.. а мързеливи хора хич пък и не липсват... та за какво домакинство ще си говорим тогава.. 

Сега като се постопли времето, горе-долу и при нас върви така разпределението в работните дни. 2 часа след работа сама у дома са ми предостатъчни за цялото домакинство. В същото време не обичам разходки, мразя паркове и градинки и като цяло съм като къртиче у дома
).

Или пържени яйца или трюфели
Аз обичам и излизанията, и дома, но това да обикалям пейки и градинки и да обсъждам свекито или да си снимам яденетата, за да покажа на кварлталните клюкарки - цъ. Там пробутвам мъжа ми
сериозно, той ходи по род.срещи и разходки с малкия през работните дни. Събота и неделя - единия ден заедно вън, другия е за релакс, добре че се стопли, та сина се забавлява по двора с приятелчета съседчета и ме оставя на мира
)) Делим си нещата, а за чиниите например се редуваме.Той не може да готви, но пък в единственото което може - сандвичи, влага страхотно старание:)) Всичко по колата и разни тежки неща, той ги прави, а с прането си се занимавам аз, защото пералнята не знам защо е един от най-ужасявящите уреди за мъжкото съсловие:))) Честно казано съм късметлийка, а за тези на които мъжете им не се изтъргват от дивана предлогом едно просто Хайде да ми помогнеш:) Препоръчани теми