За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Стягайте багажите, че вижте какво става  Mr. Green Започва бебевалежа ...  newsm08

# 346
Сега говорих с доктора ми , каза към 12:40 да отида да ме види..май не са на добре нещата Praynig

# 347
Честито на мама Pocoloco!Да им е жив и здрав малкия мъж   bouquet
Почна сеееее.... Mr. Green

# 348
Сега говорих с доктора ми , каза към 12:40 да отида да ме види..май не са на добре нещата Praynig

Хмммм ... дано все пак са добри изгледите  Praynig
Ако мъжът ти е на работа и няма с кого да отидеш, мога да те закарам, не се притеснявай изобщо ...само кажи Praynig Hug

# 349
  • където мечтите се сбъдват
Velviamo,стискам палци всичко да е наред и да не бърза бебчо да излиза  Praynig

# 350

velviamo - и тебе да те мислим сега  Mr. Green Спокойно,всичко ще е на ред,най-много да родиш  Mr. Green Късмет,миличка,стискам палци,аз отивам да мина преглед на Хафтомобила и после ще ви навестя пак  Hug

# 351
Честито момченце на мама ПОколоко,да са живи и здрави,скоро да се възстановят!
Ето че момченцата от групата се оказаха многооо нетърпеливи за срещата с мама.
АЗ почвам да готвя!Лек ден!

# 352
Честито бебе на мама Поколоко!!! Да расте и набира и само да я радва!   bouquet  Heart Eyes много се развълнувах!
 И ние вчера много добре си изкарахме, наши приятели имаха годишнина от сватбата и ходихме на пикник, и времето беше добро, ама вече много се изморявам и цяла нощ после болки в кръста, вече едвам ставам от леглото.
 Имам един въпрос: някой да използва свещички Макмирор комплекс, че аз ми ги изписаха против бактерии, аз си ги слагах 3 дни и забелязах, че ми се гади от тах, дали още някой има същощо въздействие. За един ден ги спрях, днес отново ще си сложа, да видя този път как ще реагирам.
 Валвиамо, късмет мила!  Praynig

# 353

Хмммм ... дано все пак са добри изгледите  Praynig
Ако мъжът ти е на работа и няма с кого да отидеш, мога да те закарам, не се притеснявай изобщо ...само кажи Praynig Hug
Благодаря Фейт , но той ще си дойде Heart Eyes
После ще пиша какво е казал док.

# 354
Едвам чета  Grinning Поколоко честито бебенце, браво на теб, само като четях вчера и усещах как 2-рото бебче е на път да се появява вече  smile3521 да е живо и здраво и много, много да те радва  Heart Eyes

Velviamo стискаме палци и за теб  Hug

Миленита виж какво пише на етикета на завивката, според мен може да я изгладиш  newsm68

аз направо се разревах от радост тая сутрин  Sunglasses

# 355
Излезли са ми вече всички изследвания ... и тази от дупето също  Mr. Green Всичко е отрицателно, така че днес и аз ще посетя док, че каза като излязат веднага да му ги занеса  Flutter

velviamo значи може да се засечем при док. после  Heart Eyes

Искам и аз да раждам вечееееееее  smile3511 но моя мънък ще излезе инато като майка си и ще чака до последно  Mr. Green

# 356
Знаех сиииииииииииии!:))))))))))))))))Честито бебенце ПокоЛоко Simple Smile)))).Да е много здраво,а на теб бързо възстановяване!!
АА...реевнах...Галка просто не си я спомнях ,но сега снимките на Поколоко са ми пред очите и не се сдържах...
Ама с това описание на нещата,дето не съм раждала..бях просто убедена ,че се е случило.
Велвиамо..не днес!  Mr. Green.Чакаме новини и от теб:) Hug

# 357
И моето течение се засили тези седмици, но аз си имам през цялата бременност. newsm78 Споделяла съм на док преди и ми беше казал, че е нормално.

Велвиамо, стискам палци всичко да е ок. Praynig

Аз да ви кажа от няколко дни усещам зъбите си адски чувствителни. Чудя се дали може да джабуркам с прополис? Особено един от предните долу в дясно- само като го докосна с четката за зъби и изтръпвам, а видимо нищо му няма. ooooh!

Фейт по въпроса с паркирането, незнам дали точно срещу новотела още може да се спира. Преди имаше там заведение и няколко свободни места, но отдавна не съм спирала ..Другият вариант е да направиш на колелото ляв завой и после да търсиш да обърнеш движението, има места на самия булевард. Peace

# 358
pocoloco1 Hug Hug  Честито бебчееее! Да са живи и здрави и двамата и бързо да се прибират вкъщи!

И аз искам вече да си се видим с малката, ама първо си чакаме татко, после и да влезем в Дева Simple Smile Ама се започна да - аз вчера такава разходка му ударих, че вечерта и моя корем на камък и вече знам кое и е дупето, кое краче или ръчичка  Heart Eyes Heart Eyes

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 15 нови отговора.

# 359
  • където мечтите се сбъдват
Mince,aз съм си слагала глобули Макмирор 12 дена.Нямах никакви странични ефекти.Според мен,щом са ти ги предписали си изкарай пълния курс на лечение без прекъсване,че да има ефект.Все пак раждането наближава и е хубаво да сме чисти отдолу.
Аз вече много се изморявам.Час и половина на заведение едвам изкарвам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт