Отговори
# 75
Aliapvlv, здравей мила!
Страшно ми е познато това през което си минала.... и аз започнах така...
А ти бременност ли целиш или за сега подобряване на състоянието?

ооох  skuki , не се отчайвам, имам вяра, но понякога падам духом Tired
Ама и той с неговите думи : "не работят добре яйчниците, обличай се и да видим какво ще те правим.."   шах и мат  Shocked ...ама ме кефи колко е искрен и прям  Simple Smile
Аз сега от Клостилбегита се чувствам нормално, с изключение на горещите вълни и раздразнителността , но сега с двойната доза ще видим  Sick

Успех!

# 76
Svetla Ritoni  здравей и на теб !
 За сега целя само подобряванена състоянието, но няма и да крия , че с моя приятел желаем детенце колкото и да сме млади, та това е най - хубавото в живота . Все си правя планове кога ще е най - удачния момент. За сега искам просто да ми дойде , за да се успокоя и да видя напредък. Четох из доста форуми , за доста доволни жени от този билков продукт и се надявам да подестват и на мен. Гинекологът ми каза, че не са силно кистозни и за сега няма нужда от операция и това ме кара на мисълта , че има трябва малко подбутване за да заработят
 Поздрави !
  bouquet

# 77
Svetla Ritoni  здравей и на теб !
 За сега целя само подобряванена състоянието, но няма и да крия , че с моя приятел желаем детенце колкото и да сме млади, та това е най - хубавото в живота . Все си правя планове кога ще е най - удачния момент. За сега искам просто да ми дойде , за да се успокоя и да видя напредък. Четох из доста форуми , за доста доволни жени от този билков продукт и се надявам да подестват и на мен. Гинекологът ми каза, че не са силно кистозни и за сега няма нужда от операция и това ме кара на мисълта , че има трябва малко подбутване за да заработят
 Поздрави !
  bouquet

Аз се омъжих на 19, но не мислех за деца,все отлагах, даже мъжът ми първи изяви желание преди 2 години и така до днес се борим с всички пречки - лекари, лекарства, лекари , изследвания, лекарства, лекари- един затворен кръг. НО  Naughty аз знам , че всичко ще се оправи!
Успех и на теб и горе главата   love001

# 78
  • София
Aliapvlv - трябва да се примириш, че цикълът ти е нередовен. Дияне не лекува СПКЯ, то нищо не лекува СПКЯ. Това е синдром, а не болест. Родила си се с него! Операцията също не го лекува, а временно маха кистите (за 6 месеца)...
И аз като теб бях решена да "излекувам кистите" - ами лъгаха ме 100 доктора и за 2 години качих 20кг от хормони, а какво хубаво си ми беше преди това - я дойде я не цикълът, но поне бях по-слаба, нямах проблеми с инсулина и с нищо и ако смяташ, че като не ти идва се издуваш... значи още не си пробвала всички хормони, които аз пих.
Само ако съм знаела, че това състояние не ми пречи да живея и в момента в който искам бебе да потърся репродуктивен специалист и това е всичко! Никой това не ми го обясни... всеки ме тъпка с лекарства! Диане потиска кистите, а не ги лекува... а от самото  Диане колко вода се натрупва в организма, как се издува човек... УЖАС!!! Хиляди пъти съжалявам, че пих всичко което ми изписаха с цел да се излекувам!

Сега живот и здраве като родя абсолютно нищо няма да пия, ако ще и цикъл да нямам 1 година!

# 79
Aliapvlv - трябва да се примириш, че цикълът ти е нередовен. Дияне не лекува СПКЯ, то нищо не лекува СПКЯ. Това е синдром, а не болест. Родила си се с него! Операцията също не го лекува, а временно маха кистите (за 6 месеца)...
И аз като теб бях решена да "излекувам кистите" - ами лъгаха ме 100 доктора и за 2 години качих 20кг от хормони, а какво хубаво си ми беше преди това - я дойде я не цикълът, но поне бях по-слаба, нямах проблеми с инсулина и с нищо и ако смяташ, че като не ти идва се издуваш... значи още не си пробвала всички хормони, които аз пих.
Само ако съм знаела, че това състояние не ми пречи да живея и в момента в който искам бебе да потърся репродуктивен специалист и това е всичко! Никой това не ми го обясни... всеки ме тъпка с лекарства! Диане потиска кистите, а не ги лекува... а от самото  Диане колко вода се натрупва в организма, как се издува човек... УЖАС!!! Хиляди пъти съжалявам, че пих всичко което ми изписаха с цел да се излекувам!

Сега живот и здраве като родя абсолютно нищо няма да пия, ако ще и цикъл да нямам 1 година!

Аз  имам и СПКЯ и висок инсулин и висок пролактин... абе ужас е... А ти как забременя, нищо ли не пиеше?  Rolling Eyes

# 80
  • София
Sun Sun Sun 777 - Отидох при д-р Владимиров в репродуктивната клиника, пусна ми всички изследвания, видя че имам малък яйчников резерв и много нисак прогестерон и ми назначи тест за проходимост на тръби и спермограма, след като всичко беше наред започнахме стимулация с клостилбегит и следене на фоликули и овулацията и така забременях от първия път.
Преди това заради инсулина ми изписа и сиофор, който пих 1-2 месеца, но като забременях го спрях веднага,

Ако целите забременяване, препоръчвам репродуктивна клиника, аз лично от всички лекари съм най-доволна от д-р Владимиров, защото той ми каза - "аз с Диане няма да те лекувам!" - при него, а и при други репродуктивни специалисти се прави следното: търси се проблем в хормоните (както е при теб пролактина, инсулина и т.н.т.), изписват се нужните медикаменти и след примерно някакво време, когато трябва да е подействало се правят пак изследвания и се почва някаква процедура (ако има нужда) като стимулация, инсеминация, инвитро и т.н.т. !

Докато си с висок пролактин овулациата ти е потисната, дори ако си напълняла е много вероятно да е от това също. Трябва да посетиш репродуктивен специалист. Ако си от София е най-лесно, защото наистина има много. Трябва да се заредиш с търпение и всичко ще се случи Simple Smile

# 81
Много ти благодаря за отговора. Сега започвам лечение с Достинекс за пролактина. Със сигурност ли овулацията е подтисната щом ми е висок  Sad имах мъничка надежда да не е така. Но най- вероятно скоро и аз ще посетя специалист по репродуктивна медицина.

Значи доколкото разбрах си забременяла след фоликулометрия, при доста момичета се е получило така...  Hug

Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче, което мнооого да те радва.
Това е и моята цел...  preggo

# 82
Brayda[, не е точно така с непиенето на лекарства  smile3511 аз не пия вече 6 месец нищо, така реши доки, цикъл няма, ама наистина няма, имам вече ужасно окосмяване, не знам вече как да се боря, чак козметичката ми се вижда в чудо. Отслабнах, защото не пия Диане и тестостерона ми се вдигна ужасно, което е равносилно на сваляне на кг.
Сега незнам вече какво ще ми назначат, хормоните ми са що-годе в норма и най-вероятно пак ще пия противозачатъчни, за да се изчистят кистите ... така че кръга е затворен Sick вече и аз незнам какво да правя  Sad

# 83
skuki и аз така чаках 4 месеца да ми дойде без медикаменти... и ... нищо... но вече се заех сериозно, защото не е шега цялата тази работа  ooooh!

# 84
  • София
Sun Sun Sun 777 - да, фоликуметрия и стимулация беше при мен успешното начинание! И да, на мен ми каза д-ра, че ако пролактина ми е висок, няма как да имам овулация, а от там и цикъл!

skuki - ако целиш забременяване защо ще пиеш Диане? Кистите ще ти се изчистят и още щом го спреш ще почнат пак да се образуват. Защо не посетиш репродуктивна клиника да ти изпишат адекватно решение? Наистина затворен кръг се получава. Ако не целиш бебе сигурно Диане е решението, за да се оправят хормоните и окосмяването.

При мен е имало периоди с 6 месеца липса на цикъл, но това единствено показва, че не си имала овулация и си с нисък прогестерон примерно.. То ако нямаш, няма какво да ти потече реално.

# 85
аз посещавам репродуктивна клиника Simple Smile Незнам дали ще ме метнат пак с Диане, в края на месеца ще разбера. Просто се чудя вече как ще ме лекуват, не трябва ли да се изчистят първо кистите и после да се предприеме стимулация? Затова си мисля че ще ме накарат да пия пак противозачатъчни, за да се изчистят първо newsm78 уф и аз не знам вече какво да мисля

# 86
  • София
Нееее, аз си бях с много кисти Simple Smile
Просто ми дадоха прогестерон да ми предизвика цикъл и на 3-тия ден от цикъла отидох да почнат да ме следят!
Важното е новите фоликули, които се образуват от клостилбегита да не стават на кисти, а на овулация Simple Smile

В 4-тия месец яйчниците ми останаха без кисти Wink Сега са ми чисти, но това е от бременността, после сигурно пак ще станат кистозни Simple Smile
Те нека преценят как ще се действа пък ти не се притеснявай! А и ако не си доволна, нещо се съмняваш и не се случват нещата там, има още клиники! Просто не се отказвай!

# 87

Merci за написаното !
 така е аз се обедих , че само те мотаят и те тъпат с хормони от които се изменя тялото. За моя радост от диане и дуфастон, не напълнях , но и аз докато ги пиех ходех редовно на фитнес и гледах да не ям много , но сега 2 месец съм без хапчета и започвам да виждам окосмяването което го нямаше  Sad Също тези дни изчетох много статии за жени пробвали с хомеопатия и билки при които има ефект и съм решена да пробвам всичко възможно докато не дойде моментът за бебче , там вече моят гинеколог ми каза , че се прави схема - хапета и вс останало. И сигурно ще отида пак при него  Simple Smile

bouquet

# 88
  • София
Aliapvlv - късмет с хомеопатията ти пожелавам, но имай и едно на ум, че като е билково не винаги е безопасно, хубаво е да се консултираш с хомеопат също така!
Дано ти се рефулират нещата при теб!

# 89
Aliapvlv - късмет с хомеопатията ти пожелавам, но имай и едно на ум, че като е билково не винаги е безопасно, хубаво е да се консултираш с хомеопат също така!
Дано ти се рефулират нещата при теб!

Така е , мерси много Hug  bouquet   Лек ден !

Общи условия

Активация на акаунт