Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 629
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде под слънцето...
Оаз искам много парфюми... пове4ето на сляпо.., но тъй като моите баби4ки са си ве4но мои... В смисъл, 4е никой не ги иска, се налага да ограни4а новите попълнения...
А и като трябва да разменям не6то, направо ме заболява сърцето.... може и цяла година да не съм го пръскала, но изведнъж запо4ва да ми харесва невероятно много....
После пак остава непотърсен за неограни4ено време...
Изкукала съм на тема парфюми...Оправдавам се, 4е имам толкова, за6тото са трудно откриваеми и ако пропусна момента не се знае кога и на каква цена 6те го открия...
Добре, 4е дъ6теря ми за сега е въоду6евена, 4е един ден 6те и подаря моите парфюми....

# 91
  • София
За себе си мога да кажа, че маниите ми подслаждат живота. Понякога буквално - последната ми са едни кремчета панакота от сладкарница Абруцо Rolling Eyes
Едвам преживях двете седмици, в които майсторката беше в отпуска. Днес се върна и отново съм на себе си.
Иначе по-трайни (като до живот) са парфюмите, филмите и книгите. За последните се предадох и минах на електронни, но още скърбя по книжното "тяло". За сметка на това съм въодушевена от "споделеното четене" - т. е. обсъждането във форуми. Преди седмици дочетох петте тома Песен за огън и лед, но във westeros.org има материал за още пет.
Същото важи и за парфюмите - може би най-хубавото на тази мания е че е споделена.

Goddess - с Кенди минах фаза 30 мл за седмица, малко затишие и сега пак заспивам всяка вечер с нея. И така цяло лято - денем горчивки, вечер бонбонче. Ако съм била сдържана, то е било от срам от това бебешко поведение.

# 92
  • София
влизам само да попитам някой случайно да има връзка с потребителка bobo23  newsm78
имахме уговорка за размяна, но май само аз спазих моята част от сделката  Confused

# 93
  • Козлодуй
Бобо23 е по всяка вероятност "бивша" Алекса.Имам предложение да се включи на първа страница в списъка с некоректните потребители.Имам информация,че не само Ели е завлякла,макар аз самата да нямам никакви сделки с нея от много отдавна.Еличка,защо не питаш първо Hug Confused
Прада Кенди и аз до този момент не съм имала интерес да пробвам,макар че всъщност "мускусното" описание на Годес и сега не ме предизивка Grinning

# 94
  • София
Бобо23 е по всяка вероятност "бивша" Алекса.Имам предложение да се включи на първа страница в списъка с некоректните потребители.Имам информация,че не само Ели е завлякла,макар аз самата да нямам никакви сделки с нея от много отдавна.Еличка,защо не питаш първо Hug Confused
В размените, не тук  Peace

# 95
  • София

не е Алекса, със сигурност - името е друго, а и аз с Алекса имам прекрасни отношения. И тя е шматка безподобна, де, но по един чаровен начин  Blush Laughing

С тази девойка и преди сме разменяли (веднъж) и нямаше проблем. А сега след като възпитано попитах какво се случва и защо не ми е изпратила пратката ми обясни, че я е пуснала, но на следващия ден я били повикали да попълни декларация, защото без нея нямали да пуснат пакетчето. След което се покри. Помолих я да ми даде номер на пратката (нали в пощата ти дават заедно с касовата бележка още една, на която фигурира номерът) и аз да се разправям - не ми дава. Сега, вие ако сте, какво бихте си помислили  newsm78

ПП. Апропо, на вас винаги ли ви искат декларация  Rolling Eyes Защото при мен май е 50/50, да не кажа, че по-често не ми искат  Crazy

В размените, не тук  Peace

да, то е ясно, че там ще я наредим в онази "почетна" редичка .. просто ми се искаше първо да се опитаме човешки да разрешим проблема  Peace

# 96

Goddess - с Кенди минах фаза 30 мл за седмица, малко затишие и сега пак заспивам всяка вечер с нея. И така цяло лято - денем горчивки, вечер бонбонче. Ако съм била сдържана, то е било от срам от това бебешко поведение.
Joy Хубаво е понякога да се вдетиняваме Wink
И на мен тези карамелени бонбонки не ми дават мира.

Сънче, базата мисля няма да ти допадне, но ако скоро се сдобия с него, ще те запозная Hug

# 97
  • Варна
След атентата в Бургас пощите имат наредба дори пакетите за страната да се носят отворени, за да се види съдържанието и се запечатват от служителката на място, също както е за чужбина. Колко гледат и колко не е отделен въпрос, мен ме познават и малко на доверие я карат, но декларация винаги попълвам, за всеки пакет отделна.

# 98
  • на североизток от Рая
 Аз не че пращам често парфюми, но пък пращам други неща, напр. книги. И пакетите са големички. Но никога не съм попълвала декларация. Може би защото вече ме познават служителите, както казва Мимс.

Но случилото се с Ели е крайно неприятно. Егати хората, дето ги има. Пфууу.

# 99
След атентата в Бургас пощите имат наредба дори пакетите за страната да се носят отворени, за да се види съдържанието и се запечатват от служителката на място, също както е за чужбина. Колко гледат и колко не е отделен въпрос, мен ме познават и малко на доверие я карат, но декларация винаги попълвам, за всеки пакет отделна.
И при нас е така Peace
Вчера дори служителката отвори кутийката на парфюма, изкара го и го разгледа....казах ѝ, че и да гледа няма как да разбере каква е течността вътре, може и да е запалителна Joy

# 100
  • София
явно моите са много доверчиви  Blush аз си нося пакетите запечатани и облепени с тиксо.. не, че ми пречи да го направя и на място, де, но се губи време, а и никой не е искал от мен подобно нещо.. пък хем имаме 2 нови в пощата - нищичко не са ми казвали за такива изисквания  Shocked и пак се питам - ако не ти икат декларация на място, не би ли трябвало още тогава да не ти пуснат пакетчето. Силви да излезе една крачка пред строя и да си каже дали си получила нещо от мен, пуснато в събота - декларация йок, обаче си ми дадоха бележка с номер и всичко както си му е ред.. или да чакам и мен да ме привикат  Laughing

А Силви, ти се смеееш, ама мен на летище са ме карали да пръскам от отливка - и бяха много нещастни, че не пожелах да го направя върху себе си - пък да не казвам на какво ми миришеше якето после - в коктейла имаше и Нинфео, и Орхидея, и някакъв ауд, и куп други работи - меко казано не от една група  Laughing

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 10:44 от Elitsa_z

# 101
Излизам пред строя две крачки и си признавам без бой, че ще водя нещо цитрусово на плаж, тъкмо съм се спретнала вече.

На летище може, ама тия нашите в пощата Thinking
Декларациите са две, една залепена на пакета и една остава в съответния клон на пощата. Ели, вярно, че твоя пакет нямаше декларация. newsm78

# 102
  • София
На летище може, ама тия нашите в пощата Thinking
Декларациите са две, една залепена на пакета и една остава в съответния клон на пощата. Ели, вярно, че твоя пакет нямаше декларация. newsm78

нали, щот' то да гръмнеш самолета - няма да е прецедент.. ама ако недай боже се затрие пощата - ауууу  Laughing шегички си правим ние, ама някои идиоти кой знае какво им раждат болните мозъци, дано няма повече такива случки  Peace

казвам ти аз, че декларация досега съм попълвала два пъти на кръст и то защото аз попитах дали няма да ми дадат.. в едно копие, което остава при тях.. на пакета нищо никога не съм лепила  Rolling Eyes пък ей, на, пристигат си пратките безпроблемно  Whistling

# 103
  • Козлодуй
От Варна напоследък редовно получавам пакетите с декларации.Но на мен никога не ми искат.Дори наскоро пращах в чужбинско и питам има ли някакъв проблем с международните пратки.Служителката ми казва-само да няма забранени неща вътре,"аерозол" да нямало ooooh!  Но нито ме накара да отварям пакета(естествено пълен с "аерозол" Laughing ),а и пристигна без проблеми Peace

# 104
Ели, все пак пристигат пуснатите пратки Laughing
Караха ме веднъж да попълвам декларация в пощата,  то беше няколко дни след атентата.Но аз минах на еконт и сега не ги знам нашите тук какви ги вършат.

Общи условия

Активация на акаунт