Петъчна анкета :)

• 5 280
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Винаги в секса съм се старала и двамата да се наравно така да го кажа

Наравно за мен значи всички да са доволни. И ако на мъжа му стига веднъж, което е нормалното, както се вижда от анкетата, а на жената - да кажем - 2, то тогава 1=2.

# 46
 newsm78
Интересът на темата конкретно мъжете ли са?
Понеже в никой отговор не оставам с усещането, че партньорката бива задоволена.
С годините постигнахме време и начин на правене на секс, които задоволяват и двамата, без прекалено да се изтощаваме. Между 20 и 30 мин. ни е перфектно /не броим, че понякога ни се "играе повече"/. И специално се изчакваме, за да свършим едновременно.
Веднъж на ден ни стига на този етап. На млади години трябваше повече. На стари сигурно ще поразредим.

# 47
  • София
GENTIL, ooooh! JoyМоя по веднъж,защото ме жали. Embarassed

И той по веднъж...С часове...Без да му е жал.... Joy

Гласувах с опция едно Grinning

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 20:38 от GENTIL

# 48
Админа ни заключи в другата тема , но поне смело да си се похвалим , че прехвърлихме 100стр.защо всъщност ни заключват newsm78 не правим реклама на нещо , може прекалено вулгарни да сме , но все пак си е форум беше интересно да коментираме.виж това с кокошките ме уби  Joy прав си е явно на него всичко ми е супер в секса , да се беше включил с коментар поне Peace

# 49
Точка едно при нас - веднъж. Както казва моя "аз съм стар човек и един път ми е достатъчно".  Laughing
Ние в този диапазон 15 - 40 мин рядко влизаме.  Wink
Аз за един  Shocked оргазъм не си свалям гащите.  Naughty

# 50
Гласувам с Друго - мъжът не еякулира, освен със свирка. Може да те опъва до 24 часа, с прекъсвания за храна и тоалетна, без значение откога не е правил секс. Уточнявам, че е така от началото на връзката, да не реши некой , че съм бесен скоркозъбъл и мъжът е уплашен Mr. Green

Genti  eми ти като го Тормозиш със секс мин.3пъти дневно
как да еякулира ...горкият човек Joy Joy  bouquet  bouquet Joy Joy

Майтапът настрана но понякога и с мен се случва същото
свършването става само със свирка  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 23:59 от td

# 51
  • Kопенхаген
Течен_Шоколад, да не получиш почукване по канчето  Laughing

Естел, а така, кажи им го бе душа. Аз отдавна им разправям, че от един оргазъм няма келепир.  Grinning

# 52
Мадам , че какво лошо казах , даже закъсня да ни заключи админа , но наистина беше много хубава тема , просто щеше да е хубаво и да изкаже мнения като завършек на темата преди да ни я отнеме.ако ме чете без лоши чувства , аз си ги обичам администраторите те са като едни ФБР -та във виртуален вариант

# 53
не мога да повярвам , че ти я пускаш тази тема ,
загоряла си явно ,
как му го лапате ? -  ще е следващата петъчна сигурно ...

# 54
не мога да повярвам , че ти я пускаш тази тема ,
загоряла си явно ,
как му го лапате ? -  ще е следващата петъчна сигурно ...

Да малко е извратена темата наистина

# 55
  • Бургас

Да малко е извратена темата наистина

Кое й е извратеното пък чак  Thinking На мен ми е много весела  Simple Smile

# 56
 quote author=Мадам Дьо Помпадур link=topic=673427.msg22708256#msg22708256 date=1344633005]
:

Естел, а така, кажи им го бе душа. Аз отдавна им разправям, че от един оргазъм няма келепир.  Grinning
[/quote]
Добре де Мадам не става ли и без да се свалят гащите...
просто тънката ивица или връвчица се отмества леко встрани и...
отново всички са Доволни... Joy Joy Joy  bouquet Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 01:10 от td

# 57
Извратено си е да коментираш изпразването на мъжа си,все едно той да коментира някъде колко е тясна или плитка п*тката на жена му.колкото му е дадено от природата така ще е,не мисля че е изобщо коректно спрямо мъжете ви да споделяте толкова лични неща и то за тяхна сметка.ако ги прочетат едва ли ще видите секс дълго време.както се казва"и *уй душа има"

# 58
  • Бургас
В този смисъл - да  Peace Аз не съм чела всичко и затова не съм те разбрала правилно.
Може да бъде споделено без да се изпада в излишни детайли... Mr. Green
Но пък - хора разни, всеки решава за себе си.

# 59
  • France
Админа ни заключи в другата тема , но поне смело да си се похвалим , че прехвърлихме 100стр.защо всъщност ни заключват newsm78 не правим реклама на нещо , може прекалено вулгарни да сме , но все пак си е форум беше интересно да коментираме.виж това с кокошките ме уби  Joy прав си е явно на него всичко ми е супер в секса , да се беше включил с коментар поне Peace
Коя тема?

Общи условия

Активация на акаунт