Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 632
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  Но нито ме накара да отварям пакета(естествено пълен с "аерозол" Laughing ),а и пристигна без проблеми Peace
Сънче, доколкото знам, аерозол е флакон под налягане, т.е. дезодорант. Парфюмите не са аерозол.

# 106
  • Germany
А ние с детето разбунихме цялото виенско летище, може ли аджеба да качим балон в самолета, пълен с хелий или не можем  Mr. Green Цялата охрана се събра да умува, а балонът със Снежанка трепти в очакване. Накрая решиха - не може, и изтърпяха стоически голям рев  Mr. Green Според мен трябва да има твърди правила за сигурност, а не волни интерпретации на служители. За протокола - също никога не съм попълвала декларация.
На мен Прада Кенди ми мирише на захарен памук и селски панаир по време на циганско лято  Twisted Evil .В определен момент и настроение бих могла да го нося, но едва ли мога да нося всеки ден такава смъртоносна доза сладост, а уж обичам вкусни гурмета newsm78. Годес обаче работи с деца и сигурно ще им мирише много вкусно и уютно Wink, дано им влезне нещо повече в главите Simple Smile

# 107
На мен Кенди ми мирише на мокра сладка вътрешност на розова дървесина. Rolling Eyes Изобщо не е прекалено сладък, даже е съвсем загатнато сладък.

# 108
  • Козлодуй
Бижутка,аз знам какво е "аерозол",но служителката звучеше като да не е много наясно Mr. Green Освен това,за протокола,едното нещо беше рефанската Черна роза,която с това метално шише си е баш като део.

# 109
Поздравления за хубавата тема на Атти!
По всичко личи, че отговарям на критериите за парфюман, макар напоследък да ми се иска да изляза от това ми пристрастяване. Все пак успокоението е, че нещата са до голяма степен под контрол, улегнаха страстите по всеки нов парфюм. Whistling

# 110
Ковачева, явно не са само у наше село волните интерпретации, пък за това какво може и какво неможе, дано не се сблъскваме.
Нашите пощи са затегнали мерките, заради някаква пратка по Еконт/ журналистически експеримент/, в която имало пистолет. Питах ги зареден ли е бил или не Laughing

Сигурна съм, че ако се върна на работа хлапетата ще се влюбят в Кенди-то.

# 111
  • София
Момичета, кажете ми откъде най-лесно и безболезнено мога да си купя онлайн Coromandel?  Praynig

# 112
Лятото го преживях в екстримни степени на горещо, сухо, и влажно. Носех все едни и същи парфюми: Hermessence Rose Ikebana, Hermessence Santal Massoia, Chanel Chance Eau Tendre, and Margiela Untitled L'eau (заедно с миниатюрата Untitled, които ми дадоха като купих Водата).

Ермесенс Роуз Икебана се държа добре навсякъде и беше много траен върху мене. За другите не мога да кажа същото, но и те бяха фън за носене.

Нямам други модни "мании" или пристрастявания. Досадно ми е да пазарувам обувки и дрехи. Имам си други страсти, но не са свързани с мода Simple Smile

Годес, Прада Кенди е гушлив и приятен, но на мене ми допада само в много студени дни  Peace  В топлото ми е прекалено сладък.

# 113
Честит празник на всички и на именниците които празнуват днес   bouquet
 Pixie ще запомня какво казваш за Роуз икебана  Simple Smile

# 114
  • Пловдив
Днес минах през Шоп-а да тествам едно Шанелче и попитах кога ще идва новия Коко, много се зарадвах ,че знаеха за него  Laughing, казаха че началото или средата на септември  dance!

# 115
  • USA, Steak State
Много се радвам, че и при вас ще дойде скоро. Аз моя го чакам в петък.

# 116
Честит празник!

Разнежена, а, да  Laughing Аз толкова пъти съм писала за него, та се чудех дали да го спомена пак, но нали темата е за какво сме носили това лято  Sunglasses

Прообвах и нови други, но не пожелах нищо засега. Сред последните пробвани са Mona di Orio Rose Etoile de Hollande: кадифено мека, червена роза, малко спайси, малко сладка. Личи, че съставките са високо качество, но някак си не е моя. Трудни са ми за носене парфюмите на Мона.

The Different Company Tokyo Bloom беше откровено разочарование. Исках да го харесам заради османтуса, но не е нищо особено. Зеленикав, цветен одеколон, без трайност и без идентичност.

Коко Ноар е вече в магазините тука, и дори ми предложиха бутилка (трябвало да питат мениджъра, но щяло да е ОК Simple Smile  Тествах ги паралелно с Коко, и Коко Ноар ме накара да оценя оригинала по-добре. (На хартия, между другото, Коко Ноар мирише доста по-различно отколкото на кожа; на хартия цитрусите са по-явни и всичко е по-бледо). Коко Ноар ще е по-подходящ за деня.  Топъл и приятен е; всичко е измерено добре, но няма умф.  Направен е да е "сейф" и няма нищо лошо в това. СО хареса Коко Ноар повече от Коко. Коко е много, много по-траен от Ноар.  Мисля, че ще го купя, но като заместител на КМ, който не мога да нося вече.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 19:16 от Pixie

# 117
  • някъде под слънцето...
4естито на вси4ки именни4ки   bouquet
Дами видяхте ли тзаи красота...
http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Petale-Noir-16000.html
пи6е, 4е я пускат октомври...

# 118
  • Sofia
Това обещава да е хубаво , въпреки че водните версии на агентите  са гола вода.  Laughing
Базата им напомня на евтини дезодоранти.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт