Мързеливи красавици - 11

• 37 162
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
По-назад някой питаше за милк шните-то. Заповядайте!(в рецептата са го обявили като пингуи, но то е друго   Peace  )
http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%B … -recepta3956.html

# 706
Привеееет  Hug

Момичета много сте изписали, едвам ви изчетох  ooooh!
Аз от 5 дена нещо съм загазила с бъбреците, и само се превивам от болка... Лошото е, че не знам дали са бъбреци със сигурност... и гърбът и корема... всичко ме боли Cry  А на лекар не мога да ида , защото на тази работа не ме осигуряват... та се надявам да ми мине ..
Ама стига съм ревала..
Преди малко си направих къде що маски имам в шкафовете  Laughing имах едни в пакетчета, и тях ги наклепах.. сега съм голЕма Убавица  Mr. Green

Да ви похваля една маска:
 http://www.ebay.com/itm/221078124620?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649

Прочетох за нея в блога на Адри, и реших да не остана и аз по - назад и да я поръчам. Та днес си я направих за пръв път и съм очарована! Не очаквах , че носа ми е толкова зле.. какви тръни излязоха  #Crazy  Сега чакам миУто да му я направя  Mr. Green Много обичам да го "изтезавам" с разни процедури.., на него пък взе , че му хареса и сега той сам си търси козметичните ми услуги  Laughing

Юленце, не се отчайвай  Hug То няма как да не ти е гадно, но не е края на света. Аз като учех 2 специалности , то така ми се стече живота, че заминах... и сега не съм се дипломирала ... все още.. вече 5 години  Embarassed (Надявам се да се дипломирам в близките 5 ). Но пък всяка ситуаци си има и добри и лоши страни. Стискам ти палци, знам че ще се справиш!

Гледам за татуси си  говорите . Аз също нямам, не мога да търпя кола маска, не пък такова боцкане. Иначе миналата година почти се бях навила, ама като знам каква съм и как всичко ми писва много бързо, и се отказах.

От няколко дена искам да си купя чанта, но не мога да си харесам.... или си харесвам някакви, на които етикета им е с  три цифрички.... демек "Мечтай си". Много трудно си харесвам чанти, а имам крещяща нужда.

# 707
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!!!
Уиш, как си днес?
Голям мързел ме гони.... боли ме корем и кръст, най-накрай МЦ.....
Днес се наспах - станах в 8.40 - не знам от кога не съм спала толкова, но съм понатрупала отрова....
Мечтая си за една втора работа...... дано скоро се появи на хоризонта....
Вчера развалиха плануваната диета с 1 бира и 4-5 бисквити....
Кой ще лунува с мен?
Аз също нямам татус.
Хубав ден!

# 708
  • Lost in a fairytale ...
Подшушнете за лунуването, кога е тази седмица?  Flutter
Че чакам мц и аз и съм като балон. А как ми се ядееее  Mr. Green

# 709
  • при моите деца .....
Подшушнете за лунуването, кога е тази седмица?  Flutter
8 септермври 16:16
http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/
и аз съм в МЦ и при това почивни дни, по-трудно е....

# 710
  • в Кошера
ВВ-то ми свърши...Днес отидох да си купя нов и още някои дреболийки с чаавето, и естествено не успях...Госпо'ицата овърша целия магазин преди да успея да тествам 2-рата мостра.  Crazy Баси случая. Вбесих се. 1000000 пъти повторих "Не, не там. Не пипай нищо. Остави го, откъдето си го взела." И нъцки. От нейна страна само див хилеж и форсиране м/у стелажите.  Mr. Green

В тоя ред на мисли, Уиш, как е положението?  Confused

# 711
Вчера пообиколих магазините. Сдобих се с палто/шлифер, туника, анцунг, кецове, чанта и две клинчета - едното съвсем обикновено, а другото с малко по-разчупен дизайн. Днеска стигнах до магазин на Паоло Ботичели и си избрах обувчици  Heart Eyes . Влюбих се от пръв поглед просто  Laughing После уж влязох на майтап в ДМ. Е, тоя майтап не на майтап ми стопи бюджета  Laughing.
Докато търсих разни лекарства из аптеките ми се мярнаха Кларина и Витасин, та си взех, че преди МЦ се показват едни малки пъпчици по челото, които не се виждат, освен ако не се загледа човек, но като знам, че са там и ги пипна - толкова много на едно място, доста неприятно ми става. Пък хората са казали: Обичай себе си, за да те обичат и другите!   bouquet

# 712
  • София/Горна Оряховица
Ай, ай, ай, защо съм забравила да пиша тук  ooooh! .

Похвал! Мама ми купи вчера ново панталонче и права поличка от Junona. Съвсем случайно влязохме в едно фирмено магазинче във Варна и се влюбих и в двете  Heart Eyes .
И като ми ги купи, рече: "Брех, на 20 години ... а елегантно ходи  Whistling !"

А аз й се обиждам, че имам още десетина дена докато стана на 20  Mr. Green .

Похвалвам и тази серия на Пантен, много хубав балсам  Heart Eyes :
http://www.pantene.com.au/en-AU/collection/colourtherapy.jspx

И сега оф топик:
Бива ли да съм такъв карък? Вчера нашите ме оставиха сама да карам из Варна (непознат град за мен), с успокоението, че имам навигация. Тя пък взе, че се отказа от мен и ме предаде, та въртях 'амнайсе пъти в центъра на града, докато открия пътя  hahaha . Че даже като видях ВИНС-а, от радост, че съм видяла нещо познато, забравих, че там трябва да се престроя и да завия надясно, а продължих направо, та пак се мотах нещо  hahaha .
Днес се повтаря упражнението - оставена съм сама с кола, егати кефа. Баща ми е оставил и СВЯСТНА навигация, уж да не става фал като вчера. Да, ама не! Уж хубавата навигация, реши, че ще забие  ooooh! Mr. Green . И отново се мотах няколко пъти из разни улици. На всичкото отгоре едни полицаи за мааааалко да ме спрат за проверка, но май видяха колко безпомощно неориентирана съм и прецениха, че не е полезно да ме спират  hahaha .

# 713
В тоя ред на мисли, Уиш, как е положението?  Confused
Rolling Eyes
И без това следващите две седмици нищо не мога да направя, та реших да не го мисля.

Днес заведох голямото дете на кино. Посмях се на Ледена епоха 4. Много ме кефи хумора в тези филмчета. После се размотах малко им МОЛ-а и си харесах лилави кецки, после видях едни розови, накрая едни светло зелени гуменки и накрая нищо не си купих ... ooooh!

# 714
  • при моите деца .....
Привет!
Утре и в неделя съм на работа в магазин, обадиха ми се към 18, та бързо оправих маникюр, изкъпах косата, оправих прическата.... не отказвам работа за пари  Mr. Green....
Купих си ВВ крем на Гарниер за смесена кожа, още не съм го тествала, нов лак на ГР, от новата серия.... лакирах се с него.
Сега пия бира. Наздраве!
Хубава вечер!

# 715
Привет и от мен!
Аз съм на вилата, лек релакс. Исках да се съберем приятели, но.. като знам какви сме акита, едва ли ще се стане. Mr. Green
Много ми е готино - балкан, хлад, свеж въздух, абе супер направо.
Като се върна в София, възнамерявам да напиша 2-3 статии за блога, защото съвсем замря горкият.. Laughing
Благодаря ви отново за страхотната подкрепа!  Hug
Утре сигурно ще пусна 2-3 снимки от тук.

# 716
Ммммм, няма нищо по-хубаво от балканска прохлада през лятото! Особено в борова гора.  Crazy

Абе момичета, някой може ли да ми каже как се прави такъв преливащ маникюр?  newsm78
Скрит текст:

# 717
  • Street of Dreams
Привет!  bouquet
Днес ходих до Казанлък и се сдобих с това:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296393_3905598953 … _1989608895_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546180_3905602553 … 6_659779129_n.jpg
- директно от розоварната. 100% натурална розова вода, става и за пиене Grinning Що суперлативи съм чула за нея... Миризмата няма нищо общо с изкуствените, парфюмирани продукти, които познаваме от магазините. Peace Ще я полвам за тоник.

# 718
Добър вечер и от мен Simple Smile,някои да знае каде в София мога да намеря гъба за кок Thinking?

# 719
  • София/Горна Оряховица
Мисля си, че съм виждала в Бижу Бриджит.
Аз си направих от чорапки, в момента вече 'амнайста седмица си чакам от ebay (трябва да пристигне в една приятелка). Може и да не си го дочакам май  Thinking ....

Общи условия

Активация на акаунт