Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 100
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
.. Това множествено число много ме притеснява! Ама ти си знаеш де-щом сте компания... Joy Joy
тъй, тъй, смей се ти на кака си Mr. Green Бре, много завладяващ е този смях, а исках да те нахокам!

ама кат^  те харесам за кръстница, ще видим колко е весело  Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 23:35 от Слънчогледите

# 511
Здравейте прекрасни дами!
Успях да изчета, да се насълзя и да се смея с пълното издание на последния форум. Предишните изчетох частично, но дори и това беше достатъчно, за да се възхитя на духа, чувството ви за хумор и едновеременно желание не да се оплаквате, а да си помагате! Simple Smile Именно опитът и споделеното от вас отговориха на много от моите предаврителни въпроси.
Казвам се Бистра и съм на прясно навършени 30 години и се надявам да ме приемете във вашия отбор на страхотни борбени оцеляващи мацки. Simple Smile)) С диагнозата съм от април тази година, вече приключих с 8 курса тежка химиотерапия. Сега вече съм на поддържаща терапия и хормонални хапченца. Лечението провеждам в София, но иначе прегледите, консултациите и контролите провеждам в клиника в Истанбул. Това го маркирам, за да мога и АКО мога да съм полезна с каквото и да е в това отношение като опит и отговори на въпроси...Защото аз имах много преди да реша и да избера за себе си какво и къде да направя. И жалко, че не ви открих още тогава. Но и сега не е късно и се надявам ще е за много много дълго напред!
На всички пожелавам много здраве и дух, какъвто виждам, че имате! Simple Smile)))
Прегръдки Hug  Hug  Hug 

# 512
Благодаря Хули Hug
И още нещо при положение,че преди 3 месеца направих всички контроли снимки дробове, таз,кръвни,маркери ще трябва  ли да се подлагам на  нови изследвания или и тези могат да минат newsm78

# 513
Добро утро! Как сте бре? Как ви понася късното лято? Chushka, тук си в свои води
Скрит текст:
Аз не помня някой да е влязъл тук и да е писал-питайте, тъй да се каже.  JoyВключително и аз, с първото влизане почнах да разпитвам.

# 514
  • у нас - на брега на морето
Айез Седай , честито и ГУШ от мен! Hug   bouquet Желая ти здраве и все така усмихната, защото ти отива!   love001 А за агнето... ще помагам и аз, да не вземат да преядат пИпИрудите /Сисссс ,milmich   love001/! 
Chushka , добре си ни дошла в компанията на най-прекрасните дами!  bouquet Колкото и да е неприятен поводът на нашето запознанство, с толкова пък стойностни хора се запознаваме тук, които при други обстоятелства не бихме срещнали в живота си.
EL_D, доколкото разбрах като се явявах последно на 30.08., след петата година вече продължават да отпускат 50%, а ако имаш и други придружаващи заболявания и представиш консулт от съответния лекар специалист, може да ти се вдигне процентът, но едва ли ще достигнеш 72, за да влезеш във втора група/ не дай си Боже!/. Важно е, че тези 50% щели да ги дават пожизнено.
Хубав, топъл и спокоен есенен ден ви желая!   love001

# 515
Chushka  bouquet
Пеперудке , кво стана с твойта жлъчка  newsm78, пиши ми на лични ако искаш Hug

# 516
  • София
Благодаря Хули Hug
И още нещо при положение,че преди 3 месеца направих всички контроли снимки дробове, таз,кръвни,маркери ще трябва  ли да се подлагам на  нови изследвания или и тези могат да минат newsm78
Тези изследвания са валидни за заключението, което ще ти даде онколога.

# 517
Здраавейте Hug
Днес взех,че получих писмо от Телк Laughing и ми искат само Етапна епикриза за онколог. заболяване от лекуващ онколог (Предполагам това ми е епикризата след изписването от болницата)
Етапна епикриза  от личен лекар и само това newsm78На предишни явявания ми бяха почертани в писмото един куп изследвания,чудя се дали няма да ме резнат.Една жена ми сподели,че ако през тези 5 години не съм имала проблеми(Слава на Бог)след това вече няма да ми удължат Телк.Но както и Айез Седай ми е писала и аз чух за някакви пожизнени 50%

# 518
Цитат
Пеперудке , кво стана с твойта жлъчка
Няма жлъчка-няма проблем...Затвори се всичко отведнъж-как стана и аз не разбрах. Пак съм си пухкава, а в понеделник уж е наистина последната вливка-вече си мечтая да минава тази операция, да видим.
ЕЛ, и на мен само това ми искаха, не се притеснявай, а ми беше и първо явяване...

# 519
  • В царството на игрите:)
Луди пеперуди, твойта одисея въобще не мога да я хвана Thinking
Операции, химии и какво ли не.Пиши до къде стигна и какво още предстои Rolling Eyes

Chushka, добре дошла ако мога така да се изразя Mr. Green Тук поне няма да скучаеш Simple Smile
Почвам да се шашвам колко падна възрастта на това заболяване...Не е истина, просто и е доста смущаващо ooooh!
Но важното е, че "преживяемостта" /този така обичан от нас термин!!!/ се увеличава Peace
Бъдете здрави!

# 520
.. Това множествено число много ме притеснява! Ама ти си знаеш де-щом сте компания... Joy Joy
тъй, тъй, смей се ти на кака си Mr. Green Бре, много завладяващ е този смях, а исках да те нахокам!

ама кат^  те харесам за кръстница, ще видим колко е весело  Mr. Green

Оооо,кръстена си ,веднага ! Аз ще ти казвам вече Наща кака! Laughing Да ти е честито! Mr. Green

# 521
  • у нас - на брега на морето
Здравейте, но както виждам май сама си се поздравявам /няма лошо, защото всички са навън в тоя прекрасен топъл есенен ден/!
Цитат
Но както и Айез Седай ми е писала и аз чух за някакви пожизнени 50%
[/size]
EL_D, може би си имала в предвид Амазонка /моя милост/, защото Айез Седай няма вземане-даване с родния ТЕЛК /и слава Богу/. Не се притеснявай, че не ти искат много изследвания. За тях това не е важно, а само консулт с онколог, защото става въпрос за 50%, които така и така трябва да ти ги дадат. Hug
Пеперудке, и аз не схванах, какво затваряне, каква операция  newsm78.
Събирайте топлите слънчеви лъчи и да ви е топло в душите, че му се вижда края на топлото!

# 522
Йовче ,и аз съм тук ...минавам също да поздравявам, добре дошли на новите и честито на юбилейно празнуващите ,със закръглени години от съжителството с осмокракия...питам се кога и дали аз ще направя годинката Rolling Eyes
  Приятна неделя на всички ! Hug

# 523

vanichka75 , казаха ми че по клинична пътека не изплащат пари  (понеже било безплатно и нямало какво да платят ) , трябва да е на свободно .

Някой да е ползвал , споделете .

Момичета , които пишете тука имам съвет - мисля че доста разводнявате с др. общи приказки тази сериозна тема , моля ограничете се само на важните въпроси , съвети ... които са по темата , за да може който го интересува да намира по-лесно , ако има отговори , а не да прехвърля сумати страници , все пак сме с тежки диагнози и се изморяваме от толкова четене  ( който е по -добре , да си пише в лафче ) , благодаря !

# 524

vanichka75 , казаха ми че по клинична пътека не изплащат пари  (понеже било безплатно и нямало какво да платят ) , трябва да е на свободно .

Някой да е ползвал , споделете .

Момичета , които пишете тука имам съвет - мисля че доста разводнявате с др. общи приказки тази сериозна тема , моля ограничете се само на важните въпроси , съвети ... които са по темата , за да може който го интересува да намира по-лесно , ако има отговори , а не да прехвърля сумати страници , все пак сме с тежки диагнози и се изморяваме от толкова четене  ( който е по -добре , да си пише в лафче ) , благодаря !

Бих отговорила и по-остро,ама ще се въздържа!
1.Тук темата е за сред приятели. Или поне така искаме да се чувстват новодошлите!
2.Духовното оцеляване няма как да се случи само със сухи съвети.
3.Това тук не е учебник за да е пълен само с точни отговори.
4.Има и други теми за рака ,които са доста по-сухи,точни и конкретни.
5.На който не му изнася,просто се изнася!

Общи условия

Активация на акаунт