Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 076
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Браво, браво, Мецанке newsm32, само такива резултати да има!
А колко време се чака за час? Ти в онкото ли я прави?

# 541
  • В царството на игрите:)
Мамо Меце, много се радвам за теб и за хубавия резултат...На мен на  края на месеца ми предстои и съм призеленяла от сега Rolling Eyes Rolling Eyes Sick
По повод етапната епикриза Sick, мисля, че ако Ел-Д отиде при секретарката на химиотерапията в Дървеница с всички изследвания, ще и дадат етапна епикриза. Даже съм сигурна Peace

# 542
На мен етапната епикриза ми я написа личната лекарка на базата на всичките ми епикризи.

Моята имунна система се е срина много..разболях се за нула време и сега кихам,кашлям, нямам глас Sad Пазете се,че тоя вирус се хваща бързо и държи много Sad

Влязохме в октомври месец. Това е месеца за борбата с рака. Надявам се повече да нямаме нови попълнения в темата и скоро да си говорим само за хубавите неща от живота и по-малко за осмокраки нещица Wink

Хубава вечер на всички!!

# 543
  • София
Слънчо  Hug , сцинтито го правих в Диспансера. Обадих се по телефона и ми дадоха час след 20-ина дни. Хем беше след дъъългата им отпуска  Mr. Green
Подготви се отрано, защото някои хирурзи нямат в наличност този прословут талон 3 а - без него е "само" 130 лв. Twisted Evil

milmich, ох, как добре те разбирам, сестро   love001 и съм сигурна, че притеснението ти ще е напразно!!!

# 544
И така днес  изминаха 5 дълги години от борбата ми с диагнозата "Рак на гърдата"Няма да ви черпя виртуално защото не знам как да кача снимки EmbarassedНо искам да кажа няколко думи.През всичките тези години дори и да не писах във форума непрекъснато ви четях.Преживявах нещата с вас.  Вътрешно изживях мъката си  след смъртта на някои от  жените във форума.Много често се чудя какво ли се случва с Без страх(момичето което започна темата и ни събра тук),Eho една много положителна млада дама,optimische(също много положителен човек),mamamariq(която даде заглавието на темата ни" Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване')и още толкова много момичета.Силно се моля да са живи и здрави и да си живеят щастливо живота. Praynig Praynig PraynigНа днешния ден в който ме водят предполагам"клинично здрава"искам да си пожелая да бъда здрава,здрава  и пак здрава и никога повече да не минавам през този кошмар Никога,независимо,че както казваше едно друго момиче от нас "Целуната от рака"ние непрекъснато ще бъдем нащрек. Аз се надявам нито аз нито никоя от вас да има среща повече с това чудовище което ни преобърна живота и ни отне много скъпи същества.Така,че момичета приемете от мен най- искрено пожелание както за мен така и за вас да бъдем Здрави и много щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
И така днес  изминаха 5 дълги години от борбата ми с диагнозата "Рак на гърдата"Няма да ви черпя виртуално защото не знам как да кача снимки EmbarassedНо искам да кажа няколко думи.През всичките тези години дори и да не писах във форума непрекъснато ви четях.Преживявах нещата с вас.  Вътрешно изживях мъката си  след смъртта на някои от  жените във форума.Много често се чудя какво ли се случва с Без страх(момичето което започна темата и ни събра тук),Eho една много положителна млада дама,optimische(също много положителен човек),mamamariq(която даде заглавието на темата ни" Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване')и още толкова много момичета.Силно се моля да са живи и здрави и да си живеят щастливо живота. Praynig Praynig PraynigНа днешния ден в който ме водят предполагам"клинично здрава"искам да си пожелая да бъда здрава,здрава  и пак здрава и никога повече да не минавам през този кошмар Никога,независимо,че както казваше едно друго момиче от нас "Целуната от рака"ние непрекъснато ще бъдем нащрек. Аз се надявам нито аз нито никоя от вас да има среща повече с това чудовище което ни преобърна живота и ни отне много скъпи същества.Така,че момичета приемете от мен най- искрено пожелание както за мен така и за вас да бъдем Здрави и много щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet

Този пост много ме зареди ,та чак ме просълзи!:hug: Hug Hug

# 546
EL_Dbouquet за прекрасния пост!
Момичета, нормално ли е да ми излизат пъпки там където ми е изпадала косата Tired

# 547
На мен ми излизаха тук таме пъпчици. Имах една голяма, дето си мислех,че няма да порасте коса после там ама всичко вече си е наред. Свари си чай от лайка и си потъркай главата с него да ти се успокои кожата. Тая отвара е вълшебна за всичко!!

# 548
  • В царството на игрите:)
El_D, не знаех, че през тези години сме имали хора, които са ни чели и са съпреживявали с нас Simple Smile
Радвам се за теб и за това, че вече си "клинично здрава".Дай Боже това да не остане само термин, а да изпълниш живота си с много щастливи и дълги години!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Поста ти наистина ме развълнува! Hug

# 549
Не съм влизала от два дни тук, и днес-хоп...Много позитивно, и много приятно-поздрави на всички    bouquet!
 И да не съм капо-глътка горчива реалност. Моята провианциална особа вчера беше ограбена в софийското метрО-дамската ми чанта с пари, документи, и най важното-фотоапарата ми-без него на практика не мога да си работя нормално. Толкова рев изревах за него... Снощи ми се обадихач че е намерена чантата ми-липсват само парите ми, другото е там, което е прекрасно...
Скрит текст:
Камерите в метрото не работят-заблуда са, просто показност

# 550
  • София
EL_D поста ти е прекрасен мила! Мислех си какво  да ти пожелая и накрая реших да ти напиша само няколко прекрасни стиха :
Един живот ти дава този свят,
и ти се постарай да го живееш.
Заслужила таз висша благодат,
заслужила таз болка да живееш!
Успей да бъдеш силна цял живот,
гори, бори се, вярвай и обичай.
Жевей така, че да оставиш път,
по който някой следващ би затичал!
Приемай като струна всеки звук,
и с всяка тръпка музика извличай.
И вярвай, че ако сега си тук -
там някой непременно те обича.......

# 551
milmich, armyhousewife ,sianie35 благодаря ви за хубавите думи  bouquet
margi4  страхотен стих трогна ме  bouquet
Независимо,че вчерашния ден беше странен за мен,преминах през добро настроение,после много плаках странно се чувствах.Радвам се,че съм жива и здрава.Още един път пожелавам ви най-вече здраве знаете защо и щастие понеже след всичко през което сме минали щастието е като ,че ли трудно достижимо(поне при мен е така)Много ви целувам всички

# 552
  • Варна
страхотен стих, много ме окуражи   bouquet
момичета всеки ден ви чета и подкрепям  Hug

# 553
  • у нас - на брега на морето
Ох, Марги мила, толкова е хубаво да прочетеш такива думи и да повярваш, че са и за теб! Благодаря ти, че ни затрогваш с такива стойностни стихове! Hug
EL_Dq, поздравления и от мен, разбира се!  bouquet След "критичните" /както ги казват/ 5 години, ти си доказала на живота, че си по-силната страна в битката и продължаваш напред с гордо вдигната глава. Желая ти здраве и щастие!  love001
На всички желая прекрасен и успешен ден! newsm03 newsm10

# 554
Поздрави и от мен за EL_D! И за всички мили момичета тук, разбира се!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт