Татковците в домакинството :)

• 22 778
  • 436
  •   1
Отговори
# 210
Що бе, аз се изненадах - човечето обичала да чисти, ама за да не се разглези любимия, се сдържа. Егати възпитаването на възрастен индивид. Той може да обича да готви, ама не - двамата ще държим черпака.

# 211
Мисля, че не бих харесала мъж, който шета, мие чинии...., и хем ме мързи за трима... Wink Joy Joy

# 212

Мисля, че не бих харесала мъж, който шета, мие чинии...., и хем ме мързи за трима... Wink Joy Joy

Точно... ние сме балканци а не британци.  Hug

http://www.dnes.bg/mish-mash/2013/03/04/shtom-ne-chistish-kysame.181667

# 213
... двамата ще държим черпака.

Глупости, никога не съм писала подобно нещо  Wink

Права си, къде къде по-мъжествени са мамините синчета, дето чакат да ги изпереш, нахраниш, обслужиш. Друго си е да седи (здрав и прав мъж), а жена му да притичва я да му умие нозете, я друго  Peace

# 214
Мисля, че не бих харесала мъж, който шета, мие чинии.....
А аз съм сигурна, че няма как да харесам мъж, който ще си седи като търтей, а жена му ще му готви, ще му чисти, ще му пере чорапите и гащите, ще му сервира и отсервира, а той ще гледа "умно" , чудейки се след вечерята  къде да си пренесе скъпоценния задник-пред тв-то или на лаптопа.
Който иска, да си отглежда на воля подобни екземпляри.   Laughing   Още повече, че в Бг те са под път и над път....лесни са за намиране, а пък попаднат ли на жена, готова да ги отглежда, се закотвят при нея завинаги. 

# 215
О, и аз не бих приела за привличащ мъж, който мие, чисти, готви и е домакиня. Някак не ми е мъжкарско. Разбира се, това не значи, че харесвам търтей  Joy Просто мъжът в последствие, като обича жена си - иска, не иска - някак се включва в задълженията. Пък ако работи по 12 часа на ден, а аз по 6 - нямам против, че дори напротив - аз да върша всичко. Така приемам аз нещата...

# 216
Аз все още робувам на мъжка и женска работа. Предпочитам, докато той ми изчисти колата от снега, аз да направя кафе, а не да се мъчим рамо до рамо над кафеварката и снега.

# 217
Аз все още робувам на мъжка и женска работа. Предпочитам, докато той ми изчисти колата от снега, аз да направя кафе, а не да се мъчим рамо до рамо над кафеварката и снега.

Joy
То и аз събота го пращам на пазар със списък, а през това време си изчиствам къщата. Не го виждам да се разменим, щот нямало мъжка и женска...

# 218
Не било мъжкарско, а кое е? Да се държи като бебе ли  Simple Smile те мъжкарите в армията си чистят, готвят и перат, ама явно и те не са достатъчно мъжествени  Mr. Green

...Предпочитам, докато той ми изчисти колата от снега, аз да направя кафе...

Аха, най-сетне, именно затова говоря  Wink успоредно вършене на нещата, което смалява времето на половина и после имате време и за вас или по отделно, каквото ви душа иска.
А разпределянето на работата е според това, което има да се прави в момента, ако се уцелят 10 дена без ринене на сняг, има достатъчно друга "срамна" работа.

# 219
Аааа, не знам за теб кое е мъжкарско – за мен е путьовско пък мъжът да го изграе домакиня. Това да ме възбуди гол мъж с престилка как готви – никога...

# 220
Наистина не разбирам как търсите възбуда всяка минута от живота си. За всяко нещо си има място и време. Отвратително е да се възбужда човек и от това, че си играе с детето, но е нещо прекрасно, ако не търсим сексуална връзка.
Сексът е част от нещата, но не и единственото.
Не знам мъжкарско или не, но за мен е поведение на възрастен, зрял човек да се грижи за собствените си неща, а не да чака "мама" да му избърше дупето. Капризи не ми се нравят, ще има 20 неща за правене, ма той ще чакал мъжка работа, че такава може да изникне след 1 г., голямо чакане ще пада  Laughing
В общи линии това искам, човек, който се държи като възрастен, не като бебе или домашно животно.
Но ако за някой е мъжкарско да гледа мъж като пеленаче, ок, това си е негово право и нямам нищо против, щом така усеща нещата  Peace

# 221
Не ви ли омръзна да си ги мерите? Crazy

# 222
Е, за теб е странно, но за мен си е напълно реално – деля си нещата на мъжка и женска, което не изключва вършене на чуждата работа да го наречем – като се наложи. Но ето, събота си изчистих, изпрах и проснах за два часа, докато той пазаруваше. Върна си и излязохме на разходка. Трябваше ли да го и зчакам да се върне от пазар, за да поделим домакинската работа? И друго – в неделя съответно нямаше работа вкъщи. Той гледа мачове цял следобед, аз готвих две яденета, изгладих си дрехите, решавахме задачи с малкия. Демек свърших, каквото имаше, далеч не ми мина през акъла да ходя да го дигам и да го карам да поема половината...някак не ми тежеше. Ако вече бяхме всички вкъщи събота – ясно, че щеше да се включи в общото чистене или готвене...но затова казвам зависи, от обстоятелствата и тн  Laughing

Не ви ли омръзна да си ги мерите? Crazy

Аз не мога да си го меря, по очевидни причини. Просто искрено си споделям, пък който иска – нека го нарече както си иска.

# 223
Вили, мъжете да си мерите, не пишките.

# 224
Вили, мъжете да си мерите, не пишките.

Именно де  Joy Моят излиза търтей, не четеш ли темите

Общи условия

Активация на акаунт