Петъчна анкета :)

• 5 291
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
GENTIL, ooooh! JoyМоя по веднъж,защото ме жали. Embarassed

# 31
  • Варна
Ще цитирам Владимир Илич: "Лучше меньше (брой актове, в случая), да лучше" . В превод: очаквам дълго "да ме клати като гладен циганин джанка ", пак цитирам, но форумка.

Няма подходяща опция обаче.

# 32
Ако искаш да си наистина обективна и хората да гласуват спокойно...

Мен не ме интересува времето, дала съм интервал, който е ориентировъчен, но не задължителен.
Питам друго - на мъжа стига ли му да свърши веднъж?

# 33
  • Kопенхаген
Зрелите често дори да искат – не мога да стигнат до втори удовлетворяващ акт.
И защо на жената да са й нужни по дифолт повече оргазми?

Така е, именно поради това трябва да умело да управлява инструмента си  Grinning

Поради факта, че мултиоргазмите водят до пълно сексуално удовлетворение  Grinning
Има жени задоволяващи се само с един, има и такива задоволяващи се с повече.

# 34

Мен не ме интересува времето, дала съм интервал, който е ориентировъчен, но не задължителен.

Как да няма значение времето?
Като се замисля...ако  за първи са му нужни 40 минути – как да се захване с втори?  Joy
Реално в другата тема именно времето за първия оргазъм повдигна въпроса за тази анкета... Wink

На теб стига ли ти да свършиш веднъж?

# 35
  • I want it all and I want it now.
То е като с яденето,на един му стига един сладолед, а др. преяжда и продължава. Зависи от това как се чувстваш в даденият момент.  Wink

# 36
Така е, затова предложих опция – различно, зависи  Wink
Също така веднъж може заради жената, друг път - заради мъжа - да се повтаря...това не е константа някаква...

# 37

Как да няма значение времето?
Като се замисля...ако  за първи са му нужни 40 минути – как да се захване с втори?  Joy
Реално в другата тема именно времето за първия оргазъм повдигна въпроса за тази анкета... Wink

На теб стига ли ти да свършиш веднъж?

Посочи къде съм писала точно и само 40 мин. Simple Smile не мислиш ли, че като пиша 20-40, включва и 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 и т.н.

Какво е повдигнало темата няма значение, то и темата там е какво ще ви откаже от секс, така че пък съвсем от друго място се повдигна  Laughing

Аз не съм мъж, така че отговорът ми няма значение, ако решиш, пусни тема за жените и ще ти отговоря  Simple Smile

То е като с яденето,на един му стига един сладолед, а др. преяжда и продължава. Зависи от това как се чувстваш в даденият момент.  Wink

Мхм, точно това ми е интересно - как е при повечето хора Simple Smile и не за инцидентните преяждания, а кое е по-често срещаното.

# 38
А къде е опцията Мъжът еякулира веднъж,но поради липса на физиологична възможност въпреки желанието си не може втори път newsm78
Щото много мъже са така Peace

# 39
Ооооооо, Човече – ти беше тази, която каза, че първи акт и свършване за 10-15 минути е преждевременно, след което аз ти показах статистика, в която точно това се определя като най-често срещаното и в рамките на нормалното. На този фон твоите 20-30-40 изглеждат наистина доста, затова те и попитах в съседната тема.
Също така граница 20-30-40 не е никаква граница, защото диапазона е огромен.
А въпроисът дали за теб е достатъчно веднъж – е важен към настоящата тема. Защото излиза, че за теб не е задоволително само веднъж, но пък някак настояваш, че за мъжете е нормално да е задоволително точно веднъж...
Винаги в секса съм се старала и двамата да се наравно така да го кажа, обичам и на мен – и на него – да ни е достатъчно хубаво, не си отказваме /с почти всичките партньори, които съм имала/ почти нищо. В тази насока дори съм забелязала, че жените свършват по-малко от мъжете дори.
Но както и да е, още в първия си пост ти казах, че манипулираш с отговорите в анкетата, но на кого му пука, тя вярно не е за Държавен вестник , весел уикенд от мен
 Hug

# 40
Мисля си, че на един зрял мъж му е напълно достатъчно да еякулира един път на акт за да получи удовлетворение от него.
И ще бъде достатъчно добър, ако успее да прецени да го направи едва тогава когато е задоволил напълно пратньорката си.
Под задоволил имайте предвид да е изпитала минимум 1 оргазъм / ще бъда скромна/
Това е и моето мнение! И аз като viliko, обаче, с тези опции не мога да дам недвусмислен глас в анкета.

# 41
  • Kопенхаген
Мисля си, че на един зрял мъж му е напълно достатъчно да еякулира един път на акт за да получи удовлетворение от него.
И ще бъде достатъчно добър, ако успее да прецени да го направи едва тогава когато е задоволил напълно пратньорката си.
Под задоволил имайте предвид да е изпитала минимум 1 оргазъм / ще бъда скромна/
Това е и моето мнение! И аз като viliko, обаче, с тези опции не мога да дам недвусмислен глас в анкета.

Просто няма такъв никнейм  Grinning  Hug

# 42
Ооооооо, Човече – ти беше тази, която каза, че първи акт и свършване за 10-15 минути е преждевременно, след което аз ти показах статистика, в която точно това се определя като най-често срещаното и в рамките на нормалното...

Не. Преждевремено е например 2 мин.
15 мин. за същински акт, предиграта отделно, са нормални  Peace

# 43
1 + 8 ( 2-3-5 пъти един след друг)

# 44
  • София
Ако искаш да си наистина обективна и хората да гласуват спокойно .....:
Ежедневния ви секс е:

Joy

Общи условия

Активация на акаунт