На море в Гърция - 10

• 83 949
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • На един клон
Винаги  съм се чудела как може да отидеш на някой гръцки остров и да стоиш край басейна на хотела...

# 571
Така ли правят?  Thinking

# 572

Ами аз много не обичам водата и на остров или на басейн вси си седя на сушина. Joy

# 573
Здравейте, скоро не съм наминавала.

И ние заминаваме след няколко дни. Пак в Никити и пак във Филипос. Тази година нито имах време за ровене, нито за дълго избиране. Пуснали са от тази година апартаменти (с малка отделна спалня) и ще ги пробваме.

За ситуацията в Гърция - ако изобщо има размирици те традиционно са в големите градове, а не в туристическите региони. За излизане от еврозоната - дълъг процес, който не става от днес за утре, така че ще имаме време да ни свърши почивката.  Grinning

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:30 от Анонимен

# 574
Шани, всъщност питах за Порто куфо за камъни и таралежи

# 575
Bliss, това звучи примамливо. Каква цена ви поискаха?
Добре де, българска среща в Никити последно ще има ли?  Grinning

# 576
  • София
СКО, аз мога да предложа списък за пребиваване на палатка 12 дни и без деца  Joy

За догодина се надявам да разширявам и с детски списък Simple Smile

# 577
  • София
СКО, аз съм ''за'', само кажете как да го организираме  Sunglasses

Титка  Hug

# 578
Bliss, това звучи примамливо. Каква цена ви поискаха?
Добре де, българска среща в Никити последно ще има ли?  Grinning

60 евро около септемврийските празници за 9 дни. Двама възрастни + дете на 3 г. (взимат допълнително пари за детето).

Кой друг ще ходи в Никити? Не съм ви следила отдавна.

# 579
  • София
Дами, на път съм да резервирам за Фурка, но не за самото градче, а за Скала Фурка. Прочетох , че плажът е хубав, надявам се че няма да ни трябват обувки. А иначе дълбоко ли е? И още нещо-ако не искаме да се храним в хотела, има ли разни кръчмички или трябва до селото да се ходи?

# 580
  • На един клон
И ние се гласяхме да ходим на къмпинг,но трябва да докупуваме много неща откъм оборудване,а и взех,че намерих много изгодно някакво студио на о. Амулиани .
Някой ходил ли е натам скоро?
Много ме е яд,че открих тая тема така късно.Последните дни ми пламна главата да ровя по разни сайтове,да проучвам банки и т.н.А иначе за какви ли не глупости проверявам във форума  #Cussing out .

# 581
Не, не, благодаря. Този списък изобщо не ми върши работа, да не говорим, че в него ще има сигурно и неудобни неща, каквито ние отдавна не употребЛяваме, нали сте ергени, ..  Blush  Hug Joy
И още повече, че най-същественото е баш детския списък. Е те там винаги се изнервям - то не са дрехи за топло, за студено, ен на брой чифтове обувки, лекарства, играчки, книжки, моливи, един чувал с неща за плажа..  ooooh!
Бандитке, догодина ще ви е рано за такъв списък, ама по-догодина ще ти дам от моите детски с удоволствие. А ти ми запази за по-натам от тези с неудобните работи.  Joy
п.п. Ние също сме къмпингари. Преди да се роди Яна все по бг къмпинги киснехме, но стана отвратително мръсно и неподдържано вече и се отказахме. Още не сме пробвали в Гърция и с детето. Та, знам за какво става въпрос, имам ясна лична представа за тези списъци.  ooooh!

Блисче, ние сме там от 1-ви до 10-ти септември.  Peace
Ако не се видим ще чакам отзиви за новите апартаментчета!  Hug

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:41 от СКО

# 582
Скала Фурка е бая голямо нещо, има си и доста хотели, и заведения, а Фурка е едно затънтено село, което просто му е дало името Simple Smile

И най-хубавото: така е разположено на ръкава, че муш през Касандрия и кеф ти кръчми в Калитея, кеф ти в Афитос...

# 583
  • София
Блис, ние ще сме във Вурвуру от 27-ми, ей го къде е до Никити  Simple Smile
СКО, дайте идея как да се организираме за среща...

Аз понеже съм ненаситна, и две седмици в Гърция пак не ми стигат, от вчера обмислям на връщане да се забавим с още един ден и да отседнем ето тук:

http://www.booking.com/hotel/gr/erodios-hotel.en-gb.html?aid=303 … 2112a5ee15f6e1X12

Миналия път моя приятелка от Серес ни заведе до това местенце и пихме по фрапе в градината...чудно беше, не ми се тръгваше  Heart Eyes А този път можем направо и да изкараме една нощ в хотела, да направим почивка от пътя навръщане  Mr. Green

# 584
  • София
Района около Переа и Агиа Триада не прилича в никакъв случай на Халкидики, още повече на Ситония. В района почти няма студиа и къщички с дворчета и барбекюта, както на Халкидики. Настаняването е най-вече в хотели. Това са предградия на Солун, не са типични курортни селища, приличат на малки градчета и там хората си живеят. Всъщност в тези градчета се намират и плажовете на Солун. Местенцата са оживени. Лично на мен много ми харесват, но като гледам какво се предпочита масово във форума, смятам, че не са подходящи за повечето от вас. Peace  Но, разбира се, близо е до Солун и който иска може да се разходи, да види района и да си направи плажче. Simple Smile

За Неа Каликратия съм писала достатъчно, градчето е курортно, а не както бяха писали отдавна, че едва ли не е индустриално и скучно...пълни глупости...може би, защото няма чукари и стада кози. Simple Smile
Тази година, хотелът в който почиваше нашето семейство в Переа през последните 3 години излизаше доста по-скъпо и поради тази причина избрахме за почивка Неа Каликратия.

Общи условия

Активация на акаунт