На море в Гърция - 10

• 84 024
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Имаме една чуденка  newsm78  Тъй като ще пътуваме от Пловдив за Гърция през Илинден-Просохи, дали някой знае оправили ли са пътя (отсечката) Батак-Доспат, че беше лом, някакъв ужасен ужас #2gunfire От там е най-прекият път, но само ако е ремонтиран...... Peace

# 631
  • София
Имаме една чуденка  newsm78  Тъй като ще пътуваме от Пловдив за Гърция през Илинден-Просохи, дали някой знае оправили ли са пътя (отсечката) Батак-Доспат, че беше лом, някакъв ужасен ужас #2gunfire От там е най-прекият път, но само ако е ремонтиран...... Peace

Сведенията са от приятел от миналия месец. На места има чисто нов асфалт, т.е. правят нещо по въпроса. Но на други все още е "черен" път. Не бих рискувала докато някой не ми каже, че е изцяло ремонтиран. А преди години задължително минавахме от там, защото е невероятно красиво.

# 632
  • Пловдив
И организацията по нашето пътуване се финализира. Заминаваме на 1.09. за Тасос, студиото, което сме наели е на Skala Rachoni. Знаете ли откъде може да се намери прясна риба в района?

# 633
  • София
Posiidi Paradise e хотела,2-ма възрастни сме с дете на 2 г.което не яде почти нищо,с кола ще пътуваме.
Другиат хотел еТорони Блу Сий-предлага закуска и вечеря и закуска,обяд и вечеря..
5 нощувки сме там,няма да готвя със сигурност ,тя ако реши да хапва ще яде от ресторанта
Mоже би си виждала, че за тези 2 хотела се предлагат оферти и в сайтовете за колективно пазаруване. Ако ви устройват условията ето: http://www.deals.bg/Gartsiya-Kasandra-3-noshtuvki-4-vklyucheni-z … ;utm_campaign=173 и другия: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=5715&refid=23574&webid=67

# 634
  • София
Тази оферта за Торни и мен ме блазни, защото сме се засилили натам, но определено отрицателните отзиви ме спират.

# 635
  • Варна
Тази оферта за Торни и мен ме блазни, защото сме се засилили натам, но определено отрицателните отзиви ме спират.

Ама сигурно и за Бурж ал Араб-най-скъпия 7* хотел в света дето най евтината стаичка е 4 000 евро/вечер , а  апартаментчето 27 000, то и за там сигурно има отрицателни отзиви.

# 636
Здравейте! Наскоро резервирахме в Гърция на Атон, хотел Theoxenia. Искам да попитам някой има ли мнение за там: плажа, хотела и т.н. Благодаря предварително!  Hug

# 637
  • София

Ама сигурно и за Бурж ал Араб-най-скъпия 7* хотел в света дето най евтината стаичка е 4 000 евро/вечер , а  апартаментчето 27 000, то и за там сигурно има отрицателни отзиви.

Сигурно ,, аз затова по напред писах, как за един Хотел в Несебър където бяхме миналата година и не се сетиха 5 дена да ни почистят и сменят кърпите имаше оценка от МНОГО ДОБЪР 8,5  #Crazy
Разбрах, че имало съфорумка която е била тази година там и е дала положителна оценка, сега ще я издиря да видя какво е писала и може да се хвърля, защото офертата е ок. със закуска и вечеря за тези пари , + на обяд ще имаме възможност да обиколим местните таверни да опитаме някой октопод  Peace

# 638
  • Пловдив / София
Момичета, нямаше ме 5 дни и сте изписали невероятно много.
Прочетох само последните 2 стр.
Таис, бързо оздравяване на малката.

Ние резервирахме от 07.09 студиа Дафне в Никити за 40Е на вечер.

# 639
  • София
Posiidi Paradise e хотела,2-ма възрастни сме с дете на 2 г.което не яде почти нищо,с кола ще пътуваме.

Другиат хотел еТорони Блу Сий-предлага закуска и вечеря и закуска,обяд и вечеря..

За съжаление нито в един от двата хотела не съм почивала, но съм минавала край Торони и Посиди.
Ако трябваше аз да избирам, бих избрала Posiidi Paradise, най- вече заради отзивите в трипадвайзър и букинг, но в крайна сметка решението за  хотела си е твое. Peace

# 640
  • София
Някой пътувл ли е до Превеза? /срещу Лефкада/ Интересува ме как е пътя и кой е по-бърз?

# 641
Пътят е един - Кулата-Солун-магистралата Егнатия Одос до Йоанина и оттам имаш още стотина км на юг до Превеза.

# 642
Здравейте! Току-що се завърнах от едноседмична почивка в хотел "Philoxenia Bungalows", полустров Ситония, Халкидики. Условията са прекрасни за тиха и приятна семейна почивка. Спокойствието е невероятно, плажът е много чист и сме очаровани от гостоприемството на хотела. Ресторантът е разкошен, както и стаите. Страхотно е там!

# 643
  • София
E,и аз с такова впечатление останах от почивката във Филоксения Laughing.Детето даже още си тананика "Халкидики,Халкидики...",хем почивахме и на друго място след това.
Отзивите за Торони Блу сии примерно мен въобще не биха ме впечатлили.Няма да забравя седмицата преди да тръгнем към Филоксения, имаше ново  мнение на наша сънародничка от Пазарджик в Букинга,че комари имало,лошо обслужване и всякакви негативни неща за хотела.Само след седмица явно комарите на цяла Ситония бяха изчезнали.

# 644
  • софия
 Shocked  Shocked
Последните 2 поста показват колко различни сме хората. Последните неща, които бих казала за Philoxenia е разкошен ресторант Shocked и чист плаж Whistling Гостоприемно, гостоптиемно колко да е гостоприемно в такъв комлекс, в който имаш контакт с рецепцията само, ако нарочно влезеш там, а в ресторанта стажуват младежи от Полша...
Вкусове разни Peace

Общи условия

Активация на акаунт