Татковците в домакинството :)

• 22 772
  • 436
  •   1
Отговори
# 225
Излиза, защото допускаш да се обясняваш, моя какъв би излизал не е истина просто, ама аз си знам реално точно какъв е, не мислиш ли? Какво ти дреме какъв излиза мъжа ти? Моя мъж, например, веднъж, че бачка здраво, второ, че помага ужасно много ( на коя мъжа и гледа през всички ваканции писани и неписани децата?) трето, че спи до обяд по-често-я гледай какви огромни противоречия, а, четвърто-ходи всеки ден на фитнес, т.е. излиза всеки ден, и така мога да изреждам милион неща, които са в разрез с разбиранията на Пенка.Важното е МЕН какво ме грее обаче, не Пенка, нали така? За ужас на съфорумката не го викам да ми разрива колата. Има си негова-да си я рине, аз си имам моя, не пече пържолите той, само ги начуква и т.н. и т.н. С това делене по равно-ми не делим по равно, делим на кой когато и каквото може. Но когато тук се опиташ да обясниш нещо, излиза ужасно изкривено, само ти си знаеш точното усещане за вас в семейството.

# 226
Излиза, защото допускаш да се обясняваш, моя какъв би излизал не е истина просто, ама аз си знам реално точно какъв е, не мислиш ли? Какво ти дреме какъв излиза мъжа ти?

Rolling Eyes Ми аз го намирам за нормален, като повечето и затова се впечатлявам като започнат да се описват едни идеални роботи докамини. И готвен заек за 30 минути...

# 227
Наближава 8-ми март.. и замириса на феминизъм.  tooth

Скрит текст:

# 228
Вили той и моя си е съвсем нормален, просто, ако го опиша тук  няма да изглежда на всяка такъв. Нормално.

# 229
Вили, мъжете да си мерите, не пишките.

Именно де  Joy Моят излиза търтей, не четеш ли темите

С Човечето никой не се мери. И с Краси - Катарин.  А с вас какво да си меря - мъже като мъже, всеки има кусури, пък и аз не съм идеална.

# 230
Ми то и Човечето не е идеална, и Краси и Вили, и аз, за Сотето да не говорим. Laughing Ама другите са трън. Търтей да го изкарват точно колкото си искат, аз си знам  какъв комфорт ми създава точно този търтей. И аз на него също-може да съм тъпа кучка според много, ама сигурно му създавам достатъчно комфорт и на него на свой ред. Да не говорим, че това домакинство, дето се спряга, за едни се състои само от той и тя, други имат бебе, трети имат пораснали деца, четвърти се грижат за баба, а пети имат 5 баби и детето обикаля по гостита-все Различни домакинства са.

# 231
С Човечето никой не се мери. И с Краси - Катарин.  А с вас какво да си меря - мъже като мъже, всеки има кусури, пък и аз не съм идеална.

Това мерене ли било? Не знаех, че човек да се грижи за себе си е страшно велико качество и споменаването му е хвалба  Crazy

И viliko може много да пише, че е против, ама мъжа ѝ и дете гледа, и в почти всичко участва, ако беше попаднала на някой, който все нея чака, друга песен щеше да пее  Simple Smile

Jizzlobber, не знам за кое говориш, но не се припознавайте излишно, това, което всяка пише си е за нейното семейство. Ако моят не пипа нищо, ще си му викам търтей спокойно, ако друга иска в нейното семейство да е така, за нея е съкровище. Така че не се засягайте излишно  Peace

# 232
Човече, в нищичко не се припознавам, писала съм Някога в темата обаче последните дни взе да ми излиза-Ти/Вили/Ти/Краси/Ти/Вили/Ти и все едно и също. Баш мерене си е. Моя такаааа, апа твоя онакаа.Научих ви мъжете и навиците наизуст. Дори как правиш пържолите... Crazy

# 233
Ами като питат, отговарям, ако не отговоря - излиза че лъжа. Сложно е  Laughing

А и на мен това са ми изискванията за човекът, който е до мен, дали ще е точно този или друг, те са си константа, така че конкретния човек няма нищо общо Simple Smile

# 234
нищо не излиза, ако веднъж се плеснеш през ръцете и "замълчиш", напротив.
Знаааам, научила съм ги и насън мога да ги изпея твоите изисквания... Hug

# 235
И аз вашите ги знам наизуст, нормално е, след като толкова години общуваме тук  Simple Smile

Знаааам, научила съм ги и насън мога да ги изпея твоите изисквания... Hug

Има сделка. Приемам, че ми е забранено да отговарям в такива теми. Само другите имат право, аз не  Peace
Ще се постарая да го спазвам  Blush

# 236
Не, не ти е Забранено  Crazy, ама кажи си го веднъж и продължи нататък.
Повече те питат, за да  се гъбаркат с теб вече, не от толкова чисто желание да споделиш личните си предпочитания.

Моите Последни предпочитания едва ли ги знаеш, от скоро са и не са били подлагани тук на дисекция, няма и да бъдат. Променени са. Grinning

# 237
Ами като питат, отговарям, ако не отговоря - излиза че лъжа. Сложно е  Laughing

А и на мен това са ми изискванията за човекът, който е до мен, дали ще е точно този или друг, те са си константа, така че конкретния човек няма нищо общо Simple Smile

Никой не те пита, всъщност.

# 238
...
Повече те питат, за да  се гъбаркат с теб вече...

Не само с мен, а с всички. Те не влизат с друга цел тук  Simple Smile

П.П. И все пак ще считам, че ми е забранено, търся си повод, че отдавна ме мързи да се обяснявам, не ми го отнемай  hahaha

Никой не те пита, всъщност.

smile3505

# 239
Не, честно, някой да те е питал?

Общи условия

Активация на акаунт