Eлектронни четци - VII

• 59 201
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Вени, голяма хакерка си  Hug Heart Eyes

# 256

Ще споделя това, което до момента съм разгледала и разучила. Бързо прелистване на страниците, маркиране на текст, който може да бъде преведен на 5-6 езика, или пък споделен в социална мрежа/това не съм го пробвала, но е опция/, форматиран по вкус -шрифт, разстояние между редовете. Библиотеката може да изглежда във вид на решетка или списък. Книгите могат да бъдат маркирани като прочетени, или пък добавяни в списък на любими. До момента съм си свалила 3-4 класически романа от моята библиотека в ипъб формат.Търсенето е бързо, чрез виртуална клавиатура. Естествено помни страницата до която съм стигнала. Свързването е чрез usb или wifi, има слот за карта памет. Самото устройство е с 2 гигабайта памет. Скрийн сейвър обикновено е корицата на книгата, която в момента чета, като горе илиза инфо с изчетените проценти от нея. На самото устройство има само един бутон -home -отвежда ме до библиотеката, търсачката или пък списъка с желанията. Излиза тъч бутонче/лупичка/ за търсене в библиотеката или в kobo. Търсенето е по автор, заглавие или ключова дума. Излиза и друго тъч бутонче на хоум страницата -с дата, час, наличие на безжична връзка. Има и няколко игри -пробвала съм само судокуто Blush
Зареждането е през usb-то, не съм търсила зарядно. С една дума -френдли джаджа. Друго не се сещам Hug

А как се справя с кирилицата? Може ли да се търсят българските заглавия в библиотеката?

# 257
  • Den Haag
Може ли малко помощ  Praynig. Качих си на iPhone Киндъл и сега не мога да се справя с качване на книги? Може ли някой да ми обясни как става качването на книги на телефона, пробвах директно да свалям. От телефона влизам в Читанка, но ми дава че не мога да сваля файла.  Thinking

# 258
  • Пловдив
Може ли малко помощ  Praynig. Качих си на iPhone Киндъл и сега не мога да се справя с качване на книги? Може ли някой да ми обясни как става качването на книги на телефона, пробвах директно да свалям. От телефона влизам в Читанка, но ми дава че не мога да сваля файла.  Thinking
За Киндъл формата на книгите трябва да е .mobi, а в Читанката са в .epub - първо трябва да ги конвертираш през Калибрето  Peace

# 259
  • Den Haag
За Киндъл формата на книгите трябва да е .mobi, а в Читанката са в .epub - първо трябва да ги конвертираш през Калибрето  Peace
Ясно, значи все едно си ги качвам на Киндъла, по същия начин и с  iPhone.

# 260
  • в тристайна гарсониера :)
Също така можеш през телефона да си влезеш в амазон акаунта и от там да си свалиш която книга искаш. Отнася се за книгите, които имаш и в киндъла. Ти си си качила приложението "киндъл" нали?
Защото сега се сетих, че с тел. с андроид е така, предполагам и с айфон е същото или поне подобно.

# 261
Качват се през Айтюнс-а. Директно не може да качваш на Айфон-а.
Ако сваляш през браузера от Читанката, няма да ги зареди в  iPhone Киндъл, а в неговия си четец.
Иначе става и през акаунта на Амазон, да синхронизираш съдържанието в четеца и iPhone Киндъл.

# 262
  • Den Haag
Качват се през Айтюнс-а. Директно не може да качваш на Айфон-а.
Ако сваляш през браузера от Читанката, няма да ги зареди в  iPhone Киндъл, а в неговия си четец.
Иначе става и през акаунта на Амазон, да синхронизираш съдържанието в четеца и iPhone Киндъл.
Благодаря   bouquet

# 263
Здравейте,
Вместо запис - и аз най-накрая се сдобих с четец (Kindle Touch) - получих го като подарък от половинката  Heart Eyes Много, много съм щастлива и ентусиазирана Mr. Green Връщам се да чета назад, макар че надничах в темата от доста време Hug

# 264
  • Велико Търново
Привет и от мен! Отдавна тайничко ви чета, но вече съм твърдо решена да се сдобия и аз с едно Киндълче. Имам запитване към вас, тъй като имате повечко опит. Харесах си това и искам да попитам  някой поръчвал ли е от този сайт? Надежден ли е? Вижда ми се много изгодно, но пък сигурността е на първо място.

# 265
Аз моя си го взех от там миналата година  Peace , а преди няколко дни поръчах пак от тях Kindle Touch SO  с калъфчето и зарядното за подарък на сестра ми, дойде след по-малко от 24ч от поръчката, има и гаранционна карта за 1 година от сайта. Аз лично съм много доволна от тях.

# 266
  • Благоевград
Чакам с нетърпение да пристигне и моят киндъл. Поръчах си го от американския Амазон и една приятелка ще ми го изпрати оттам.

Иначе надлежно съм си приготвила книжки, програма за конвертиране, сайтове и потривам ръце, готова за подвизи.

Не ми се беше случвало отдавна да искам нещо толкова много...

# 267
Помагайте Киндъла ми заби.Стои си на скрийнсейвър и каквото и да натисна не реагира.Как да го изключа за да се рестартира или нещо такова?На какво може да се дължи това?Има около 30книги свалени,като прочета някоя обикновенно трия,не му пълня паметта,има си калъфче,пазя го,не съм изпускала....на какво може да се дължи това..... Cry

# 268
  • София
шоколадче, задръж бутончето за по-дълго време, за да се рестартира. Ако мислиш, че батерията е била пред изтощаване, включи го в мрежата междувременно.

# 269
Тога го пробвах веднага,не става нищо,долу индикаторчето си свети зелено,на екарана си стои скрийсейвъра и не помръдва.Ток има,скоро го зареждах,пуснах го сега пак да се зарежда към лап-топа,но пак нищо не става-продължава да си свети зелено...гадна работа......от е-депо е купуван преди почти година,би трябвало да ми го приемат за рекламация,нали?

Общи условия

Активация на акаунт