Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 044
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Момичета ,къде сте бре ,голямо мълчание тука...... да раздвижа малко- колко време след прием на антибиотик може да се пуска туморен маркер, че съм в една чуденка тука newsm78?Минах второ тримесечие ..то дори стана 8 месец, без назначени контролни прегледи  ,просто съм изумена от начина, по който ни следят!

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 21:16 от sianie35

# 571
Хм, нямам никаква идея за връзката антибиотици-туморни маркери. Може би някое от другите момичета може да каже. Е как така без контроли? Ужас. Настоявай! Мен пък ме привикаха отново, а бях преди 2 седмици на контролни скенери...Тоя зор нещо ме притеснява, въпреки че резултатите показват, че нямам причини Simple Smile
Целувки на всички и хубава седмица!

# 572
Минавам с важно съобщение!
В неделя ,от 15.00 ч по Нова телевизия ,ще се излъчи много интересно предаване.
Ще участваме моя милост,нейна милост Миленка и нейна милост Нани!
Гледането задължително!!! Peace

# 573
  • София
Сияние, при прием на антибиотици туморния маркер се завишава. Изчакай месец, два и тогава си направи изследването.
Сиссс, щом е задължително, няма как - ще гледаме  Peace

# 574
Минавам с важно съобщение!
В неделя ,от 15.00 ч по Нова телевизия ,ще се излъчи много интересно предаване.
Ще участваме моя милост,нейна милост Миленка и нейна милост Нани!
Гледането задължително!!! Peace

Пред ТВ-то съм задължително....да видя какво имате да ни казвате... Grinning :

а аз да попитам, дали след лъчетерапия сме опасни за хората около нас-да не гушкам децата, ако трябва или да спя в отделна стая? Някой има ли инфо какво е добре в този случай?

# 575

а аз да попитам, дали след лъчетерапия сме опасни за хората около нас-да не гушкам децата, ако трябва или да спя в отделна стая? Някой има ли инфо какво е добре в този случай?

Не си опасна за никого ,мила! Можеш да си гушкаш децата,мъжО и когото си искаш! Дори е препоръчително! Peace
Моята дъщеря се шегуваше с мен и ме питаше "А бе ,мамо,дали сега ще започнеш да светиш в тъмното,а?"  Joy Joy

# 576
# 577
  • у нас - на брега на морето
Хай, Нани! 55 kiss Какви са теЙзи изяви по тАлАвизора?! Радвам се, че с Миленка и Сисссс ще ни представите пред света! Ще чакаме с нетърпение неделя 15 часа. Що се отнася до нашите кафета, от следващата седмица ще съм първа смяна, т.е. до 14 часа и може да се видим. Сияние, и за теб се отнася!!! Ако има и други варненки, може да се присъединят. Остава да уточним мястото и часът на срещата.
На всички   love001!

# 578
И аз че чакам неделята с нетърпение ...че много любопитно ми стана  Simple Smile
 Амазонка, на линия ще съм за кафето.
 Хули ,мила- благодаря за отговора, успокоих се определено Hug

# 579
Ех, Сисссс, юо не го знаеха повече хора това за лъчето.. Не като една моя братовчедка, дето уж е минала по моя път, а се криеше и тя и детето си криеше, сакън да не ги облъча.. Аман от ограничени хора..

# 580
  • Варна
Хайде Варненки на кафепиене в събота 13.10. - 13.10 часа на кафето срещу Ню Йоркер/Валентината с ратановите столчета до Хепито. Не е майтап съвпадението на датата и часа - така интуитивно се получи.
За варненките, които ще дойдат, но не се познаваме - аз ще съм с розов шал върху раменете. Телефона ми го знаете - или на ЛС.

newsm51

# 581
  • София
Здравейте момичета. Нямам сили да чета цялата тема, предстои ми операция на гърдата и съм се насочила към доктор Полихронов в Онкологията. Моля ви за отзиви за него, много съм притеснена.

# 582
  • В царството на игрите:)
Здравейте момичета. Нямам сили да чета цялата тема, предстои ми операция на гърдата и съм се насочила към доктор Полихронов в Онкологията. Моля ви за отзиви за него, много съм притеснена.

Марго, нищо лошо не съм чувала за Полихронов..Той е от старата генерация и според мен сериозни лекари. Абсолютно нормално е да си притеснена, но не откачай. Престои ти битка и трябва да си в кондиция PeaceРазкажи повече...
Желая ти кураж!!!!
А на останалите момичета много цалуфки  love001

# 583
  • София
Здравейте, мили дами! Благодаря ви за отговорите (тук и на лични)  Hug

Избрах скенера в "Св. Иван Рилски" и не съжалих. Апаратът е съвременен, а хората са изключително отзивчиви и внимателни. И не се чака- отидох с направлението и веднага свърших работа (нямаше "елате вчера, защо не дойдохте утре"  Laughing). Резултатите ми ги дадоха на диск.
Препоръчвам тази болница- там правят и ЯМР.

И аз ще се заредя пред ТВ-то в неделя, да ви видя най- после почти на живо.  Hug

# 584
  • София

Марго, нищо лошо не съм чувала за Полихронов..Той е от старата генерация и според мен сериозни лекари. Абсолютно нормално е да си притеснена, но не откачай. Престои ти битка и трябва да си в кондиция PeaceРазкажи повече...
Желая ти кураж!!!!
А на останалите момичета много цалуфки  love001

Благодаря за бързия отговор   bouquet Преди десетина дни си напипах бучка и ходих в Болница Лозенец и при доктор Василев от Тина Киркова. И на двете места ми казаха, че клонят към рак и трябва спешно да се оперирам. Как да не откачам като майка ми два пъти е оперирана от рак и на двете гърди и накрая си замина само на 50. А имам и тинейджър, за когото се грижа сама.

Общи условия

Активация на акаунт