Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 705
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • DE
Момичета, някой да си е купувал удобни черни обувки? Трябват ми за работа т.е. да са много удобни и елегантни. Гледам ги и най-различни ми харесват, но пусто като не мога да пробвам и преценя. Ако някой има опит ще се радвам да сподели Simple Smile
Вчера ходих да меря и по магазините и си харесах 2 модела на Габор, ама са май от новата колекция и единия е 99, другия 89 евро  ooooh! Като знам вчера как за 60 си купих 2 чанти и 2 сандали...ми жал ми е, въпреки че сигурно си струват... В сайта ги има едните, ама не са намалени, пак 89

Благодаря и хубав ден Simple Smile

# 286
  • София
Поръчах я тази така обсъждана чанта.  http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 75%26pageCode%3Dd
ще дам отзиви като дойде.Взех черна.

И аз така  Wink Нещо ме достраша обаче да си взема синята. Утре ще пристигне, тъй че ще я видим Simple Smile

И аз вчера я пуснах тази чанта. Чудих се, чудих се и се надявах или да и вдигнат цената или да се изчерпа...но не успях да устоя.  Laughing Mr. Green

# 287
Пуснах тези за подарък. Имате ли отзиви за тях?

Имам подобни - най-удобната обувка, която съм носила, дори в жегите. Мисля, че бяха с някакво антистрес-ходило, абе...супер са!

а дали стават за широк крак, че търся за майка ми. тя всъщност има проблем с едни кокалчета, които са изскочили отпред, т.е. трябва да е широка предната част на обувката

# 288
  • Бг
GraGra, отворена, затворена, на висок ток, балерина, какво точно търсиш. За удобна всекидневна обувка мога да ти препоръчам моделите на Caprice, погледни ги, може да си харесаш нещо.
Както казах не знам какво точно търсиш, но ето малко предложения от мен  Wink - елегантeн Marc shoes, Caprice.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 10:31 от Alexa_a

# 289
Моля за малко помощ!
Интересувам се от дължината на стелката на тези сандали за номер 38 и 39 (ако някой ги им) или поне да споделите Kappa и Head дали си отговарят на номерацията.

Kappa 1    Kappa 2   Head   Lurchi

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 290
мегало

Аз имам подобни, купувахме ги през пролетта от французите  Grinning те са много меки! И страшно удобни. И сега си взех още едни, ето тези
 http://www.javari.de/Rieker%20Mirjam%2043759-42%20Damen%20Pumps/ … RL=%2Fmythings%2F

бяха на 15 евро. Обаче не са много широки отпред, но кожата се разтяга много и изобщо не се усещат.
 Сега обърнах внимание, че тези, за които говорете нямат ластиче на каишката. И тя може да бъде малко къса, ако при свода кракът е по-широк.

# 291
  • Пловдив
Момичета, не е от Джаваритата, но понеже тук са обувните маниачки  Wink да питам - позната ли ви е марката Inuovo  http://www.zalando.co.uk/womens-shoes/inuovo/? Доста техни неща ми харесват, но изобщо не ми е известна нито като качество, нито като размери  newsm78.

# 292
  • Бг
Chance, идея си нямам, само предполагам, че марката би трябвало да е италианска. Хехехе, сега се поразрових и видях, че бъркам, марката е турска.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 12:01 от Alexa_a

# 293
  • In transit
Поръчах си две чанти от френското джавари. Разделиха ги на две, едната дойде преди 3-4 дни по DHL от Германия, а другата още я няма (датата и беше 10-ти). Трябва ли да се притеснявам? Закъсняват ли нещата, които идват от Франция и в пощата ли да си чакам колета?

# 294
Трябва ли да се притеснявам? Закъсняват ли нещата, които идват от Франция и в пощата ли да си чакам колета?
Рано е да се притесняваш. Преценката ми е, че - да, от френско нещата по пощата се бавят малко повече.
Пристигнаха парцалените обувки, обадиха ми се от пощата и казах въобще да не ги държат 20 дни, а да им ги връщат. Получих рефаунд за тях отдавна, писах на Джавари, че пътъците се връщат обратно, да видим дали няма да ги изплатят още веднъж. Laughing Crazy

# 295
  • зад парка
Аз започнах покупките за есента  Mr. Green

http://www.javari.de/dp/B005SN7NR2 - излезе 40 евро /супер цена за Хьогл/

Препоръчаха ми чанти, марка Нанини  newsm78. Не я познавам /не съм виждала да ги продават тук/.Купих си една черна за 100 лева, като дойде- ще видим.

http://www.javari.de/dp/B0060Y8H0A

Искам да попитам - от началото на лятот оми останаха 2 чивта малки нови детски обувки. За по 20-30 лева са и не си страва да ги връщам, а в темата за размяна нямаше интерес. Къде мога да ги обявя за продажба?

# 296
  • София
color=blue]Искам да попитам - от началото на лятот оми останаха 2 чивта малки нови детски обувки. За по 20-30 лева са и не си страва да ги връщам, а в темата за размяна нямаше интерес. Къде мога да ги обявя за продажба?[/color]

Продавалника.

# 297
  • Пловдив
Трябва ли да се притеснявам? Закъсняват ли нещата, които идват от Франция и в пощата ли да си чакам колета?
Рано е да се притесняваш. Преценката ми е, че - да, от френско нещата по пощата се бавят малко повече.
Пристигнаха парцалените обувки, обадиха ми се от пощата и казах въобще да не ги държат 20 дни, а да им ги връщат. Получих рефаунд за тях отдавна, писах на Джавари, че пътъците се връщат обратно, да видим дали няма да ги изплатят още веднъж. Laughing Crazy
Че ти си и с връзки Simple Smile) звънят ти директно хихи. А от Английския сайт забавят ли се нещата от посочената крайна дата, че аз с моята историческа чанта тука ви надух главите ама много я ЖЕЛАЯ  Laughing и ще ми е много болно ако не  успея да я придобия.

# 298
Че ти си и с връзки Simple Smile) звънят ти директно хихи. А от Английския сайт забавят ли се нещата от посочената крайна дата, че аз с моята историческа чанта тука ви надух главите ама много я ЖЕЛАЯ  Laughing и ще ми е много болно ако не  успея да я придобия.
И аз започвам да си мисля, че съм с връзки! hahaha hahaha

Отговорът, който получих е:

Hello,

Thanks for letting us know that you have received your order #202-4734883-0521937.

I understand that you wish to return "Solerebels Women's Run Around Tribute V 5.1 Skyblu Lace Ups Trainer Rnardtrb569 11.5 UK" as you have already received a refund for this order.

As the cost of returning this item is likely to be expensive, please keep the item with our compliments or you may donate it to a local charity.

I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.

Regards,
Syed Imran
Javari.co.uk

Те просто не знаят, че ако тук откажеш пратка или не я потърсиш 20 дни, връщането е за сметка на пощите, а не за сметка на клиента, който евентуално да претендира за рефаунд и на пощенски разходи.

Анич, ами да, забавят се понякога, но дори и след 3 месеца, пак пристигат! Laughing

# 299
  • Софето
Днес в профила ми (немския) имам номер за проследяване  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт