Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 31

• 71 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте мили дами!
Не съм писала скоро в темата поради липса на време. Но днес набързо прегледах пропуснатото. Много се радвам, че всичко около вас е спокойно, че се радвате на добро здраве и висок дух! Peace
На дамите които ще пият кафенце във Варна желая денят макар и есенен да е слънчев, а срещата задушевна!   food010 Coffee
Колкото до предаването в неделя за най-добрата майка, без да ми се сърдят момичетата, аз лично имам много резервирано отношение точно към това предаване и точно към тази водеща, както и случаите които представят на зрителите и начина по който ги представят и затова изобщо не го гледам. А колкото до моите любими приятелки Миленка, Сиска и Нани, които много обичам искам да си ги видя на живо така както си знаем!  love001 Всички вие момичета се нареждате в редиците на най-добрите майки и в това аз нямам никакви съмнения! А пък тези които все още не са станали мами съм сигурна, че ще бъдат най-прекрасните и най-добрите майчета на света! Обичам ви!

# 586
  • Варна
margi4, съвсем скоро ще се срещнем, защото milmich е набедена да ни спретне коледно парти. А тя ще го направи с размах - както винаги - и ще си се видим, и ще си купонясаме, и ще се повеселим и посмеем. И аз чакам с нетърпение  Grinning
margo98 ще се пребориш. Всичко ще мине и ще замине. Като грип  Rolling Eyes

Ето сега относно нашата медийна изява да внеса малко яснота: Главната героиня е майка с болно ДЦП детенце, която самичка на този свят се бори с живота, с оцеляването, със системата. Ние я познаваме от скоро, но се възхищаваме на красивата и душа и оптимизма, слънцето и сърдечността, които носи и раздава. Това е един много красив човек с едно много красиво детенце. Всичко около нея е хем цветн,о хем бяло. Тя носи само бели дрехи, но ореола и е много пъстър и цветен. Тя има нужда от кола, с която да си осигури транспорта и да разчупи ограниченията. Все пак не е лесно с тежка количка да се гонят автобуси, микробуси. Всъщност незнам върху какво ще акцентира предаването, но ми се ще повече хора да се научат да живеят така, както го прави нашата приятелка. пИпИрудено.

# 587
Марги,тъй като добре ни познаваш,можеш да предположиш,че няма да допуснем да направят някакво пошло предаване с наше участие. Остави предразсъдъците си и го гледай. Темата няма да е за рака. Темата ще бъде за една наистина добра не,а изключителна майка и жена,от която всеки може да научи нещо ново и добро! Гледай го-няма да съжаляваш! Нали ми вярваш?! Hug

Нани,писали сме заедно! Hug

# 588
  • София
Мила Сис, обичам те толкова много точно заради това, че си бунтар, а същевременно в гърдите ти има едно голямо и преливащо от доброта сърце. Точно ти  не си по-малко изключителна майка и жена!!!  love001По отношение на нашата телевизия не страдам от никакви предразсъдъци, а просто съм против когато някой  се опитва да ни промива мозъците. Говоря не за конкретния случай, а по принцип. Искам още веднъж да уточня, макар че вече го направих - резервирана съм към самото предаване като такова (то май вече е под друго име и с променен сценарий), към тези които го правят и към госпожата която го води  и по начина по който го води. Нямам нищо против хората които участват в него. В крайна сметка всичко е въпрос на лично решение. А пък аз изразявам моето лично мнение и разбиране, което е в сила и за много други предавания. Но когато се видим бихме могли да поговорим по този въпрос. Тъй като темата е много деликатна, моля да я оставим отворена. Тя просто не е тук за темата, а за обсъждане в други условия. Уважавам вашето решение да участвате в предаване по ТВ, както и не се съмнявам, че ще видим нещо изключително. Обичам те Сис!!!!!!!

# 589
  • София
Здравейте Мацки,
непременно ще гледам предаването в неделя, защото смятам, че жената вероятно е в нужда и ще излъчат банкова сметка, за да й се помогне да се сдобие със заветния автомобил. Що се отнася до предаването, изразявам абсолютното си съгласие с Марги Hug, водещата е пълна лицемерка и лоша актриса!
Дерзайте момичета, ако може да се помогне, особено за болните деца и техните майки, не бива човек да има някакви задръжки!  Praynig Hug

# 590
Здравейте момичета, прекрасни сте и много ми помогна темата ! Диагностицираха ми рак на гърдата, но вече близо 1 година съм добре, благодарение на грижите на истинския човек Доц. Тимчева и Д-р Гаврилов -  прекрасен хирург!

Препоръчвам ги горещо на всички, които се нуждаят! Аз си водя химиотерапията в новото отделение по онкология в болница "Сердика", където нямам думи да кажа колко е различно отношението от софиския диспансер или от Онкологията в Дървеница  - ето ви линк с информация, защото съм на работа и нямам много време да описвам!

Успех на всички! Ще се преборим - както ми каза Доц. Тимчева в началото "Има и по-страшни неща от рака, ти можеш!"

Линк - http://onkologiabg.com/

# 591
# 592
Здравейте момичета. Нямам сили да чета цялата тема, предстои ми операция на гърдата и съм се насочила към доктор Полихронов в Онкологията. Моля ви за отзиви за него, много съм притеснена.

Мила, още едно твърдо "За" д-р Полихронов! Чудесен лекар е! Ако не може той търси д-р Иван Гаврилов - той ме оперира и е много свестен!

Успех и пиши!

# 593
  • София
Здравейте момичета. Нямам сили да чета цялата тема, предстои ми операция на гърдата и съм се насочила към доктор Полихронов в Онкологията. Моля ви за отзиви за него, много съм притеснена.

Мила, още едно твърдо "За" д-р Полихронов! Чудесен лекар е! Ако не може той търси д-р Иван Гаврилов - той ме оперира и е много свестен!

Успех и пиши!

bouquet Много сте мили. В понеделник съм на преглед в частния му кабинет и ще видим как ще се развият нещата. Опитвам се да не мисля, но като се сетя за майка си и за всичко преживяно покрай болестта й, съвсем се сдухах. Може да ми се смеете, ама вече мисля за завещание и на кой ще оставя детето, че баща му хич не е стока. Но няма да се жалвам повече, за да не разстройвам и вас. Прегръдки на всички и стискайте палци  Hug

# 594

bouquet Много сте мили. В понеделник съм на преглед в частния му кабинет и ще видим как ще се развият нещата. Опитвам се да не мисля, но като се сетя за майка си и за всичко преживяно покрай болестта й, съвсем се сдухах. Може да ми се смеете, ама вече мисля за завещание и на кой ще оставя детето, че баща му хич не е стока. Но няма да се жалвам повече, за да не разстройвам и вас. Прегръдки на всички и стискайте палци  Hug

Баба ми разказваше история за нейна братовчедка,на която и открили рак на гърдата ,когато била на 33 г. Жената си събрала златните пръстени и гривни и ги занесла на баба ми,да ѝ ги пази,че като порасне дъщеря ѝ да ѝ ги даде.Щот тя била решила,че ще мре .... Обаче...Вече 45 години жената си е жива и здрава. Баба ми почина,а тя все още си е ок!
Така че,остави това със завещанието и си гледай живота! Peace

# 595
  • София
Не бой се, няма да ни разстроиш. Всички сме обмисляли завещанието си, аз даже знаех и кой ще ми гледа децата  Joy Joy Joy Сега ми се подхилкват на мераците, защото децата вече имат свои деца.
Пиши си, жалвай се, споделяй. Всички имаме нужда от разтоварване, а кой по-добре би ни разбрал, освен себеподобния !

# 596
  • Русе
Марго,мен ме оперира д-р Полихронов през 2010г.Според мен много добър хирург.запази
ми гърдата/така се бяхме договорили/ при възможност де. Много е откровен, казва ти директно всичко , но и прави всичко по силите си.Така че, му се довери напълно и недеи отлага
операцията, защото всеки ден е решаващ, но ти го знаеш. Успех и късмет  bouquet

# 597
  • София
Благодаря ви момичета. Предполагам, много е трудно когато ти се случи, но повярвайте, двойно е по-трудно, когато години наред си живял с болестта и си гледал отстрани как най-близкият ти човек се бори да оцелее. Бях на възрастта на сина ми, когато плачех пред операционната и се молех майка ми да оцелее. И сега май всичко е на път да се повтори. Добре поне, че нямам дъщеря да я мисля и нея.

# 598
  • София
Миличка, ако ще ти стане по-добре, прочети ми публикациите. Но аз пиша мноооого отдавна и сигурно ще ти е трудно да проследиш това, което ще касае теб.
Може и на лични да ти разкажа някои моменти. Ако искаш, разбира се.
Другите го знаят.

# 599
margo 98, стискам ти палци, бъди силна заради тинейджера си и заради себе си, мила , а операцията не боли много, ставаш на крака още първия ден, е ще се поглезиш малко, като си полежиш няколко дни. Не се тревожи много, пии си зеленчукови сокчета и не си съчинявай пиески!
Момичета, много ми се иска да ви се похваля, че на ултразвуковото изследване на вътрешни органи ми пише- б.о., но като видях как го направиха- докторът в диспансера в Младост натисна за секунда точно на две места и продиктува на сестрата за три органа, само не разбрах, дали сърцето и черния ми дроб са на едно и също място или бъбреците  #2gunfire, а чаках 4 месеца за тоя час Mr. Green Дайте ми съвет, къде в Сф да се прегледам нормално, че мина повече от една година от операцията ми. А на скенера в Иван Рилски, какво се изследва?
Целувки от мен, момичета и голямо гуш Hug

Общи условия

Активация на акаунт