Eлектронни четци - VII

• 59 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • В друго измерение
Привет прекрасни  Hug

С каква одисея се сдобих с два калъфа  Crazy Поръчах си евтин, сбъркаха го и не ставаше на Kindle 4, върнаха ми една част от парите и преди две седмици попадам на калъф + лампичка точно за същата сума, вчера пристигна - та сега за предварително определената сума имам два калъфа и лампичка   Party
Исках да попитам нещо - случва ли ви се да оставите киндъла, след като сте чели, без сами да го изключвате, просто по някаква причина ставате, а след като се върнете той не е запомнил страницата, на която е оставен, а се е върнал на тази, от която сте започнали да четете?
На мен ми се случва вече два пъти, изобщо не е пипан или нещо такова, втория път стана буквално пред очите ми - викнаха ме, в бързината затварям калъфа, поставям го до мен, в следващия момент не се налага да ставам,отварям го и го виждам със сума ти страници назад, там, където съм започнала четенето  newsm78
Ух, дали става ясно какво имам предвид   Crazy

# 61
  • Видин
Не ми се е случвало  Rolling Eyes Когато го зарежа по някаква причина просто излиза в стенд-бай режим  Peace
Фъстъчка, да  Shocked Когато е стоял дълго време на една страница или реклама, след това си остават следи ... Но после се оправя

# 62
  • София
Не ми се е случвало  Rolling Eyes Когато го зарежа по някаква причина просто излиза в стенд-бай режим  Peace
Фъстъчка, да  Shocked Когато е стоял дълго време на една страница или реклама, след това си остават следи ... Но после се оправя

Ами странно е при мен...останали са "следи" даже от книга, а аз още дори не съм качила такава.
И не  е стоял дълго време, а само по няколко сек. и пак има...   Ох, дано е временно.

# 63
Аз да се похваля, че за вчерашния си имен ден получих калъфче за Киндъл-а. Има си и лампичка към него, която въпреки че изглежда невероятно китайска, разпръсква светлината доста успешно. Има една доста натрапчива миризма калъфчето, но предполагам, че ще се изветрее с времето.

# 64
  • Казанлък of all places
Получих вчера и искам да препоръчам с много ръце този калъф за Киндъл 3:
http://www.amazon.co.uk/PHILIPS-Flip-Easel-Kindle-BLACK/dp/B005F … 101213&sr=1-1
Естествена кожа, не много тежък и много удобен.

# 65
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата. Може би скоро ще трябва да си взема още един четец Wink

Преди дни Киндълът ми преживя първото си падане. Съпругът ми не го хвана какво трябва и той се пльосна върху дървения паркет. Направо изтръпнах. Единственото му поражение беше гърба му, който беше излязъл на места, но го оправихме. :

# 66
Здравейте, купих си киндъл с рекламите за $79.Качих няколо книги от читанка в тхт и моби формат. В читанка в някой от книгите има картинки,а в киндала като чета само пише името на картинката ,но не я показва. В какъв формат трябва да са книгите ,за да може да показва и картинките?Мерси.

# 67
Трябва да ги свалиш в друг формат- epub примерно. След това да ги конвертираш с Calibre в .mobi и тогава да ги качиш  Peace

# 68
Здравейте, и аз да се похваля, че си купих  Prestigio 3274 b от Технополис. бях се спряла на  Киндъл тъч, но ми хареса цената 169 лв. и в крайна сметка си казах, че ще ми служи предимно за четене. Да имате някакви мнения за тази е-книга? И може ли да ми помогнете, като ми кажете откъде мога да намеря калъф за нея? С гугъл не успях да открия.

# 69
Моля за малко помощ. Моя Kindle си работеше без проблеми вече 6 месеца. Днес се опитах да си кача една книга от mobireaders и докато сваляше книгата замръзна на екрана за потвърждаване на свалянето. Чаках, чаках, проверих интернет връзката през компютъра и беше ок, пак чаках и накрая натиснах Home, излезе ми главната страница, натиснах и Menu  но нищо не стана, пак чаках и реших да рестартирам. Рестартирах бе проблем. Почаках 15мин. опитах се да го включа - не стана. Батерията ми беше пълна. Включих го да се зарежда 30 мин. след това пак опит на включване пак никой. Рестартирах, още 30-40 минути зареждане пак опит и пак бял екран, и така няколко пъти и вече не знам какво да го правя. При рестарт минава през черен екран за секунда и това е. 
Предложения какво да правя?

# 70
  • София
И аз да помоля за помощ като съвсем начинаеща.
Някой беше дал линк към читанка, откъдето можеше да се свали цялото съдържание във формат epub. Дотук добре, обаче после как да се ориентирам в тези книги в насипно състояние? Ако искам да чета примерно "Безсъние" на Кинг как да я открия между останалите? Не видях текстов файл със съдържание. Извинявам се за глупавия въпрос и ще съм благодарна, ако някой отговори  Hug

# 71
  • Варна
изпратих запитване за този Киндъл http://www.amazon.com/gp/product/B005890G8Y/ref=s9_simh_gw_p349_ … mp;pf_rd_i=507846

# 72
  • София
И аз запитах за същия още в четвъртък, но отговор нямам.  Cry
А се запалих много по идеята да имам и аз Киндъл, след като изчетох темите, и се надявах да ми отговорят в петък, но уви!
Надявам се утре да си получа е mail - а - не знам защо се забавиха?

Благодаря на всички писали тук и споделили опит - много ми помогнахте да реша и избера!
  bouquet

# 73
Здравейте! Отдавна следя темата (а и другите) и се спрях на Kindle 3 3g+wifi (с рекламите) и преди малко пуснах заявка през едепот като вкл. и калъфче с лампичка от е-бей. Нямам търпение да отговорят и да пристигне  Heart Eyes
Тези, които са поръчвали до сега през едепот може ли да споделят колко дни отнема доставката. Thinking

# 74
carolineeeeeee, зависи! Ако имат стоката в наличност ще дойде веднага. Аз поръчах в петък и в събота Киндъла ми беше в офиса на Еконт.

Искам да си направя папки в Киндъл с имената на автори и вътре да поставя всички техни произведения който имам. Как става?

Общи условия

Активация на акаунт