а терминът ми е един ден след като ще стане година от смъртта му.
В същия ден, в който ми беше първия преглед при гинеколог, го сънувах. На една огромна маза с дълги пейки, той седеше на челното място. Покрай него имаше много хора, но не ги познавах, не видях и хубаво лицата им. Той пиеше кола и ядеше един конректен джънк фууд, който преживе много обичаше.
Възприемам го като знак, че празнува, че ще имам второ дете. Той беше прекрасен вуйчо и обожаваше сина ми. Поне ми се иска да е като знак.

# 792
Сигурно е знак. Детенцето ви, вероятно познава душата му, а може и неговата душа да се прероди във второто ви дете. Чела съм, че често се случва едни и същи души да си бъдат семейство.

# 793
Благодаря ви мили дами.На мен ми е много,ама много болезнено.Всеки ден от както се случи това с него си задавам един единствен въпрос,каква е тази моя карма.Аз съм на 46 г.Ожених се на 19 г с първия ми съпруг нещата уж вървяха,след 3 аборта и загуба на плода не успях да забременея,последваха 4 опита ин витро,хиляди лекари и изследвания,манупиулации без край и не разбиране на първия ми съпруг.За него всичко беше без значение и даване на пари само за пълнене на джобовете на лекарите,не даваше и дума да се издума за осиновяване.Ревове и хиляди безсънни нощи с върпоси,защо на мен.Преди 3 години точно преди Коледа дойде моята надежда,моето чудо и човека с Ч ,който направи да се чувствам жива да започна отново да мечтая.Болезнен развод и хиляди препядствия и точно с моята голяма любов вече чакахме така желаното дете ,макар и да е осиновено,щяхме в новата 2022 да сключим брак и той си отиде.С него си отиде и живота ми,и пак си задавам въпроса защо на мен защо ми отне най-прекрасния човек? Много боли,много искам да получа отговор на този въпрос.
Моите съболезнования.
Много Съжалявам мила.
Моят мъж почина на 21.10.2021. Бяхме заедно почти 7 години, първата истинска любов. Толкова много мечтаеха за най- голямото щастие да си имаме бебе. Тази година се случи родих февруари. Щастливи и горди родители, а октомври се случи най-лошото. Не мога да повярвам все още...мисля че не е истина и много ми се иска. Така ми е мъчно, особено като гледам детето..

# 794
Кураж, момичета! Изпращам прегръдка и положителна енергия! Децата ще спасят и двете ви, ще ви дадат сили и надежди! Heart

Общи условия

Активация на акаунт