Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 15

А Кенан пътя ли ни показва ,да спрем ли за момент  newsm78Кой да ти каже Joy Joy Joy

Шатци , какво игра Бурчин във Фатмето newsm78Изобщо не се сещам .

# 16
  • София
Себи , май Айче  newsm78се казваше там.

# 17
 Да ,сега се сетих Айче ,което ги преведе през границата.
Там обаче не се усещаше  красотата и ,а да не говориза красивите и очи. Все се криеха , все по тъмното бяха снимките ,но помня ,че имаше красиво тяло.

Тук за малко я видяхме в двора на много богата къща. Интересно дете на богаташите ли е или слугинче newsm78 По роклята не се разбира много newsm78

# 18

Сега като се загледах  -не е рокля на бедно момиче Не е на дребни цветчета и с 3/4 ръкав като на "любимата"ти Нуран.
Не е и без ръкави като на моята "любимка " Леман.
Такива сложни модели /яката и копчетата/ се шиеха от модни шивачки.Скъпо струваше Sad

Сигурно е богато момиче .И прическата и затова говори.

Ох ,трябва да имам търпение ,ама  де го Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 19
Burçin Abdullah

Doğum Tarihi 22 Temmuz 1987
Doğum Yeri Bursa
Eğitim Durumu Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat

Oyuncu (10)

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV Dizisi) 2012
Fatmagül'ün Suçu Ne? (TV Dizisi)2010
   2. Sezon  Ayça 2011
Kollama (TV Dizisi)2008
   1. Sezon  İnci 2008
Kara İnci (TV Dizisi)
Darmananka 2007
Beşinci Boyut (TV Dizisi)
Filiz 2005
Büyük Buluşma (TV Dizisi)2004
   3. Sezon  Pınar 2006
   2. Sezon  Pınar 2005
   1. Sezon  Pınar 2004
Üvey Baba (TV Dizisi)
Lamia 2000
Acı Günler (TV Dizisi)
Ayşe 1997

Много е красива, с прекрасни, изразителни очи.
Браво на актрисата, страхотно превъплъщение в две коренно различни роли.
Забележителна филмография, започва снимки още на десет години.

Себи  Hug, позна  hahaha,  в нашия сериал играе дъщеря на аптекаря на градчето.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 11:04 от riminiii

# 20
ezgi i ilker reklama

ilker (2008) - Halim/ezgi Canım Ailem - 2008-2010 - Feride

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 12:06 от mrvica 1234

# 21

Здравейте! Hug

Така ще го гледаме Кенан - с променливи физиономии.Променят се и ситуациите около него и то н-е-п-р-е-к-ъ-с-н-а-т-о Wink

# 22

Рими  Heart Eyes с особено внимание ще следя проявите на дъщеряна на Аптекаря hahaha hahaha hahahaЗнаеш защо hahaha hahaha hahaha

mrvika:hug: Да те питам нещо newsm78- как по-лесно да изписваме името ти за да знаеш ,че се отнася за теб . От дни на ред мисля и не мота да те кръстя Laughing Hug

Та на мен ми стана ясно от вчера ,че си голяма  фенка  или на Илкер или на Езги ,а може би и на двамата. Тази сватба дето ни я постна снощи  от нашия филм ли са или от стар техен филм за който и не подозираме. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 23

Преди да изчезна за неизвестно  време искам да ви кажа какво мисля затова.
Това ще е визията на Нуран в която би могъл да се влюби  Кенан след време Thinking Thinking
Според мен това ще се случи с времето през което я оформя ката актриса , а дотогава  "чаровната "маман " ще направи и невъзможното да  свърже Кенан с аптекарската дъщеря Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Шатци няма да има нищо против hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 24

Рими  Heart Eyes с особено внимание ще следя проявите на дъщеряна на Аптекаря hahaha hahaha hahahaЗнаеш защо hahaha hahaha hahaha

mrvika:hug: Да те питам нещо newsm78- как по-лесно да изписваме името ти за да знаеш ,че се отнася за теб . От дни на ред мисля и не мота да те кръстя Laughing Hug

Та на мен ми стана ясно от вчера ,че си голяма  фенка  или на Илкер или на Езги ,а може би и на двамата. Тази сватба дето ни я постна снощи  от нашия филм ли са или от стар техен филм за който и не подозираме. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

I am fan Cansel, but this foto from soap Canim Ailem  I just wanted to say that they have acted together.

# 25
  • София

Рими  Heart Eyes с особено внимание ще следя проявите на дъщеряна на Аптекаря hahaha hahaha hahahaЗнаеш защо hahaha hahaha hahaha

Та на мен ми стана ясно от вчера ,че си голяма  фенка  или на Илкер или на Езги ,а може би и на двамата. Тази сватба дето ни я постна снощи  от нашия филм ли са или от стар техен филм за който и не подозираме. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

I am fan Cansel, but this foto from soap Canim Ailem  I just wanted to say that they have acted together.
Аз понеже съм най в час с английския  Joy Joy Joy да преведа:"Аз съм фен на Джансел, снимката е от сапунката Canim Ailem.Исках само да кажа ,че са играли заедно"

А за другото , Марви  newsm78 звучи добре  HugАко е съгласна mrvica 1234 Hug

# 26

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 17:01 от if-73

# 27
# 28
# 29

Шатци благодаря за превода .
Наистина съм приятно изненадана  ,че Илкер и Езги  са си стари партньори. Много си пасват и понеже Решат е баш любовника в Лп реших , пък и защо не в крайна сметка да скочи на Леман .

Иф Hug това е поредната много хубава снимка на Пънар  bouquet

Ако mrvika си хареса новото име  Марви аз нямам нищо против Харесвам го!Няма да сменяме латиници с кирилица когато го изписваме Laughing Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт