На море в Гърция - 10

• 83 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Europe
Яя, този Торони Блу Сий изглежда много добре..изобщо не знаех, че съществува. Мисля, че и Момиче трябва да го погледне защото отговаря на изискванията доколкото мога да преценя, а и има HB.
Jiji_m, Торони е малко селце, ако може и да се нарече селце де, има хубави кръчмички, забавления за децата - катерушки и т.н. ако си спомням правилно, доста едър пясък и много чиста вода - кофтито е само, че много бързо става дълбоко...щом си с дребосъци трябва да се внимава повечко  Simple Smile

Тайс Били сме в Торони Блу Сий енд Спа. Хотелчето е хубаво с прекрасни гледки към морето. Рано сутрин - гладко, лазурно море, прозрачно като езеро. Хотелчето има нова и стара част. Ние и нашите приятели бяхме в новата част. Падна ни се супер луксозна стая с огромна баня, направо си беше апартамент, защото имаше 2-ра стая с врата. А бяхме платили само по 39 ЛЕВА на вечер на човек за HB. Децата са безплатно до 6 г. Огромна спалня. Има си паркинг. Има детска градинка с люлки. Хубав бар. Закуската беше ужас заради чакане на опашка за яйцата и колбасите от топлата витрина. Вечерята беше също прилична, предимно готвени рибни и морски манджи. Наоколо имаше 3-4 кръчмета, но не бяха кой знае какво. Има хубава морска алея за разходки. В съседство имаше един също много готин хотел, който ми хареса на живо - Ангелос Гардън, мисля че го коментираха по напред по темите. 

# 377
  • София
Накой да знае как се кара сега в Гърция денем - на фарове или не ? Да не ме глобят пък, че карам на фарове ?  Mr. Green

# 378
Тайс Били сме в Торони Блу Сий енд Спа. Хотелчето е хубаво с прекрасни гледки към морето. Рано сутрин - гладко, лазурно море, прозрачно като езеро. Хотелчето има нова и стара част. Ние и нашите приятели бяхме в новата част. Падна ни се супер луксозна стая с огромна баня, направо си беше апартамент, защото имаше 2-ра стая с врата. А бяхме платили само по 39 ЛЕВА на вечер на човек за HB. Децата са безплатно до 6 г. Огромна спалня. Има си паркинг. Има детска градинка с люлки. Хубав бар. Закуската беше ужас заради чакане на опашка за яйцата и колбасите от топлата витрина. Вечерята беше също прилична, предимно готвени рибни и морски манджи. Наоколо имаше 3-4 кръчмета, но не бяха кой знае какво. Има хубава морска алея за разходки. В съседство имаше един също много готин хотел, който ми хареса на живо - Ангелос Гардън, мисля че го коментираха по напред по темите. 
Много благодаря, а Olimpic Kosmas, нещо много  ефтино ми се струва. Другото, което гледах е Kriopigi Beach - май е далече от плажа

# 379
  • Europe
някой купувал ли е ваучер за Гърция от колективен сайт? Най-често агенциите Планет травълпредлагат и Прайм Холидей
so_cute Купували сме няколко пъти. Планет е много коректна агенция. Грабо също са почтени. Процент са добри. Прайм Х. също са много учтиви, но не ми дават най-добрите цени. Най-изгодно е да се пазарува от колективни сайтове според мен когато не е баш сезон. Ние сме били за по 40 лв. на ден на човек на ХБ, през Юни обаче, във Торони Блу Спа, Ханиоти Плаза, Роял Скала Фурка и на Корфу в Месонги Биич, все през колективни сайтове.

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 12:49 от aleina

# 380
  • Europe
Ето и това е готина оферта, ако някой не е бил.

http://www.lapni.bg/offer/3993

и това

http://--reklamen-spam--_5-zvezdna_Deluxe_All_Inclusive_pochivka … siya__-o761.html?afl_camp_id=12

Мисис е добра и почтена агенция, опитват се да предлагат по-некомерсиални дестинации и хотели. Ходила съм в Дубай и в Турция с тях.

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 13:28 от aleina

# 381
  • София (Възраждане)
Фаровете не са задължителни, даже съм чувала че местните се сърдят ако са пуснати без да е нужно

# 382
  • София
pontes   bouquet  bouquet  bouquet
Много благодра за линковете! Довечера ще се събираме да решаваме  Mr. Green
Ти като резервира се обади на собственика директно или как? Капаро дава ли? Hug

# 383
Абе моят мъж е инат и откак кара той (4 години вече) винаги е на фарове. Не е имало проблем.
Aleina,
аз съм намирала хубави цени в букинг, предимно за по-забутани места. Пуснала съм и един сайт за Пелион в първата страница на темата, може оттам също да ти дойде някоя идея.

Това
като цяло, цените са по-високи от предните години
категорично не е вярно извън въпросния няколкодневен септемврийски период, както и Таис коректно е отбелязала в примерите си. Също и през юни масово се оплакваха собствениците, че не могат да си запълнят къщите (за разлика от предишни години), чак след 20-и се напълниха тези на първа линия.
Е, за периода 1-15 август може и да се правят резервации през март, не знам.

# 384
Аз пуснах за 10хотела запитване пък ще видим:))) Дано поне един има свободен, пуснах от 1 до 8 септември, да избегнем лудницата по пътищата.

# 385
Привет, момичета!
Добре, че моя позната ми отвори очите иначе въобще нямаше да знам, че ви има. Много полезна е темата!
Прави ми впечатление, че т.нар. Олимпийска ривиера е недолюбвана от вас, ама пък аз точно там вече резервирах и платих, дано не бъдем разочаровани. Някой ако има впечатления за Коринос и по конкретно х-л Орфеас Блу Ризорт ****, моля да сподели! С две деца сме, исках да е възможно най-близо до хубав плаж и обстановката да е подходяща за семейства с деца, но малко "стрелях на посоки", както се казва  Confused

# 386
  • София
Aleina, благодаря за изчерпателния отговор   bouquet

Параход, абсолютно права си за цените и местата  Hug

Момичета, стискайте палци че май съм на път най-накрая да резервирам нещо...договорихме се по телефона, и сега нетърпеливо чакам да ми пратят и детайлите за депозита  Praynig

# 387
# 388
В съседство имаше един също много готин хотел, който ми хареса на живо - Ангелос Гардън, мисля че го коментираха по напред по темите. 
Ангелос Гардън има страхотен бар под дървета на плажа, където сме ходили да закусваме сутрин, но имам спомен, че някъде бях чела много лоши отзиви за хотела (може и да беше в чуждоезичен източник, а не тук).

Таис, стиснати палци и от мен и да кажеш после какво си избрала.

# 389
  • София
Таис стискаме палци  Peace

Аз се спрях на Торони, пуснах 10 имейла, засега имам отговор от 3 и то положителни и с добра цена, изместих датата и ще пътуваме или в събота на 8 или понеделник на 10, за да избегнем неделята.

Общи условия

Активация на акаунт