На море в Гърция - 10

• 83 858
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Някой има ли отзиви за Хотел Village Mare - Халкидики?

# 511
  • София

Тодоричка добре ли се поизкапа и по изтегна на плажа и за мен??? Hug Hug

Естествено. Времето е чудно, водата също. Нещо ми е бавен нета и цял следобяд удрям на камък с качването на снимки, но ще продължа да упорствам и по-късно може да кача нещо да пооплакнете око.

Скрит текст:
ПП  katerinia  вече успях във ФБ да  кача нещо да видиш къде се топихме и за теб Simple Smile

Тодоричка, не помня дали ти благодарих за инфото за горивото  Hug

Мноооого съм разсеяна тези дни   hahaha

За нищо, радвам се да съм полезна.

Успях да кача нещичко:

http://dora7109.snimka.bg/other/greece2012.697081.28196858

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 20:16 от тодоричка

# 512
  • Пловдив
Нотариално заверено копие - копие с печат на нотариус ли е?
И аз мисля, за всеки случай да мъкна оригинал, че и ние сме от тия с различните имена.

# 513
Нотариално заверено копие - копие с печат на нотариус ли е?
И аз мисля, за всеки случай да мъкна оригинал, че и ние сме от тия с различните имена.
Да-снима се акта и нотариуса го заверява с подпис и печат.
На мен никога не са ми искали оригинала,ама страх лозе пази.
Приятно изкарване!

# 514
  • София
Продължавам счуденето.
Скиатос много ми привича, но изглежда, ще се разделя с идеята за тази дестинация за тази година... изобщо не мога да схвана нито какъв е брега, нито къде е добре да резервирам
Търся хотел на брега, от това сулище, което виждам в букинг и е едноименно, повечето са в града, а разликите в цените на едни и същи тип апартаменти са около три пъти, което, честно,  не схващам
http://www.booking.com/hotel/gr/xanemos-villas.bg.html?aid=32317 … d187a246b1c2a3X21
И този хотел май е единствения, който отговаря на някои от критериите ни, но е четири пъти по-скъп и не у на плажа.. http://www.booking.com/hotel/gr/poseidon-villas.bg.html?aid=3231 … 34fb160a0791eaX20

Колебая се между Евия, офертата е доста изгодна

http://vsichkioferti.bg/oferta/pochivki-8-dni-prez-septemvri-ili … lage-resort/71114
Виждам,  че е пускана и през юни. Дали не е споделяно тогава, търсих безуспешно в предната една тема newsm78
И плепоръчаното от вас Филианни в Ситония...
Въпросът ми за Filianni е каква е разликата между апартамент. За септимври е 55 евро и студио, 35 евро?
Благодарности!  bouquet

# 515
  • София/Русе
Ние миналата година носихме само копие и на митницата ми се правиха на важни и ни бавиха и ми повториха няколко пъти, че се иска акт за раждане, а това което нося не било акт, а копие  Close
беше досадно и изнервящо, за момент помислих, че ще ни върнат и ми заприличаха на митничарите по други граници преди години, като ти преобръщаха багажа и т.н. глупости.

# 516
  • софия

Въпросът ми за Filianni е каква е разликата между апартамент. За септимври е 55 евро и студио, 35 евро?
Благодарности!  bouquet
Предполагам, в апартамента са 2 отделни стаи, а студиото е общо помещение.

Ние миналата година носихме само копие и на митницата ми се правиха на важни и ни бавиха и ми повториха няколко пъти, че се иска акт за раждане, а това което нося не било акт, а копие  Close
......
Никакъв проблем не съм имала с нотариално завереното копие. Дори и не са направили въпрос, че не е оригинал.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 09:49 от zvanche

# 517
  • София

Явно и тук са вдигнали цените. Преди 3 седмици, апартамент от 1.09 беше 40 е. В апартамент би трябвало да са 2 стаи с кухня. Студиото е по-малко.

# 518
Ама как 55 евро  Shocked
Тези не са нормални, ако това е истина! ooooh!
Да изчакаме Енита да сподели подробности.

п.п. Спокойна, хайде с нас по пътищата?  Hug

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 08:50 от СКО

# 519
  • София

п.п. Спокойна, хайде с нас по пътищата?  Hug

На 1ви ли? Ще трябва да ни приютите на вашата тераса  Joy  Ох, нямам вече търпение. Чакат ме 1000 км в БГ, тази седмица  и стягам багажа  Mr. Green

# 520
Танче, забравих, че сте от 2-ри.  ooooh!
Значи, среща - там. Ще ви чакаме с голямо нетърпение!  Peace

# 521
  • София

На доста места цената за студио е около 50 Е за септември, което и на мен ми се вижда абсурдно амаааа.
И това според мен е заради почивните дни, за след 8.09 цените падат на по 30Е, което за спане пак е много ама това е положението. Тази цена я казвам за 2възр. + 2 деца.
Ние пътуваме на 8.09 имали и други около тази дата към Торони , да си правим компания.

# 522
  • София
Някой има ли отзиви за Хотел Village Mare - Халкидики?
Нещо се говореше, че били пред фалит. Агенциите ги предлагат, обаче. Аз резервирах директно в хотела през февруари-март, защото цената беше ниска. Към средата на април получих писмо, че много се извиняват, но не знаят дали ще работят през сезона и затова резервацията ми отпада, ако имали добри вести, щели да ми пишат пак, ама не ми писаха  Mr. Green, което пък май не им прачи да си работят. Като цяло там водеща е цената, отзивите не са много добри по чуждите сайтове.

# 523
  • София
СКО, кво се изненадваш - доста са завишени цените, ето ние в Сикя ще плащаме септември месец 55 евро...вярно, за апартамент от две стаи, но пак си е цифра  Mr. Green

# 524
Аз се учудвам специално за Филианата, защото ние със Спокойна си направихме резервациите за по 40 евро на апартамент. От къде на къде сега цената ще е 55 евро? Но явно има някаква такава тенденция около нашите празници и то от тази година. Миналата година нямах такива наблюдения. Ама не е честно.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт