Отговори
Здравейте, ние сме 3 майки които организираме родителски кооператив в този район.
До момента имаме: 3 деца, място за отглеждане, прекрасна жена на име Деси, която ще се грижи за тях, играчки, меню, учебна програма,прекрасна среда близка до семейната.
Трябват ни : още прекрасни дечица над 1г.  за да успеем с финансовата част.

# 1
Здравей! Интересувам се от кооператива. Къде се намира помещението? Ние сме в Красна Поляна. През октомври се връщам на работа и търся нещо подобно за малкия ми син. Simple Smile

# 2
Дневен режим
7:30 до 9:00 - приемане, медицински филтър, гимнастика, закуска
9:15 до 12:00 - регламентирани занимания по одобрена програма, игри, спорт и разходки на открито (според времето), междинна закуска с пресни плодове
12:15 - обяд
13:00 до 16:00 - следобеден сън и закуска
16:00 до 19:00 - регламентирани и нерегламентирани занимания по програмата, игри, спорт и изпращане на децата.
Хранене
Децата се хранят 4 пъти  - сутрешна закуска, междинна закуска с пресни плодове, обяд – супа и основно ястие, следобедна закуска.
Допълнителни услуги
Индивидуални грижи извън рамките на работното време (вечер, нощем, събота и неделя)
Групово организирани нощни групи и съботно – неделен уикенд (по предварителен план)

Прогарма

Български език -песни приказки, стихчета
Mатематика – броене и игра със цифри
Ориентиране в природата и социалния свят – книжки и играчки
Конструктивно-битова дейност
Английски език -песнички и основни думи
Народни танци
Музикална анимация
Изобразително изкуство
Театър

( материалите за всичко по-горе ще се погрижа аз)
Примерни менюта:
Супа картофи и сирене
Рибена супа по градинарски
Мл.супа с овесени ядки
Супа от агнешко месо със спанак
Супа зеленчукова
Крем супа пуешко месо
Телешко със спанак
Тиквички с доматен сос
Пиле яхния
Славянски гювеч със сирен
Заешко с картофено пюре
Задушени зеленчуци с бял сос и сирен
еМляко с грисКисел от круши
Печена ябълка с ванилов крем
Млечна баница
Крем банан
Млечен крем с пъпеш
Супа топчета от телешко месо
Супа от тиквички
Пилешка супа с булгур
Супа зелен фасул
Супа от заешко месо
Млечна супа с грис
Супа патешко месо с фиде
Вегетарианска мусака
Риба със зеленчуци и ориз
Спагети Болонезе
Пуешко с картофи и моркови
Гювеч по овчарски
Агнешко яхния
Тиквички огретен
Пудинг със сини сливи
Кисел с ябълки
Крем Карамелизиран
Млечен десерт с круши
Бисквитена торта с настъргани ябълки

# 3
  • София
Здравейте и аз се интересувам от кооператива. Живея в Банишора.

# 4
  • София, св. Троица
Здравейте, аз също се интересувам от кооператива. Живея до Еврекското у-ще. Би било чудесно ако се съберем кооператив за децата си. Hug

# 5
Здравейте, ние живеем в Света Троица и имаме момченце на годинка и половина. Има ли все още местенце при вас и как мога да науча повече за кооператива?

# 6
Здравейте, ако информацията за кооператива е все още актуална, моля дайте малко повече информация. Моят син е на 2 години и 2 месеца. Живеем в Света Троица и имаме интерес да се включим.

# 7
  • София
И аз проявявам интерес, моля за информация. Интересува ме също и горната възрастова граница за дечицата.

# 8
Здравейте, интересувам се от кооператива ви. Имам две девойки, едната на 2г., а другата на 10 месеца. Бих искала да се включа или поне да получа повече информация как стоят нещата при вас.

# 9
  • София
Аз също се интересувам, живеем в ж.к. Разсадника, бихте ли казали къде точно се намира и по конкретна информация относно таксите. Благодаря Sunglasses

# 10
Здравейте! На 30.09.2013г. Виктория навършва 2 годинки и се интересуваме дали има свободно място за нас.

# 11
Здравейте! Отдавна не е писано в тази тема, както виждам, но се надявам да получа някаква информация за родителски кооператив в района на Банишора или наблизо! Ще бъда благодарна за информацията,защото наближава време да започна работа! Благодаря за подкрепата!

# 12
  • София, св. Троица
Здравейте,
Този РК, така и не се случи.

В тази час на София, до колкото на мен ми е известно няма РК, за съжаление. Може някой някога да се наеме да направи.

bouquet

# 13
Здравейте! Дали има сформиран вече РК в красна поляна или дали има желаещи да направим такъв?

Общи условия

Активация на акаунт