Eлектронни четци - VII

• 59 201
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
След четене и чудене най-накрая си поръчах Kindle paperwhite. Сега остава да чакам един месец да дойде. А какво ми е нетърпеливо - като малко дете чакащо дядо Коледа съм  Joy
Тъп въпрос, за което се извинявам. От къде го поръча?

моя е поръчан от amazon.com и ще го доставят на адрес в щатите и от там познат ще ми го донесе. Поръчах този: http://www.amazon.com/gp/product/B008GEKXUO/ref=amb_link_3653798 … mp;pf_rd_i=507846, ще бъде доставен между 25-29.10
...

И при мен така изписва.  Peace
Ще си чакаме дружно! Няма да ви обяснявам как нямам търпение...  Laughing
Въпреки, че си чета на новичкия ми Kindle Touch, ама пуста лакомия.  Joy

# 361
  • София
Аз имам и друго питане: Дъщеря ми много обича да чете и чете сериозно всеки ден, замислих се за Коледа да и подарим К4. Може ли отзиви деца на 8-9г как се справят с четенето от Киндъла и неговото опазване.

Дъщеря ми е на десет и много обича да чете на моя Киндъл. Обясних й как трябва да го пази и тя внимава. Има хубави детски книги за сваляне от Читанката. Мисля, че е отличен подарък за дъщеря ти. Peace

# 362
iveto_11 от едепот каква дата ти казаха, понеже аз поръчах още на 2рия ден, когато го представиха в Амазон и от едепота ми потвърдиха поръчката, но по телефона ми казаха, че за дата нищо не могат да кажат. Ако са направили pre-order още тогава предполагам, че до 16дни(какъвто им е стандартният срок) би трябвало да пристигнат в Бг.

# 363
  • София
Elfadorа, края на октомври  ми казаха.

# 364
  • София
Киндъл 4 има ли речник и какъв? А дали е удобно използването му и могат ли да се маркират думите с бутона? Не съм ползвала досега четец, а не мога да дам много пари и се чудя Touch дали има много повече предимства пред 4. Благодаря!

# 365
Киндъл 4 има ли речник и какъв? А дали е удобно използването му и могат ли да се маркират думите с бутона? Не съм ползвала досега четец, а не мога да дам много пари и се чудя Touch дали има много повече предимства пред 4. Благодаря!

да, разбира се, има речници. автоматично разпознава езика, на който четеш, и търси думите в съответния речник. аз ползвам вградените английски и немски речници и ми вършат работа. как точно се работи с бутона може да видиш тук. бих предположила, че с "touch" ще бъде доста по-лесно, но и с 4 не е чак такава хамалогия.
Wink

# 366

В добавка на предишния коментар- можеш да си качваш каквито пожелаеш речници  Wink

# 367
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet

# 368
iveto_11 благодаря за отговора! Не знам как ще изтрая цял месец... Вече чакам сумати време и дори напоследък гледах да не го мисля, но от вчера изгледах 100 ревюта и отново станах супер нетърпелива. Embarassed

# 369
Elfadorа, края на октомври  ми казаха.

A може ли на лични да ми кажеш каква цена ти обявиха? Ти си поръчала този с рекламите, нали? И без 3G?

# 370
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Решила съм да си взема Киндъл 4, обаче единствената ми възможност е да го поръчам от ebay.co.uk
Но предлагат само по-стария сив модел. А четох на предишните страници, че той е спрян вече от производство и ако се случи някаква повреда - няма оправяне. Ще се радвам да ме посъветвате, дали си заслужава да рискувам или да изчакам  евентуално след време да пуснат и черния. Макар че изобщо не ми се чака Whistling
Благодаря предварително   bouquet

# 371
  • Deutschland/HE
Аз имам и друго питане: Дъщеря ми много обича да чете и чете сериозно всеки ден, замислих се за Коледа да и подарим К4. Може ли отзиви деца на 8-9г как се справят с четенето от Киндъла и неговото опазване.

Дъщеря ми е на десет и много обича да чете на моя Киндъл. Обясних й как трябва да го пази и тя внимава. Има хубави детски книги за сваляне от Читанката. Мисля, че е отличен подарък за дъщеря ти. Peace

Благодаря! Явно дядо Коледа ще донесе един К4.

# 372
Bliss да без 3g- на мен ми е непотребно при наличието на wifi. С рекламите е, а ето и отговорът ми от едепот :

тегло (паундове)
до 1.0 паунда
допълнителна такса обем (единична пратка)/щатска такса 6%
$0.00
транспортни разходи до свързващия ни адрес в САЩ
$0.00
нетна цена на артикул $
$119.00
цена на артикула до свързващия ни адрес в САЩ $
$119.00
оферирана цена на артикула след добавени всички разходи и комисионна ЛВ.
270лв.
Оферираната цена в лв. е крайна и покрива всички разходи и комисионна. Доставката на територията на България с куриерска фирма Еконт(www.econt.com)е за сметка на клиента и не e включена в цената.

# 373
Ако поръчвате от едепо можете да се разберете с тях и да го вземете от района на Заимов, аз вече 2 киндъла взех от тях, много са отзивчиви.

# 374
Сега им писах на едепот за евентуална дата за доставка и ми написаха края на ноември  Crossing Arms В Амазон щял да го има Киндлето на 22.... Аз не разбрах, защо не са направили pre order, когато го поръчах имаше тази възможност и нямаше дата 22 ри, а шипваха още на 1ви. Много тъпо ми стана, че ми казаха чак края на ноември при положение, че съм от първите поръчали.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт