Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 067
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Оф не знам, но стихчето на Маргото ми предизвика сълзи в очите - поздравления  Simple Smile

Имам приятелка която иска да се оперира при Гемеджиев в "Тина Киркова " ( не мога да я разубедя, нямам мнение  - неен избор там щяла да е спокойна ,чела по форумите , че е добър )
Има ли тук оперирани от него или наблюдавани от него - от 100 доктора които съм обиколила този съм пропуснала , а бил и хубавец  Mr. Green
Последното като шега , но наистина мнението ви ме интересува  Flutter ако тук при тази вярна дружинка не открия мнения не виждам къде другаде  - помагайте , че е за приятел !Мерсиии

# 556
  • София
Д-р Гемеджием е гинеколог , аз лично не бих му се доверила.А да добавя ,че преди 3 год. обърка диагнозата на сестра ми.

# 557
Здравейте момичета! Поздравления и прегръдки за добрите резултати и новини!   bouquet      bouquet   bouquet Само за такива да четем!
Имам въпрос -  след започване на пиене на Нолвадекс (някъде една седмица след началото) от 2 дена имам леко, но постоянно главоболие в следобедно-вечерните часове. Оттам ми става и леко лошо на стомаха и ми се гади. Като се кача в кола усещането се усилва доста. Някой друг имал ли е подобни преживявания? Как се справихте? Подозирам, че е от лекарството, но да ви питам все пак. Тенкс предварително. Прегръдки!

# 558
  • София
От лекарството е, до месец ще свикнеш.

# 559
Много благодаря за отговора, Хули! Яко! Направо супер ://// Как пък няма едно нещо покрай тва препятствие, от което да ти става гот, така приятно и вкусно. Simple Smile)))) Важното е да помага де! Simple Smile

# 560
Много благодаря за отговора, Хули! Яко! Направо супер ://// Как пък няма едно нещо покрай тва препятствие, от което да ти става гот, така приятно и вкусно. Simple Smile)))) Важното е да помага де! Simple Smile

Напротив-има! Срещаш страхотни хора по форумите....ставате приятели...правите си прекрасни срещи...ходите заедно на почивка...създаваш истински приятелства!!!
Както Миленка казваше /цитирам по памет!/ "Ако цената да ви познавам е била да срещна рака,то аз съм щастлива че го срещнах!"
Мила ми Венето, Hug

# 561
... от което да ти става гот, така приятно и вкусно...
ха ха, само в този вид :

# 562
  • София
Май пак не угодих, но това е скъпи мои.
Труден беше пътя, който извървях. Беше ми гадно, беше ми самотно". Е, май се справих.
Вие все пак имате форумите, супер е.
Но, все още съм сред вас.
Благодарна съм, че отпразнувах 20 годишната си среща с приятелчето, което ме целуна.
Опознахме се и май си допаднахме  Peace

# 563
  • София
Добро утро на всички мои мили приятелки!
Опааа...а гледам пак има някой, който има нужда от сръчкване и това е нашата мила Хули. Какво е това настроение? Мила Хули аз съм сигурна, че ще празнуваш още много пъти по 20 години, защото си обградена от много любов от твоите любими хора и приятели. Позитивизма ти е толкова завладяващ, че направо ти се възхищавам! Колкото до самотата, аз зная, че понякога човек има нужда от такова изживяване, за да си направи равносметка на взаимоотношенията с хората които го заобикалят. Чакам с нетърпение да те видя, да си побъбрим и да пием по една водчица с много лед Wink. Надявам се да организираме мила среща преди коледните празници!
Ало, ало Миленка обади се по този въпрос!!!!
Целувам те Хули и ти желая един слънчев и спокоен ден в прекрасната ти градинка!!!!!!  love001

# 564
  • Варна
Скъпи мои, поздравления за добрите новини !  newsm51
Като чуя за почерпки гледам и аз да се намърдам. Че кой спомена нещо за водчица ?!? Чакам аз с нетърпение новогодишното парти  newsm68, загрявам дет' му се вика.
и други неща чакам  newsm10
Целувки на всички!
Сисссс, Milmich, на вас по 2. /Да не вА оста'ят га'жетата Wink/
Хули, margi4 на вас с обич и също по 2, че и вас да не ва оста'ят, де.

# 565
  • у нас - на брега на морето
А-хаааа, Нани, нещо май залиташ по "запада", а ние от "изтока" останахме с по 1 цАлуФка! То зер нас като не са ни намерили гаджетата, няма как и да ни оставят.  Joy Държа другата да си я получа на живо във Варна!!!  Naughty  smile3503
Що се отнася за сбирката е добре да помислим за някоя неработна събота. Нали, Милмич?!  love001
Хайде, напалувайте се през прекрасните почивни дни, че бат Емо каза от понеделник ще е лошоооо!

# 566
  • София
Добра петъчна вечер, момичета!

EL_D, честито приключване на поредния етап! Още много петилетки ще изпращаш (аз скоро ще отпразнувам началото на 4- тата)! Дай, Боже всекиму!

Момичета, имам нужда от жокер! Трябва да направя скенер на глава– не е свързано с водещата диагноза (миналата година след няколко колапса решиха да ме пратят на скенер и ми откриха налична дяснотемпорална церебрална арахноидна киста- може (и най- често е) и вродена да е- просто трябва да се наблюдава. Тогава бях поликлинаката на Военна болница, ама много стар скенера... иска ми се нещо по- съвременно и някой, който разчита и интерпретира  добре резултатите. Знаете ли в София къде има читав апарат и читав доктор зад него ( и да работи със здравната каса!)? Какво е положението в Онкото? Там май има два скенера- стар и нов...
Изобщо, моля да споделите, каквото знаете и впечатленията си- обичам да съм информирана. Имам 2 дни да реша къде да отида.
Благодаря ви предварително!
Хубави почивни дни ви желая!

# 567
Никой ли не е опериран в 1АГ "Тина Киркова" да си каже думата ?

# 568
  • София
mamicata аз съм си правила скенер на главата преди 4 м. в Александровска б-ца .Ако те интересува пиши тук или на лични да ти дам координати на доктора.
Успех на всички.

# 569
  • Варна
А-хаааа, Нани, нещо май залиташ по "запада", а ние от "изтока" останахме с по 1 цАлуФка! То зер нас като не са ни намерили гаджетата, няма как и да ни оставят.  Joy Държа другата да си я получа на живо във Варна!!!  Naughty  smile3503
Скъпа моя Амазонка, какво ще си помислят хората, че ние тука не се цАлуФаме, не се срещаме ....  cheers ... ама то май така стана - ха днес кафе, ха утре ... ама хайде другата седмица.
Опасявам се, че това за гаджетата звучи многозначително, ... а аз просто го забучих, защото ми харесва.  doh Прощавайте.

Общи условия

Активация на акаунт