Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 743
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
GraGra, значи, че ако си между два номера, взимаш по-големия. Принципно Марко Тоци казват, че са за нормални към тесни стъпала, и от там идва може би схващането, че са умалени.

oesi, можеш ли да кажеш стават ли за широк крак, че съм ги поръчала за подарък на една приятелка и да знам какво да очаквам. Сега видях, че си писала снимки довечера, ще чакам. Благодаря ти предварително.
Моя крак е 8.5-9см в най-широката си част,не е тесен,и си мисля,че обувката може и още да поеме,размерите съм ги мерила с ролетка набързо в обедната почивка.

# 241
  • Сливен
да споделя и за http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/278-7691786-5072020/?ons … _8%26pageCode%3Dd 38 номер - стелка 24.5см,ширина около 8.5-9см-мерено с ролетка набързо.Задължително ще трябва да ги нося с лепенка отзад на ластиката.Стелката ме притеснява нещо като картонена ми стои,но за 14.99 няма да съм капризна и един сезон да изкара пак е нещо.

# 242
За първи път си поръчвам обувки от този сайт и искам да попитам, дали всички пратки пътуват с DHL?
Виждам, че пратката е тръгнала, но не пише дали е с куриер?
За дата на доставка е посоена 24.08.2012  Sad

# 243
днес получих това http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/278-7691786-5072020/?ons … _5%26pageCode%3Dd
размер 39-стелка 25см,ширина около 8см,аз нося 38 и малко ми хлопат, иначе са много красиви,довечера ще кача снимки.Почти на 90% отиват в размените  Cry,излязаха ми 14.99 евро.
Кой цвят получи?

# 244
  • София
За първи път си поръчвам обувки от този сайт и искам да попитам, дали всички пратки пътуват с DHL?
Винаги залагат 2 седмици за доставка,но реално почти винаги след седмица пристигат. Май само една дама се оплака,че са дошли с пощата,всички други са пристигали с ДЧЛ.

# 245
Винаги залагат 2 седмици за доставка,но реално май почти винаги след седмица пристигат. Май само една дама се оплака,че са дошли с пощата,всички други са пристигали с ДЧЛ.

Благодаря за бързия отговор. Нямам нищо спешно, но ми е мерак  Wink

# 246
ANNAFACE ,много ми хареса чантата на Еспри ,която си поръчала-но обърна ли внимание на размера-30*26- доста малка ми се струва?! ooooh!

# 247
  • Бг
Едни спортни Merrell-ки, на сметка, за малко краче, само 36-ти номер, за 30 евро. И с 6 отлични отзива в Амазон. И да добавя, че Мерел си отговарят абсолютно точно на номера.

# 248
Здравейте! Може ли да попитам как се използват кодовете за сайта и къде мога да намеря валидни? Благодаря предварително!

# 249
Кодове има много рядко..слагат се на последната стъпка при плащането  Peace

# 250
# 251
Отдолу пише , че е изтекъл преди 2 месеца и 2 седмици  Peace
Когато има код за някой от сайтовете винаги има някоя добра душа да го  пусне тук...

# 252
Жалко Sad Благодаря все пак Sad ...
Само да попитам някой пазарувал ли е от някой друг сайт с безплатна доставка?

# 253
  • Пловдив
А пък на мен нещо много странно ми се случва: значи- писах до английския сайт, ако може да ми предоставят тракинг номер, те са ми отговорили , че е изпратено по пощата и няма- да съм изчакала до 18-ти, въпреки че срока е 10 август ,  до тук добре, НО днес съм получила писмо, в което пише, че ми възстановяват сумата и в графа причина пише  " Reason for refund: Customer return" . Аз не съм връщала нищо, нито съм им писала ,че искам да ми връщат пари..  .  ooooh!

# 254
тази коментираната чанта Марко Тоци получи ли я накой , да сложи реална снимка ? Синият цвят ме интересува  дали е толкова светъл или не ...
http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 75%26pageCode%3Dd 

накой питаше за тева , имах обувки , които бяха умалени с номер , но за ботушите не знам ..

Общи условия

Активация на акаунт