Мързеливи красавици - 11

• 37 192
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • Street of Dreams
А аз се убедих, че съм единствената, останала без татуси Mr. Green
Уиш, нещо ново? Mr. Green

# 691
Скрит текст:
Уф, недей че ... Направо...
Цял ден смятам тука с календарчето, ама няма начин. Баси...

# 692
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пламен 6г. 7м.: "Мамо, помниш ли, когато на света нямаше чужди хора и си бяхме само четиримата? Даже Лили си нямахме!

Образно казано :--)

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 18:42 от Coquelicot

# 693
Пламен 6г. 7м.: "Мамо, помниш ли, когато на света нямаше чужди хора и си бяхме само четиримата? Даже Лили си нямахме!

Joy Joy Joy
Ей ...

# 694
Ох, Уиш  Joy

Аз съм черна. Даже една жена ме пита дали ми е естествения цвят. Не е, естествения е кестеняв - нито тъмен, нито светъл, Получих комплимент  Laughing че черното ми седи много добре и си е мислила че ми е естествения цвят.
Значи съм черна и грозна кат' циганче та само черното е за мен.
Хич значи не си харесвам цвета на кожата, камо ли подтона. Crossing Arms

# 695
  • Street of Dreams

Лили и Магда ги нямаше още hahaha Hug

# 696
Лили, Магда и Петя!
Като се започнали нека да са три за щастие.
Тройка кебапчета с гарнитура.
Три сестри по Чехов...

Crazy
Давам му шанс до утре или да дойде като хората (МЦ) или ще започна да се притеснявам и ще види той. Особено като кажа на мъжа ми!  Crossing Arms

# 697
  • Lost in a fairytale ...
А аз се убедих, че съм единствената, останала без татуси Mr. Green
Уиш, нещо ново? Mr. Green

Пф, изобщо не си единствена  Crossing Arms Аз, горкта, все не се наканвам.

Тези притеснения около МЦ (толкова е важен, че го пишем и с главни букви, иначе  Laughing) са ми толкова познати, че от опит знам, че каквото и да ти каже човек, няма да ти стане по-добре   Laughing
Навивай се за Лили, че поне по-лесно да приемеш новината, евентуално  Flutter

# 698
Какво за Лили  Flutter аз така искам да се казва дъщеря ми!! Много хубаво име  Flutter

Ще ме уморите бе  Laughing

И аз нямам татуси, и не планирам дори Mr. Green никак не харесвам, абсолютна консерва Blush

# 699
  • Street of Dreams
Хич не съм от консервите, но също не възнамерявам.
Лили имаме мече вкъщи Heart Eyes
На мен ми е мерак за една Лина, или може би Зоя? Heart Eyes
Ех, Уиш - виж как се размечтахме... Hug

Тъкмо си похвалих здравите нокти и счупих един ooooh! Все така става! Сега всички до дъно...
Сложих еластисайзер и го позатоплих. Колко време се стои с него?

# 700
Уиш, купи си тест.

# 701
  • в Кошера
Уиш, цЕла вечер те мисля.  Crazy Дойде ли?  Mr. Green Или да чакаме красивото и мързеливо талисманче на темата?!  Mr. Green Hug

Аз харесвам татуси, но не плеймейтски и/или копи/пейстнати от някоя звездЪ  Mr. Green Татусът трябва да изразява индивидуалността на притежателя си. Начии, ако бях мъж, щях да имам ръкави на 100 %, но за жена ми е прекалено.

Сис, страхотен цвят, а блясъка... Heart Eyes Бързо доложи какво си клепала, че ме заслепи така.  Naughty Косата ти права ли е по принцип или е като на втората снимка?  Thinking

# 702
  • ...край Дунава
Tyra, нищо не съм клепала, това си е моя цвят, маски забравям да слагам, голЕма съм смотла, купувам си и така стоят ooooh!. На втората снимка съм с ретро преса Rolling Eyes, мижавата ми косица е фин права, а аз винаги съм искала да бъда къдравел Crossing Arms

За татусите, хммм Thinking. Аз съм имам точно такъв кифленски татус, ама какво да правя, не мога да върна времето назад, яд ме е сега, ама...

# 703
И аз съм от нямащите татус. Страх ме е от болката. Иначе знам какво искам да си нашаря.

# 704
  • в Кошера
За цвета разбрах аз, ама мислех, че този блясък е постигнат с някакви продукти.  Peace

Не визирах твоя татус.  Peace Чак сега зумнах да го прочета. Mr. Green През годините съм искала да си рисувам какво ли не и сега, на този етап, се радвам, че все нещо ме е спирало. Щях да съжалявам към момента.

Общи условия

Активация на акаунт