Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 9

• 49 115
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
 Рими Hug

По изразителна и интелигентна физионамия от тази на Джансел за Ататюрк , аз не виждам .
Има само един проблем - да прошарят мустака му ,защото нашият Джансел е още млад. Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha

Вярно мустакат, ама от мустак до мустак има разлика,

друго си е култовото мустаче на Кенан.   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И в тази връзка в дизито са направили своето предложение.

Отива му да играе Джансел Ататюрк.

А канал Д са избрали най добрия вариант да отбележат патриотично филмово празника си, по техния си начин и разбиране.

# 676
  • София
Специална доставка  Laughing Баткото Ихсан  Joy

# 677
  • София

Освен дата , вече има и час.  Laughing

# 678
Въпреки всички писания явно информацията от собстнвеника на Голд Филм беше най- вярна.

# 679
  • София
Така е Иф.Почва сезона по познатата схема.От 20.00 часа  почва ozet  Mr. Green близо час  ooooh!, след това новия епизод    Grinning

# 680

Сега като знаем кога точно да си чакаме 5-та серия  да ви кажа - Благодаря за инфото Иф,
,а на теб  Шатци за Батко -беше ми домъчняло  Wink Wink Wink вече за него и глупостите му.

Сега Решат е на ход -и той се омота като пиле в кълчища , но ще му  струваме и на него сеира тепърва.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 20:09 от sebilMM

# 681
# 682
 Явно им се получава екранната двойка.Ама всичките му партньорки на Джянсел покрай него са все нахилени. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 683
  • София
От къде ли тези снимки.Нуран със сплетена коса и това облекло  newsm78

# 684
Като му гледам облеклото на Джансел от снимачната площадка.Нали из ония ден феновете бяха там.Явно който е правил снимки е решил на порции да поднася инфото.

# 685
  • София
Естествено ,че са от снимачната площадка  Laughing Чудех се защо Нуран изглежда така . newsm78 Да не е станала прислужница някъде  Joy Joy Joy като на Леман примерно.Ще е хит  hahaha hahaha hahaha

# 686

Наистина Джансел умее да се държи с партньорките си  приятелски ,затова  са и така усмихнати.

Аз Нуран я виждам като помощен персонал в кино-студиото-две в едно .Учи се на техники и поведение и е близо  до Кенан  Laughing Laughing Laughing

# 687

Тази вечер по Канал Д се излъчва филма с Джансел -120

Независимо, че има много турски филми  на тази тема  Канал Д е предпочел този

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 09:53 от sebilMM

# 688
sebilMM  панталони

http://i.imgur.com/U1onu.gif

# 689
Марве Hug    bouquet

Трогната съм , ама аз гледах точно "120" и тази сцена от гифчето   Cry Cry Cry

И тук ,макар и в не главна роля Джансел ми харесва - филмът е исторически и много силен.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 23:09 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт