Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 100
  • 736
  •   1
Отговори
  • София

Cansel Elçin

"Лош път" - (Kötü Yol)

ЧЕТВЪРТЪК 21.00 KANAL D

Кенан                    
/Джансел Елчин/

Нуран                               Решат                            Бедиа                         Сулхи Баба            
                       /Шюкран Овалъ/          /Илкер Аксум/            /Нурсел Кьосе/               /Али Ерказан/

Леман                      Гюллю                  Ихсан                  Джанан                   Айше  
                    /Езги Мола/ /Айшенил Шамлъоглу/  /Ферит Кая/ /Гьокче Аййълдъз/ /Нергис Чоракчъ/

Годината е 1965, мястото е Адана. Нуран - по-голямата дъщеря на перачката Айше - е възхвалявана от околните й с красотата си и с потенциала си на актриса. Един ден брат й Ихсан я продава срещу солидна сума пари на Бекир ага. Единствената надежда за спасението си Нуран вижда в шофьора Решат, в когото е лудо влюбена. Но когато научава, че човекът, за когото мисли да се омъжи, й изневерява със съпругата на шефа си, тя решава да избяга в Истанбул, където да стане това, за което всички смятат че е родена, това, за което и тя самата понякога мечтае - да стане филмова актриса. Режисьорът Кенан Йълмазер, който е с корени от Адана, е човекът, който ще даде шанс на Нуран и ще й помогне да се изкачи по стълбата на звездите. Но Решат и брат й Ихсан ще бъдат по петите й.

Сериалът е създаден по едноименното произведение на Орхан Кемал.

Продуцент: Gold Film Faruk Turgut

Режисьор: Нисан Акман

Сценарий: Зюлкюф Йуджел

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 15:37 от Shatzi

# 1

good luck from croatia

# 2

Здравейте в новата чудесна тема!
 Hug Hug Hug

Шаци  Heart Eyes Heart Eyes, благодаря ти!

newsm10 newsm51

Започна късметлийски с поздрав от Хърватия, да е на хаирлия.   bouquet

# 3
# 4

mrvica 1234   bouquet

готин Илкер ли Решат ли, с Езги.  Joy

от къде са тези снимки, не са от нашия сериаал.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 01:22 от riminiii

# 5

Шатци Heart Eyes

Да и  е на добър път на новата тема!                     

# 6

mrvika Hug

Ти добре си постнала тези снимки с Илкер/Решат , ама ме накара да се замисля булката дали не е
Леман /Езги  newsm78Прилича ми на нея , ама може и вече да ми се спи много и да ми се превижда.
    Представяте ли си  Shocked накрая нашият любовник Решат да се ожени за Леман  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Лека нощ! smile3524

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 01:39 от sebilMM

# 7
  Hug Hug Добро утро Hug Hug

Виждате по кое време си легнах , че и по-късно , а от един час съм на работа и не съм пила кафе Laughing Laughing Laughing
Сервирам ви едно за отскок ,пък към обяд пак.

# 8
  • София
Добро утро  Hug
Себи    bouquet

# 9

Добро утро!  Hug

Себи    bouquet Шаци   bouquet

Чаровна усмивка под мустак   Simple Smile

приятен ден!  Hug

# 10
# 11

Burçin Abdullah

Hug

# 12

А, събудих ли ви вече Laughing Laughing LaughingРими Heart Eyes,Шатци Heart Eyes

Лелеее.... колко е красива тази Бурчин Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesДано са и отредили по-голяма роля в сериала Лп.

# 13

Е на Кенан не му е много комфортно върху листото за заека ама добър сценарй му трябва  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 14
  • София
Чудех се , от къде ми е позната тази актриса. ooooh!Тя игра във Фатмето. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт