Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 694
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
oesi, аз пазя кутиите на обувките. Ако тръгна да връщам с тези големите кашони, охоооо, само за пощите ще работя, с толкова много напоръчани обувки  Joy.
Честито за балерините, стоят хубаво. А цветът наситено червен ли е, или по-блед, т.к. четох в коментари на Амазон, че бил по-кофти от на снимката.
цвета е същия като на снимките много е приятен.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 21:41 от oesi

# 271
  • DE
Поръчах я тази така обсъждана чанта.  http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 75%26pageCode%3Dd
ще дам отзиви като дойде.Взех черна.

И аз така  Wink Нещо ме достраша обаче да си взема синята. Утре ще пристигне, тъй че ще я видим Simple Smile

# 272
Аз взех синя, ще разкажа за цвета като пристигне! Peace

# 273
Аз я получих тая чанта, но моята е в бежово. Вече гледам, че тоя цвят е изчерпан. Хареса ми, като на снимките в сайта е. Мекичка. Супер е за тези пари. Като я поръчвах беше с 4Е по скъпа. Възстановиха ми разликата  Simple Smile

# 274
  • Пловдив
за ето тези летни сандали в тюркоаз

ANNAFACE, какви са ти впечатленията за тези сандалки? Толкова време им се чудих, но незнаех на кой номер да заложа. Ти кой номер си взе и отговарят ли си?

Моите са 5ца, при обичаен мой номер UK4, видях в таблицата см за стелката и се  презастраховах. Сега я измервам от край до  край 24см, а до шева 23,5, мисля че са ми точно, или имам 1-2мм аванс на пред. За нормален крак, кожата е мека, а цвета ми стана любим  Peace взех ги за 15П Wink

Много ти благоваря   bouquet! Значи аз съм си 6-ца тук...да ама вече и цената е друга, така че продължавам да ги дебна  Grinning.

# 275
Пуснах тези за подарък. Имате ли отзиви за тях?
Сетих се да допълня, че днес обух тези и не съм много очарована. А отдавна исках да пробвам някакви "Саламандър". Тези са ми малко широки, при положение, че и аз съм с широк крак.Ще продължавам пак да си нося флайките. Те просто са незаменими.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 22:53 от Мари-ана

# 276
  • Пловдив

Аз имам подобни на марката - на предната страница писах, че са ми любими  Heart Eyes
Сега съм си поръчала този модел пак на Рийкер - вече съм ги виждала на живо и знам, че са прекрасни
http://www.javari.de/Rieker-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ref … 76%26pageCode%3Dd

# 277
Да питам, че за първи път ми се случва. newsm78
Направих поръчка към 17 часа, получих потвърдителен мейл, че е приета поръчката и за първи път ми се случва да не си дръпнат парите вече 7 часа. Thinking Нормално ли е?

# 278
  • София
Да питам, че за първи път ми се случва. newsm78
Направих поръчка към 17 часа, получих потвърдителен мейл, че е приета поръчката и за първи път ми се случва да не си дръпнат парите вече 7 часа. Thinking Нормално ли е?
И на мен ми се е случвало, блокираха си парите на другият ден точно преди да я изпратят.

# 279
И на мен ми се е случвало, блокираха си парите на другият ден точно преди да я изпратят.
Благодаря, Dzuls Hug значи да не ги мисля, няма да ми пратят четири чифта обувки безплатно! Laughing

# 280

Имам подобни - най-удобната обувка, която съм носила, дори в жегите. Мисля, че бяха с някакво антистрес-ходило, абе...супер са!

# 281
  • Пловдив
А пък на мен нещо много странно ми се случва: значи- писах до английския сайт, ако може да ми предоставят тракинг номер, те са ми отговорили , че е изпратено по пощата и няма- да съм изчакала до 18-ти, въпреки че срока е 10 август ,  до тук добре, НО днес съм получила писмо, в което пише, че ми възстановяват сумата и в графа причина пише  " Reason for refund: Customer return" . Аз не съм връщала нищо, нито съм им писала ,че искам да ми връщат пари..  .  ooooh!

Значи явно са замотали нещо пратката и се е върнала като непотърсена  Confused
А питала ли си в пощата?Възможно ли е да е стояла там няколко дни и да са я върнали?

Ами варианта да е стояла пратката в пощата го изключвам, понеже не съм имала известие и освен това вчера бях до там да си я търся... Wink толкова я искам...... Мисля, че след 20 дни престой връщат пратки  Sad . Ще им пиша отново.

# 282
http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Cubanas?node=213376031& … 51%26pageCode%3Dd
Здравейте,някой има ли предложение за чанта за тези ботуши,които всички накупихме на пролет,само ,че по светлия цвят?Благодаря предварително.

# 283
  • София
А пък на мен нещо много странно ми се случва: значи- писах до английския сайт, ако може да ми предоставят тракинг номер, те са ми отговорили , че е изпратено по пощата и няма- да съм изчакала до 18-ти, въпреки че срока е 10 август ,  до тук добре, НО днес съм получила писмо, в което пише, че ми възстановяват сумата и в графа причина пише  " Reason for refund: Customer return" . Аз не съм връщала нищо, нито съм им писала ,че искам да ми връщат пари..  .  ooooh!

Значи явно са замотали нещо пратката и се е върнала като непотърсена  Confused
А питала ли си в пощата?Възможно ли е да е стояла там няколко дни и да са я върнали?

Ами варианта да е стояла пратката в пощата го изключвам, понеже не съм имала известие и освен това вчера бях до там да си я търся... Wink толкова я искам...... Мисля, че след 20 дни престой връщат пратки  Sad . Ще им пиша отново.
   Да не си натиснала по грешка бутона за връщане и те да са решили, че искаш да ги връщаш. Пиши им, че си искаш обувките и не знаеш защо са ти изпратили такова писмо.  Peace

# 284
  • Пловдив
Писах им  точно това-  въпрос защо ми възстановяват парите, след като не е минал срока до 18 август. Ще пиша после какво са отговорили, възможно е и да са направили грешка...знам ли..

Общи условия

Активация на акаунт